Bence okumadan yorum yapmamak en güzeliayy allahım sen koru bu nedır nasıl hayat yaa yazık gunah cahıl desek cahıl ınsan böyle seytanlıklar düşünemez o adama yazık buarada kımseyı kandırmaya gerek yok cocukların nasıl oldun cok sınırlenıyorum böyle ınslara ne olursa olsun bı lokma ekmegını yemişsindir bu mudur mukafatı sana yazıklar olsun nasıl ınsansın sen ya !!!! mıde bulandırıyorsunuz sadece bilin ıstedım
ewlenmeseydinn kımse kımseye zorakı bırsey yaptıramaz emın ol yaptıramaz ıcınde yoksaBence okumadan yorum yapmamak en güzeli
yaptıgını aılesne söylesın aldatıyorum desın o zmanda hayır dıyecekler mı acaba cooook merak ettm cıdden ?Anlamıyorum neden hayır diyorlar siz istemiyorsunuz eşiniz istemiyor sadece aileniz istiyor diye böyle kötü bir durumda olmak size de yük oluyordur eminim aileniz bu kadar katıysa eşinizin sevgilisi de mesaj atsa size erkeğin elinin kiri affet diyecektir büyük ihtimal
yaptıklarını baskaıyla hayat yasadıgını sevdıgını onla beraber oldugunu söyle aılene o zmanda mı bosanma dıyecekler cok merak ettım kı ayrıca saten hazırmışsın adam aldatmasını beklıyormussun o yaptı dıye sende yapacan anlamına gelmezBence okumadan yorum yapmamak en güzeli
Bu benim 2.uyeligim
Eşimle hiç istemeyerek sevmeden evlendim zamanla da sevemedim hiçbir zaman tam anlamıyla evlilik olmadı 8 yıllık evliyim Eşimle bir kere ilişkiye girmedim çünkü istemedi hiçbir zamana ne sevgi ne ilgi ne muhabbet hiçbir şey görmedim bende sevgiyi her zaman ki gibi yakinimda buldum o dönem 4 yıllık bir sevgilim vardı çok sevdik birbirimizi ama kavusamadik evlendim ailemin naskisiyla ama hiçbir zaman kopamadik sevgili olmasak bile iki dost iki arkadaş olduk benden ümidi kesip o da mantık evliliği yaptı 2 sene önce eşimin beni aldattığı öğrendim evet buna sevindim intikam zamanı gelmişti bu sevdiğim adama senelerdir Hasrettim geçmişte yapamadığımizz herseyi yaşadık tekrar sevdik tekrar aşık olduk hergunumuz birlikte geçti ikili hayat yaşadık ben asla bosanamadigim için çocuklarım var bu şekilde devam ediyoruz etmeye de devam edeceğiz bile isteyen aldattim devam da ettiriyor um bizim evlenmemizee keşke izin verseler di böyle çarpık bir hayat yaşamak zorunda kalmazdı m
Not:çocuklarım tüp bebek ile oldu
Evet aldattigima pişman değilim bir an önce bu evlilikten tamamen kurtulmak istiyorum ailemi ikna edemiyorumİyi de konu sahibi aldattığına pişman değil ki kaldı ki yargılamaya kimsenin hakkı yok onun sorunu ailesini boşanmaya ikna edememek
tek gecelık macera resmı olarakda olsa ewlısın macera heee wallahi nasıl bayansın sok oluyorum laflara bak yaBen şeytana uydum ve işlerin bu noktaya geleceğini asla tahmin etmemistim tekrar aik olurum diye değil tek gecelik macera gözüyle baktım ama yanıldı m
Bence ailesini boşanmaya ikna etme zorunluluğunu hissetmesi başlı başına bir sorun.İyi de konu sahibi aldattığına pişman değil ki kaldı ki yargılamaya kimsenin hakkı yok onun sorunu ailesini boşanmaya ikna edememek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?