Bende aldattim

hç birlikte olmamışnz çocklar var kesn o adamda karısını hç sewmiyordur hatta birlikte bile olmuyodur. safmısımz salakmısınz. sadece çocklara acıdm. sizn gbi anne sıfatına yakışmayan brine anne dedikleri için.
 
Aaaaa evet olabilir, bilemiyorum. Muneyi beklemekte yarar var.
 
Çocuklarım var boşanamam diyeceğinize Çocuklarım var şerefimi onurumu iffetimi annelik gururum için çocuklarımın yüzünü kara çıkartmamak için böyle iğrenç aşağılık bir ilişkiyi yaşayamam demeliydiniz.
Bence siz eşinizden intikam almak yerine bunu fırsat bilip içinizde ki o adi kişiliğinizi ortaya çıkarıp eşinizi sevmemenizi aldatmasını bahane edip sizde aldatmış ve tüm bu yaşanan şeyler için kendinize ZÜĞÜRT TESELLİSİ bulmuşsunuz.
Ayrıca eşinizle beraber olmadan o çocuklar nasıl oldu çok merak ettim doğrusu?
Acaba bu ilk aldatmanız olmayabilirmi?
Çocukların babasının kim olduğu konusunda eminmisiniz?
Kusura bakmayın biraz ağır oldu ama yazdıklarınız bende paranoya yaptı.
Sizden herşey beklenir.
Merak ediyorum kendinizden utanmıyorsunuz anladık evlatlatınızdanda mı hiç utanmıyorsunuz?
 
Eşimle bir kere ilişkiye girmedim ama boşanamadım çocuklarım var. Çocuklar sevgilinizden mi????
 
Motor bölünme yoluyla cogalmissiniz anlaşılan sana tek diyeçekim bacim buraya taşlama içini bu konuyu açtın.Hakaret işitmek için mi.Seni ileride nasıl bir vicdan azabı bekliyor ileride biliyor musun.Eşinden sürünürken helallik isteyeceksiniz. Eşin birgün herseyi öğrenecek. Çocuklarında öyle. O zaman ne yapacaksın. Bırak bu iğrenç hayatı sonu yok.
 
Bence eşiyle birlikte olamaması başkasıyla olamayacağı anlamına gelmiyor. Eşini sevmediği için ya da eşten kaynaklanan bir nedenle ilişkiye girememiş olabilirler. Bana mantıksız gelmedi. Ama neden insan sevmediği birinden çocuk sahibi olmak ister, neden boşanmaz, bunlara cevap yok.

aldatma konusuna zaten söylenecek bir şey yok.
 
'Eşimle bir kere ilişkiye girmedim çünkü istemedi hiçbir zamana ne sevgi ne ilgi ne muhabbet hiçbir şey görmedim' demişsiniz de hadi siz ailenizin baskısıyla zoruyla evlendiniz de eşiniz madem
sizinle hiç ilişkiye girmek istemeyecekti de o ne demeye sizinle evlendi?
Ayrıca ikiniz de birbirinizden bu kadar haz etmiyordunuz da niye birde tüp bebekle çocuk yaptınız zaten
iki taraf da birbirini istemiyor. Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamadım.
 
aranızda bir şey kalmamış,ikinizde artık aile baskısıyla karar verecek yaşı geçmişsiniz bence, ayrılın ve istediğiniz gibi bir hayat yaşayın sevdiğiniz kişiyle evlenin neden ayrılamıyorsunuz anlamadım
 
çok enteresanmış
evlisiniz
eşiniz sizi sevmiyor, birlikte olmak istemiyor, hiç olalım demedi, gerdekte bile demedi? oha! kocanız gay veya aseksüel herhalde.
siz kendinizi vajinismus sanıyordunuz. e hiç denememişsiniz ki nereden çıktı vajinismus? sadece ilişkiniz olmamış olması sizi vajinismus yapmaz. denersiniz duhul olmaz kasmaktan o zaman vajinusmus olur.
neyse bu arada senelerce ilişki olmadan evli kaldınız, bu arada esas sevdiğiniz adam da bekardı.
sonra her nereeden estiyse bebek sevdası hasıl oldu sizde. gidip tüp bebek yaptırdınız.
tamam burasını anlıyorum 4 senedir evlilik, doğal yola olmuyor, her test de normal çıkıyor olsa, doktor tüp bebek diyebilir. ama neden bebek sahibi olur ki insan bu koşullarda? boşanın gidin sevgiliniz hala bekarken onunla olun.
neyse sonra sevgili de evleniyor, sizin ancak bu aşamada onunla birlikte olmak aklına geliyor. aferin gerçekten...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…