bende ameliyat oluyorum hayırlısı ossun....

valla bakalım ne olcak efet oynarım diye çok sarmalamış toktorum ne bulursa koymuş üstüne

çok kaşınıyo çıkarıp kaşışam şöle doya doya lmaz: çarşamba çıkıyo bakalım eyvahedigeldismile

tşkkr ederm mostmore cnm
seninkide inşalah cok gzl olur pozitif dşün hiç canını sıkma bence iyi düşün iyi olsun hersey

canım benim bende nemin burnunu çok beğendim ama bence sen daha çok yüzüne yakışanı yaptır daha doğal olur..benim doktorum estetikten ziyade doğal görünen yüzüme yakışanı tavsiye etti henüz yeni ama memnunum görüntüden..sana şimdiden geçmiş olsun

alçı bana da çok ağır gelior, ayrıca altı kaşınıyor tatlı tatlı kaydirigubbakcemile3 bu halde kapının önüne bile çıkamıyorum güzelim havada, bunaldım, doktorum pzt çıkarırım demişti yani10 .gün çıkacaktı ama ctesi çıkarttırıcam dayanamıyorummm

banamı dedn cnm :) bana dedysen cvplıyım tşkkr ederm öncelikle cnm
ilk ameliyatımdı drumda sadullah karun :)

ben de fotolarınızı görebilir miyim aysa? ben de düşünüyorum sadullah beyi, ancak serhat tuncer de olabilir, ikisi hakkında da bilgim yüzeysel. henüz çook başındayım işin

Sanada gecmis olsun greenmoon, ne guzel sizler atlattiniz darisi benim basima:)
Senin sisliklerin var mi? Nasil gecti ameliyatin? Bende 19 mayista olucam, cok heycanliyim. Arkadaslik istegimi kabul edersen sevinirim.

evet cnm dediğin gibi nemin burnu çok güzel doktoruma onun resmini götürdüm ama aynısını yap diye diil sadece fikir olsun ve olucaksa bu şekilden yola çıkalım diye oda düşündü karar verdi kokteyli yaptı cnm toktorum benim ayyy eşim olmasa valla yanaklarına sarılıp öpücektimm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…