Bende aldattim

Eşinle hiç ilişkiye girmedin ama ama çocukların var.

Şimdi burda sana şakşakçılık mı yapalım? Hayatının içine ettiğin bir kadın var ve bundan dolayı seni tebrik mi edelim?

ayy tüm sayfaları oku oku beynim yandı.. hayırlısı bakalım yarın o çocukların yzüne nasıl bakcaksın acaba

Neden çocuk yaptım Hala o konuyu bilmiyorum evet anne olmak istedim hem de çok ama verdiğim karar yanlıştı acele ettim şimdi de eşim olacak Kişiden çocuklar olduğu için ay4ilamiyirum

verdiğim karar yanlıştı acele ettim ..ne demek ya.sanki bir anada kendimizi kaybettik oluverdi der gibi.tüp bebek değilmiydi bu çocuklar bir sürü prosedür operasyon yani öyle yanlışlık olacak bir şey değil.

Peki sözde sevgilinin karısının suçu ne nasıl vebal aldın kocanı çocuğunu düşünmüyosun bari onun ailesini düşün

8 yil boyunca bir kere bile iliskiye girmeyen adamdan cocuklariniz var oyle mi ?

Bende ikinciyi düşünce güçüyle yapmayı düşünüyorum

Burdaki çok fazla arkadaş bana sinirli öfkeli bunu biliyorum boşanma kararını verdik ama su anda ailem hala ikna olmuyor benim de aklıma şu geldi ne dersiniz telefonuma öyle bir msj gelmeli ki ailem de buna ikna olsun ama nasıl bir msj

B
bu günahın altından nasıl kalkacaksınız

Bana atacak kişi zaten eşimin sevgilisi benim derdim ne atmali ki bu msj i okuyan herkes buna inanmali

ben üzüldüm açıkçası adınıza, keşke sevdiğinize kavuşabilseymişsiniz, çocuklarınız da ondan olsaymış. mesajı falan bilmem ama boşanmanız en mantıklı karar olur.

Ailenize eşinizle beraber gidip biz boşanmak istiyoruz deseniz yine mi olmaz diyecekler

Hayır eşime iftira falan atmayacagim herkes neyin ne olduğunu biliyor senelerdir ailemden bu konuda çektim baskı ile evlendim baskı ile de bosanamiyorum maalesef eşimin de sevdiği biri var mis kadından rica ettim bana ilişkinizle ilgili msj ay ki bunu okuyan herkes bişeyler in bittiğini boşanma lari gerektiğini görüp susun diye umarım kendimi anlatabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…