bende ameliyat oluyorum hayırlısı ossun....

kaçısın yok aysaaa:))) bu arada firtegirl nerdesin yahuuu bilgi ver bize biraz nasıldı ameliyat doktorla dövüştünğs mü mahkemelik oldunuz mu:))) yoksa sen mi onu ameliyat ettin hihi

canlar bendeki silikonun delikleri yok sanırım hiç nefes alamıyorum dün yatamadım tıkanıcam diye yarın çıkıyo silikonlar yarına kadar sabır çekiyorum
4 saate yakın ameliyattaydım her tarafım şişti
ağrım var biraz

hadi gecmis olsun kurtuldunuz iste:) resimlerinizi bekliyoruzz bizi habersiz koymayinkaydirigubbakcemile2

kızlar dün silikonlar çıktı nefes aldım ilk açıldığında sora kanayınca yine doldu ama alıyorum yinede....
narkoz beni çok etkiledi yahuu hiç çıkarmadım ondanmı acaba mide bulantısı grip olmuşum havası içime darlanma geliyo menapoza girmiş gibiyim.....

bende hiç ksumadım cnm ama bende o kdr etkisi olmadı narkozun ama tnponlrdan grip gibi olmustum cıkınca oda gecti mrk etme daha cok yeni senin normal gayet bu durumlar 1 haftaya bişciğin kalmas

dinlen cnm sen fasla kendni yorma bi kaç gun zor gecer ben hala ayaga kalkıp dolasınca brz basım dönüo sabretces artık bi müddet daha

bişi sorcam canım bu burun ucunda dikişler varya orada beyaz beyaz şişlikler var mikropmu kaptı acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…