Bencillik mi olur

Ben olsam değil kayınvalide o arkadaşı bile istemezdim sonuçta eşimle baş başa kalmak için gidiyorum,hamileliğinizden dolayı ağrınız olduğu söyleyip iptal edin bence.ve hamilelikte tuzu abartmayın lütfen tansiyon çok sıkıntı oluyor acı tecrübeyle sabit

Bu nasıl bir kayınvalide ya ne işin var gençlerin arasında..
Seni özellikle davet ederler o ayrı veya yaşıtın vardır o ayrı..
İptal edin yada etmeyin ya çocuklara baksın gelini de bir nefes alsın. Ay yazık gelinede ya zaten beraber yaşıyor bir gün bile rahat verme peşine takıl niye evde tek kalamıyosun hey Allahım

Bence iptal etmeyin açıkça söyleyin. O kadar kalabalık arabaya sigamayiz diyin. Arkada biz sikisacagiz derlerse güvenli olmaz diyin. Daha büyük bir araç kiralayabilirsiniz bu arada. Kızı da aratıp kayinvaliden nereden çıkti diyebilirsiniz.

Farkında mısın sorun arkadaşının aslında pişkin olması.

Ayy vallahi guldurdunuz beni evet sanirım herkes cok zeki bi ben safim

Fare deliğe sığmamış bide kuyruğuna kabak bağlamış... ay ne münabeset canım. Kadın niye sizin planlarınza dahil oluyo? Nefret ederim emri vakilerden. Kaynanasıda tam bombaymış! Bence iptal edin ne gerek bar zehir olacak gününüz. Eşinlengezin baş başa. Ayrıca araba binekse nasıl sığacaksınız 8 kişi? Valla hamile halinle stres olacaksın boşver bence hiç girme o topa.

Evet haklısınız kesinlikle ne arabaya sıgılır ne de bana huzur verir o gezme en mantiklisi gitmemek

Canım arabaya sığamayız benim ayaklarımı uzatabilmem lazım yoksa ağrısından duramıyorum de. Ya da eşimin işi çıktı, falanca akraba çağırdı, şuna bayram ziyaretine gidicez diye uydur bir bahane. Siz de kaçın gidin ikiniz.

Evet en mantıklısi öyle görünüyo valla

Okurken darlandim. Sen hamilesin ve senin konforun hepsinden önemli. Ayrıca kıza haksızlık etmiş olmazsiniz. Çünkü siz kv.den dolayı gezemiyordur derken kv.de gelecekmiş dediniz. Bence söyleyin açıkça eşimle isimiz uzayabilir diyin. Planinizi başkaları yüzünden ertlemeyin derim. Yine de siz bilirsiniz

Benim annemde cok yapar bunu.gecen arkadaslar piknik plani yaptik annemde telle konusurken duydu esimi.hadi bizi bekliyolarmis dedi esim.annem sormadi bile direkt hazirlanmaya koyuldu.gidincede tuuh hep gencmis dedi sıkıldı hatta ama sirf gezme olsun ona.ben artik cogu zaman soylemiyorum esimide tembihliyorum.cunku tek basimiza hic plan yapamiyoruz.heryere ama heryere gelmek istiyo.bence sizde gitmicez vazgectik baska isimiz cikti deyin.kendiniz gidin.en iyisi boyle.elin kaynanasini gezdirmek zorunda deilsiniz.

Siz planınızı iptal etmeyin arkadaşlar çok mantıklı öneriler yazmış zaten. Siz üzülüyorsunuz ama kadın bayağı pişkin. Kendi emrivaki yapıyor, yetmiyor çocuklara baksın rAhat etsin diye kayınvalidesini takıyor peşine. Siz üzülüyorum diyorsunuz, üzülmeyin kimseye. Herkes kendi tercihlerine göre yaşıyor hayatını. Planınızı değil onların gelişini iptal edin. Ve bunu belirtin ki size karşı böyle emrivaki yapacak yüzleri olmasın birdaha. Bu kadar saçma istekleri düşünmeden kabul etmeyin birdaha. Hamile halinizle canınızı sıktığınıza değmez.

şahsen ben olsam bayram günü eşim ve çocuklarımla gitmek isterim biyere. cümbür cemaat gidilen yolculuklar bana göre değil. kimseyi götürmek zorunda değilsiniz. arabalarının olmaması gerekçe değil ki. kuzenim 2 çocukla 4 kişiler, arabaları yok ama gezmedikleri günübirlik turistik yer kalmadı. insan yeter ki istesin. sırf birileri sitem edecek diye kimseyi planıma dahil edemem doğrusu.

Offff

Kendi pacasini kurtardi da anasini da mi getiriyor

Asla gitmem
Bana ne elin anasindan danasindan?

Bana gore degil bu tarz iliskiler
Sana kolay gelsin

başka kımse yokmuşmu açık açık söyleyın kayınvalıde gelmesın.

Mutsuz olacaksan gerileceksem gitmem daha iyi.iptal etmek en akıllıca bir davranış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…