Size yorum yapmayacagim haddini zi fazlasıyla astinizya wallahı bırde okumadan yorum yapmasaydınız demıssın hıcbır mazeretı kabul etmıyorum sen bır bayansın bayann aldattım dıye baslık atmıs bırde ayıp yazık gunahla aklında o varken mı ewlendın belkı adam o yuzden ıstemedı senle yatmak hıssettı kafanda baskası oldugunu cocukmus sen annelıkde yapamassın ınsllah adam alır elınden bu kadar agır konusmak ıstemezdm ama bırde ukalla ukalla okumadan yorum yapmasınız yazıyorsun kadınlıgımdan utandırdın benı . bu kadar yetrlı olur sana sanırım
Kaç yaşında bireylersiniz, ailelerinizin izin vermemesi ne demek?! Aklım almıyor.
Resmen son bir haftadır bu aldatma mevzuları yüzünden evlenmenin ne kadar iğrenç bir şey olduğunu, sonunda illa aldatılma olacağını düşünüyorum.
Madem aşık olmak bu kadar önemli sizin için, eşiniz de aldatmış madem beklemek niye?
Git mahkemeye, tek celsede bitir işi kimle istersen ilişkini yaşa sonra. Bu çarpıklık neden?!
demissiniz sonra da cocuklarim var demişsiniz tüp bebek yontemi ile peki cocuk neden yaptin be kardeşim. ? kisirim der gecerdin neden yaptin? o cocuklara ve karxi tarafin ailesine üzülüyorum. .Eşimle bir kere ilişkiye girmedim çünkü istemedi hiçbir zamana ne sevgi ne ilgi ne muhabbet hiçbir şey görmedim
Öyle ama yapamıyorum diye belirtiyor zaten tabi ki koskoca kadın kendi başına boşanması lazım kaldı ki ailesinin ruhu bile duymaz boşansaBence ailesini boşanmaya ikna etme zorunluluğunu hissetmesi başlı başına bir sorun.
Çocuğu olan kaç yaşında kadından bahsediyoruz Allah aşkına
haddimi yaşan benm öylemııı kusraa bakma kocasını ALDATANNNN senn bayan olarak dogruları soyleyen ben haddımı astım sana pes dıyorumSize yorum yapmayacagim haddini zi fazlasıyla astiniz
emınım varlıgı vardırr baska nıye evlensın allahım dunya nereye gıdıyor yaSevmediğin ve sevilmediğin adama çocuk vermekteki düşünce nedir?
Çok mu zengin nedir yani? Ne diye istemeden evlendin?
yürü be koçum kim tutar seniBu benim 2.uyeligim
Eşimle hiç istemeyerek sevmeden evlendim zamanla da sevemedim hiçbir zaman tam anlamıyla evlilik olmadı 8 yıllık evliyim Eşimle bir kere ilişkiye girmedim çünkü istemedi hiçbir zamana ne sevgi ne ilgi ne muhabbet hiçbir şey görmedim bende sevgiyi her zaman ki gibi yakinimda buldum o dönem 4 yıllık bir sevgilim vardı çok sevdik birbirimizi ama kavusamadik evlendim ailemin naskisiyla ama hiçbir zaman kopamadik sevgili olmasak bile iki dost iki arkadaş olduk benden ümidi kesip o da mantık evliliği yaptı 2 sene önce eşimin beni aldattığı öğrendim evet buna sevindim intikam zamanı gelmişti bu sevdiğim adama senelerdir Hasrettim geçmişte yapamadığımizz herseyi yaşadık tekrar sevdik tekrar aşık olduk hergunumuz birlikte geçti ikili hayat yaşadık ben asla bosanamadigim için çocuklarım var bu şekilde devam ediyoruz etmeye de devam edeceğiz bile isteyen aldattim devam da ettiriyor um bizim evlenmemizee keşke izin verseler di böyle çarpık bir hayat yaşamak zorunda kalmazdı m
Not:çocuklarım tüp bebek ile oldu
kocaman kadınsınız,annesiniz en önce..ama hala hayatınızla ilgili kararı ailnezden onayıyla almaya çalışıyorsunuz..saçmalık değil mi...bundan sonrasını nasıl iadre edeceksiniz peki?? önce kendi hayatınızın kontrolünü eline alın.Evet aldattigima pişman değilim bir an önce bu evlilikten tamamen kurtulmak istiyorum ailemi ikna edemiyorum
Bu benim 2.uyeligim
Eşimle hiç istemeyerek sevmeden evlendim zamanla da sevemedim hiçbir zaman tam anlamıyla evlilik olmadı 8 yıllık evliyim Eşimle bir kere ilişkiye girmedim çünkü istemedi hiçbir zamana ne sevgi ne ilgi ne muhabbet hiçbir şey görmedim bende sevgiyi her zaman ki gibi yakinimda buldum o dönem 4 yıllık bir sevgilim vardı çok sevdik birbirimizi ama kavusamadik evlendim ailemin naskisiyla ama hiçbir zaman kopamadik sevgili olmasak bile iki dost iki arkadaş olduk benden ümidi kesip o da mantık evliliği yaptı 2 sene önce eşimin beni aldattığı öğrendim evet buna sevindim intikam zamanı gelmişti bu sevdiğim adama senelerdir Hasrettim geçmişte yapamadığımizz herseyi yaşadık tekrar sevdik tekrar aşık olduk hergunumuz birlikte geçti ikili hayat yaşadık ben asla bosanamadigim için çocuklarım var bu şekilde devam ediyoruz etmeye de devam edeceğiz bile isteyen aldattim devam da ettiriyor um bizim evlenmemizee keşke izin verseler di böyle çarpık bir hayat yaşamak zorunda kalmazdı m
Not:çocuklarım tüp bebek ile oldu
Korkak kadin olmadim ama ailemden çekinip 8 yildir ayrılamıyorumKorkmak bir kadın asla olmadım sadece karşı tarafı üzmek istemiyorum kimse kırılmadan araya soğukluk girmeden bişeyler olsun istiyorum
Madem pişman değilsiniz, o zaman açarsiniz bosanma davasini sonra ailenize haber verirsiniz. Yada bosandiktan sonra söyleyin ailenize. Ne var bunda bu kadar çekinecek. Ölum yok ya ucunda.Evet aldattigima pişman değilim bir an önce bu evlilikten tamamen kurtulmak istiyorum ailemi ikna edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?