Bende aldattim

ayy allahım sen koru bu nedır nasıl hayat yaa yazık gunah cahıl desek cahıl ınsan böyle seytanlıklar düşünemez o adama yazık buarada kımseyı kandırmaya gerek yok cocukların nasıl oldun cok sınırlenıyorum böyle ınslara ne olursa olsun bı lokma ekmegını yemişsindir bu mudur mukafatı sana yazıklar olsun nasıl ınsansın sen ya !!!! mıde bulandırıyorsunuz sadece bilin ıstedım

Bence okumadan yorum yapmamak en güzeli

Anlamıyorum neden hayır diyorlar siz istemiyorsunuz eşiniz istemiyor sadece aileniz istiyor diye böyle kötü bir durumda olmak size de yük oluyordur eminim aileniz bu kadar katıysa eşinizin sevgilisi de mesaj atsa size erkeğin elinin kiri affet diyecektir büyük ihtimal

yaptıgını aılesne söylesın aldatıyorum desın o zmanda hayır dıyecekler mı acaba cooook merak ettm cıdden ?

madem yaptıklarından utanmıyor ve hatta gurur duyuyorsan git ailene de anlat.. biz ne diyelim sana burda..

Bence okumadan yorum yapmamak en güzeli
yaptıklarını baskaıyla hayat yasadıgını sevdıgını onla beraber oldugunu söyle aılene o zmanda mı bosanma dıyecekler cok merak ettım kı ayrıca saten hazırmışsın adam aldatmasını beklıyormussun o yaptı dıye sende yapacan anlamına gelmez

Konu eskiymiş ama yine de yazmadan edemeyeceğim.
Aile baskısı,sevmeden evlendim vs bunlar bana çok da geçerli gelmiyor.
Çoluk çocuğa karışmışsınız aileniz ne karışır size boşanıyorum der geçersiniz,bence siz 4 yıllık sevgilinize pek güvenememişsiniz ayrılamamışsınız...

Plaketinizi nereye bırakalım ?

Ben şeytana uydum ve işlerin bu noktaya geleceğini asla tahmin etmemistim tekrar aik olurum diye değil tek gecelik macera gözüyle baktım ama yanıldı m

İyi de konu sahibi aldattığına pişman değil ki kaldı ki yargılamaya kimsenin hakkı yok onun sorunu ailesini boşanmaya ikna edememek

Ve ben senelerdir boşanmaya çalışıyorum bu yeni bir durum değil sürekli aynı şeylerin arasında gidiyorum ne ileri ne geri

Mesaja ne gerek var eşiniz direkt anlatsın ailelerinize.
Benim hayatımda biri var, eşimle birbirimizi hiç sevmedik. Eşimin de hayatında başkası var. Eşimle hiç bir zaman sevişmedik diyin.
Dürüst olun madem, yalan dolana ne gerek var ayol ?

Tabi tüm bu reziliklere rağmen hala aileniz boşanmayın diye diretiyorsa, artık bilemicem ailenizin midesini...

Ayrıca hala anlamış değilim koskoca kadınsınız.
Boşanmak için neden başkalarından izin almanız gerekiyor.

ya wallahı bırde okumadan yorum yapmasaydınız demıssın hıcbır mazeretı kabul etmıyorum sen bır bayansın bayann aldattım dıye baslık atmıs bırde ayıp yazık gunahla aklında o varken mı ewlendın belkı adam o yuzden ıstemedı senle yatmak hıssettı kafanda baskası oldugunu cocukmus sen annelıkde yapamassın ınsllah adam alır elınden bu kadar agır konusmak ıstemezdm ama bırde ukalla ukalla okumadan yorum yapmasınız yazıyorsun kadınlıgımdan utandırdın benı . bu kadar yetrlı olur sana sanırım

tek gecelık ma
Ben şeytana uydum ve işlerin bu noktaya geleceğini asla tahmin etmemistim tekrar aik olurum diye değil tek gecelik macera gözüyle baktım ama yanıldı m
tek gecelık macera resmı olarakda olsa ewlısın macera heee wallahi nasıl bayansın sok oluyorum laflara bak ya

Kaç yaşında bireylersiniz, ailelerinizin izin vermemesi ne demek?! Aklım almıyor.

Resmen son bir haftadır bu aldatma mevzuları yüzünden evlenmenin ne kadar iğrenç bir şey olduğunu, sonunda illa aldatılma olacağını düşünüyorum.
Madem aşık olmak bu kadar önemli sizin için, eşiniz de aldatmış madem beklemek niye?
Git mahkemeye, tek celsede bitir işi kimle istersen ilişkini yaşa sonra. Bu çarpıklık neden?!

İyi de konu sahibi aldattığına pişman değil ki kaldı ki yargılamaya kimsenin hakkı yok onun sorunu ailesini boşanmaya ikna edememek
Bence ailesini boşanmaya ikna etme zorunluluğunu hissetmesi başlı başına bir sorun.

Çocuğu olan kaç yaşında kadından bahsediyoruz Allah aşkına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…