başarılarumarım hedefine sağlıkla ulaşırsın
Ay heyjan yaptım
:)
Vuhuuuu! 17lik çıtır rüyama gelmekle tehdit ediyor vay be! :)))Bak burdan hedef kilona ulaşamadan çıkarsan iki elim yakanda haberin olsun.Gece rüyalarına girerim
Vuhuuuu! 17lik çıtır rüyama gelmekle tehdit ediyor vay be! :)))
Arada belki misafirlik şu bu biraz uzak kalmam hariç bırakmayacağım söz kendime hepimize...
17 liğim ama iri bir 17 lik hatırlatırım en korkutucu olanından ablacııım
Korkunç olmadığına eminim sana öyle geliyor bak.
Buarada yurtta kaldığım dönemde bi arkadaşım bana tavuk tavukçuk derdi ayak bileklerim çok ince (ölçtüm 20cm) popo bacak yok, göğüs ve göbekte ilerde olunca gerçekten tavuğa benzer bi yanım var:))
benim arkadaşlarım arasında lakabımda tavuk. Tavukları seviyoruz :)))
Ne güzel bacak popo yokmuş sende,bendeki yağlar her yerde. Kafiye mi oldu sanki
Ay hiç güzel değil her yerimde olsa orantılı dururdu bari şuan lolipop gibi bişeyimama kıyafetlerde gerçekten kamufle yeteneğim var ki bu Şişko olduğumu kamufle edemiyor sadece orantılı duruyor
Sabah 2 ceviz 2 yumurta beyazı (haşlanmış) 2 bardak ayran
Öğlen
2 bardak ayran elma( tarçınlı) 2 kayısı
Akşam şimdi yedim yığıldım koltuğa
3 kaşık karabuğday haşlaması
3 minik köfte
2 domates
Ayran:)
Herhalde yatmadan ayranımı bitiririm(1.5 litre hazırladım sabah yatana kadar bititrcem) salatalık erik falanda yerim herhalde
Açıkcası bu sefer kendime o kadar süre ile sınırlamadım:) 21 Haziran da en çok istediğim 75in altına düşmek ama kendime Aralık ayına kadar müddet vermişim kaplumbağa gibi ilerlerim ama kalıcı olsun artık:)
Simdi gordum mesajinizi haklisiniz valla. Diger turlu anlami yok . Gonul hemen olsun istiyo ama iste. Bu arada ogretmensiniz galiba suan anladm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende olucam insallah :) seneye bitiyo :)
Buarada sabahtan beri canım profiterol istiyordu ama nasssılllll(
Biraz önce eşim dedi çok istiyorsan gidim alıyım... Dedim yok elma yerim tarçını dökerim :) ki öyle yaptım Allah'ım emeklerimi kendime zayi ettirme amin:)
Allah bozmasin. Ben biraz once cok yanlis haraketler yaptim ama yazmicam gunlugum cirkinlesmesin seni tebrik ediyorum. Coook pismanim :banghead:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?