bende ameliyat oluyorum hayırlısı ossun....

tuonelam bişi sorcm cnm sana ya
şimdi bandajlı ya bnm burun ucu böle kalkık duruyor acaba bandajlar çıktıktan snra bandajlı halindekinden dahamı normal duruyo yoksa aynımı duruyo
cunku bnm burun ucuma dokunulmıcaktı ama şimdi kalkık gibi duruo anlamadım bandajdanmıdır acep

canım benim bandaj cıktı halen kalkık ama ben bole bi burun hayal etmiştim:)) herkes iner diyor keske inmese diyorum hehe ama inecektir bi kaç milim ondan kaçıs yok:):1ninca:

Canım benim burnum bandajlı aynı senin gibiydi, şimdi gördüğün gibi baya bir indi, ben de senin gibi diyordum ama artık yeter inme diyorum:)

cnmcım beenm burun ucum kaldırılmadı ama cunku bnm ztn kalkıktı burun ucum dr birz daha kaldırırsam çirkin durur demişti
sanırım eskisi gibi olcak şişler indikçe

cnmcım beenm burun ucum kaldırılmadı ama cunku bnm ztn kalkıktı burun ucum dr birz daha kaldırırsam çirkin durur demişti
sanırım eskisi gibi olcak şişler indikçe

bebek insede inmesede çok küsel olmuşşş alkisalkisalkis her türlü süper boshayallersmile

cnm resimlerini gördüm..süper görünüo bandaj olmasına rağmen maşallah tü tü tü :)) doktorun kimdi acaba? ilk ameliytmıydı?

firegirlcüm resmlerine baktım tatlım çok sarılı olmasına rağmen kıs ne kdr şirin olmussun sen öle :)
ve inanki çok gzl bi burun olcagı belli ve burun deliklerin kückmus bnmki baya buyumustu :) heheheheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…