Bende aldattim

Size yorum yapmayacagim haddini zi fazlasıyla astiniz

Tüp bebek çocuk doğal yollarla olmayınca denenen bir şey?
Sezgisel yollarla hissedip tüp bebeğin çare olduğunu düşündün heralde.

Gerçekleri anlatırsa ailesi boşanmaya izin verir diye düşünüyorum.

Konu sahibi ailenize karşı dürüst olun, herşeyi anlattın. Bu sizin hayatınız anneniz babanız hiç kimse size karışamaz.
Yaptıklarınız sizi ilgirendirir, kimse yargılayamaz.

Dürüst olun...

Her haltı yiyorsunuz karı koca ama çocuk için boşanmıyorsunuz öyle mi?

Ne saçma hayatlar ya. Boşanmak neden bu kadar zor. İkiyüzlü anne baba ile büyüyen çocuklar daha mı iyi. Yoksa kendinize dram yaratmayı çok mu seviyorsunuz?

Eşimle bir kere ilişkiye girmedim çünkü istemedi hiçbir zamana ne sevgi ne ilgi ne muhabbet hiçbir şey görmedim
demissiniz sonra da cocuklarim var demişsiniz tüp bebek yontemi ile peki cocuk neden yaptin be kardeşim. ? kisirim der gecerdin neden yaptin? o cocuklara ve karxi tarafin ailesine üzülüyorum. .

Bence ailesini boşanmaya ikna etme zorunluluğunu hissetmesi başlı başına bir sorun.

Çocuğu olan kaç yaşında kadından bahsediyoruz Allah aşkına
Öyle ama yapamıyorum diye belirtiyor zaten tabi ki koskoca kadın kendi başına boşanması lazım kaldı ki ailesinin ruhu bile duymaz boşansa

Sevmediğin ve sevilmediğin adama çocuk vermekteki düşünce nedir?
Çok mu zengin nedir yani? Ne diye istemeden evlendin?

Neredeyse çoğu yorumu okudum
Herkes çok güzel yargılamış maşallah
Kadını zorla evlendirmislrr adamdan sevgi görmemiş ilgi görmemiş üstüne aldatılmış boşanmak istemiş bosanamamis arkasında duran bi ailesi yok
Kendi hatalarının da farkında buraya akıl almak belli ki vicdanı rahat değil onu temizlemek için yazmış ama herkes tabiri caizse sözüm meclisten dışarı "vurun kahbeye" edasında
Bacım işin çok zor Allah kolaylık versin
Yapman gereken tek şey adamı ya da sevgilisi olan kadını ikna edip ailenle konuşturmak
Başka türlü ailen ikna olacak gibi değil

Benim hikayemi calmıssınız !

Ben aldatmadım ama ilk esımden bakıre olmama ragmen tup bebek yontemıyle anne oldum ve bakıre sekıldede bosandım !

yürü be koçum kim tutar seni

Gerçek dışı...

Bu hikayedeki hatundan hepimizi Allah korusun

Gerçek olsa dahi ayril hanim ayrilda öyle ne yaparsan yap evli adamlardan uzak dur

Hic bi bahane gecerli kilmaz yaptigin yanlişı

Çocugundandamı utanmıyosun bunu yaparken hayir tup mup sevmedigin adamin çocugu sonuçta....

Yavaş ol hangi kafayi yaşıyosun derler ¿?¿?¿?

Evet aldattigima pişman değilim bir an önce bu evlilikten tamamen kurtulmak istiyorum ailemi ikna edemiyorum
kocaman kadınsınız,annesiniz en önce..ama hala hayatınızla ilgili kararı ailnezden onayıyla almaya çalışıyorsunuz..saçmalık değil mi...bundan sonrasını nasıl iadre edeceksiniz peki?? önce kendi hayatınızın kontrolünü eline alın.

Korkmak bir kadın asla olmadım sadece karşı tarafı üzmek istemiyorum kimse kırılmadan araya soğukluk girmeden bişeyler olsun istiyorum

ya kimse de ar namus utanma kalmamış be

Kız ii yapmışsın hep erkekler mi aldatacak yanlış fakat yanlışa yanlış. Ay doğruyu bulmak çok zor ki?

Korkmak bir kadın asla olmadım sadece karşı tarafı üzmek istemiyorum kimse kırılmadan araya soğukluk girmeden bişeyler olsun istiyorum
Korkak kadin olmadim ama ailemden çekinip 8 yildir ayrılamıyorum

Karşı tarafı üzmek istemiyorum ama kocami aldatiyorum

Ha aldattıgimı bak acikca söylüyorum demekki korkak degilim¿

Araya sogukluk girmeden¿¿¿¿

Enteresansınz¿?¿

Evet aldattigima pişman değilim bir an önce bu evlilikten tamamen kurtulmak istiyorum ailemi ikna edemiyorum
Madem pişman değilsiniz, o zaman açarsiniz bosanma davasini sonra ailenize haber verirsiniz. Yada bosandiktan sonra söyleyin ailenize. Ne var bunda bu kadar çekinecek. Ölum yok ya ucunda.

Kocanı gectimde hadi çocuklarindandami utanmıyorsun büyüyünce öğrenirlerse senden tiksinecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…