Bende açtım konumu inancım sağlam :)

Güüünaydınnnn :) şuan tedavideyim karnım gurulduyo açlıktan evden alelacele çıktım
Eve gidince ne yesem???
Yumurta beyazı? Yulaf ezmesi? Canım tost istiyo ama

:)

Annem tavuğumu haşlamış bugün tavuk salata ayran günüm:/
Onu yiyeceğime bişi yemem diyorum o kadar yani sürekli ayran içiyorum :)

Her sey irade ben yapabileceğine inanıyorum.Bende 63 kiloydum kısa bir sürede yüksek bir irade sonucu 52 ye düştüm.Sadece hayır demesini öğrenmek gerekiyor bir sey ikram edildiğinde hayır teşekkürler diyetteyim diyip aradan cekiliyorum aksam yemeklerini 6 dan sonra ya birakmiyorum ve 6 dan sonra hiç bir şey yemiyorum .Sıkı bir diyet sonucu en kısa zamanda istedigin kiloya kavuşacağına inanıyorum. Sende sadece kendine inan. Ve eger vazgeçmek istersen aklına zayıf ince olabileceğini fiziğini getlr giyebileceğini kıyafetleri düşün kendi kendini motive et

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasıl güzel yazmışsınız teşekkür ederim :) 52 kilosunuz demek ne güzel...
Ben 65 kiloyu görsem göbek atarken fotomu çekip atıcam buraya:))
Zaten diyete başlarken fotomu çektim hazırolda bekliyor 65 e ulaştığımda ikisini yanyana koyucam. İnşallaaaah

Bugün:
Yarım tavuk göğsü haşlaması
Dev bir kase salata
2lt ayran(ev yoğurdu ilehazırlanmış)
Biraz önce gözümün önü karardı yarım elma tarçınlayıp yedim şimdi iyiyim

79.4
Sabah 2 dilim çavdarlı ekmek
2 yumurta beyazı
1 çay kaşığı bal
1 dilim kadar peynir

Buarada çok canım sıkkın soma faciası yüzünden

Günaydın
Şuan tedavideyim...
Dün ve önceki gün yaşananlar gerçekten hepimizi perişan etti Allah ölenlerin mekanını cennet, geride kalanlarına sabır versin. Amin.

Türkiye de nerede bi olay olsa altından bir sürü şey çıkıyor... Dün annemle konuşurken dedim %90a yakınının Müslüman olduğunu söylediği Türkiye de bu kadar dalavere nedir? Bu kadar kul hakkı yeme? çok üzgünüm iki gündür, oğluma sarılıp büyük olsaydı ve ya o maden ocağında çalışan bi delikanlı olsaydı ben ne yapardım:.( Allah sabır versin amin

21. Günümmüş bugün kalori cetvelimde baktım bana 10-15 gün gibi geliyordu...
21 günde 2,6 kilo vermişim üzüldüm mü ne?
Gerçi sürekli evde yatıyorum canlar buna mı bağlasam bu yavaş kilo verimini???

70-79 konusundaki bir arkadaş 2.6 kg kıymayı koy önüne bak ne kadar vermişsin dedi nasıl moralim düzeldi anlatamam

2 gündür ben kilo veremeyeceğim diye geziyorum saat 5 te yedim yedim hırsımı aldım sonra duraksadım neden kendimi hırpalıyorum bu kadar?
Önümüzdeki 10 gün kendimi aç bırakıcam daha doğrusu minik minik besleneceğim
Moralimde bozuk buaralar 29 yaşına gelmişim ve son 7 yılıma baktığımda tek iyi yaptığım şey oğluşum ve onunla geçen zamanım
Sanırım çok yalnızım bu şehirde bu ülkede bu dünya da... Hangimiz yalnız değiliz ki denilebilir
Oğlum teşekkürler iyi ki varsın diyorum ve şeni şeviyorum inşallah annen gibi iradesiz olmaz azimli ve tuttuğunu koparan biri olursun amin

Evet geri dönüş yaptım diyete

Yok arkadaş hani diyoruz ya beslenme şeklini değiştirmek?
21 günde vücut alışması?!
Bende geçerli değilmiş anladım bu yüzden adam gibi diyetteyim diyerek gezmem lazımmış

Dün akşam yemeğine 2 lahmacun yedim ve bu ara tuvalet sorunum var
Birazdan eşimle iki turisti alıp gezdircez bakalım 9 yıldır ingilizce konuşmamışım birileriyle napcaz? :)

Eveet bu ara forumda herkeste bir yeme aşkı var bende olduğu gibi
Yinede ekmeği abartmadım yemek sırasında ayranı içtim şişirsin diye
Bu aralar tuvalet problemim gelişti form çayı mı alsam acaba? Sinameki oluyor içinde diye çok tercih etmiyorum ama???

Buara 2 gündür öğle yemeğimi iyi yiyorum 3-4 gibi akşam yemeğini atlatıyorum atlatma dediğim dün sadece akşam yemeğinde salata yedim
Bugün daha acıkmadım ama akşam yemeği yerine Elmalı toplar yapmıştım bi tane ondan yedim

Bugün arkadaşım haftada ortalama 200 gr vermemle dalga geçti

Aa niyeymis
Oyle oyle olacak.
Verebiliyosun en azindan bir problem yok ki...
Stres periyot... onlarinda etkisi var.
Bence hic takilmayin
:thumbup:

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Bugün arkadaşım haftada ortalama 200 gr vermemle dalga geçti

sizi bazen okuyorum ve kızıyorum motivasyonunuzu hep düşürüyorsunuz
200 gr. vermişsiniz daha ne dinlemeyin o arkadaşları
bu hafta 200 gram olur haftaya 500 gram değişirki kilo verme oranları
biraz daha olumlu ve motivasyonunuzu yükseltecek kişilerle birlikte olunuz
gidecek bu kilolar artık takibimdesiniz

Aa niyeymis
Oyle oyle olacak.
Verebiliyosun en azindan bir problem yok ki...
Stres periyot... onlarinda etkisi var.
Bence hic takilmayin
:thumbup:

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Ya arkadaşımın motivasyon yöntemi bu :)
Belki içten içe zayıflamasın diyordur desem o karakterde biri değil tam tersi 3-4 aydır zayıflamam için baskı yapıyordu
Amin inşallah gidecek tam bir ayda 3 kg verdim ama öyle şok diyet falan değil inş devam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…