arkadaşlar bende yeni boşanıyorum. eşimle sorunlarım o kadar basit ve önemsizki. ama tabi birike birike artık çığ oldu bende. mahkemeye verdim şimdi dava gününü bekliyoruz evden ayatak odam ve biraz para alıyorum. geri kalanında hepsi onun olsun yeterki huzurum olsun. ailem ilke yanımda dğeildi ama onun ve aileisnin tutumunu görünce şu an bana destekler. bbamda inanılmaz cimri birisi. başka şehirde oturuyorlar beb ev açacağım için burada. yeni kira tuttum taşınıcam kısmet olursa bu h.sonu. sürekli onu alma, bu çok pahalı falan diyor beni sinir ediyor. düşünün yani evde tek kalıcam kilit almaya gitmişiz 10,15,25 tl ye var. 15lik kale o sana yeter diyor. ya diyorumki aradaki 10 tl için neden daha kötüsünü alalım ya sen evden taşınırken onu kesin bırakırsın bu sana yeter diyor. havalar soğuk buzdolabına para verme diyor. kafayı yiycem. neyseki arkadaşımdan borç aldım biçok şeyimi aldım evime. az eksiğim kaldı şimdi. boşanmakta çok zor bir süreçmiş aile desteğide öenmliymiş. ama olurda destek olmazsa istanbulda oturan herkese ben destek olurum gelirler benim evimde kalabilirler toparlanana kadar. çünkü insanın desteği olmayınca çekmek zorunda kalıyor bunu bilen kocada her zaman daha fazla baskı uyguluyor. benimkide boşanıcam demem rağmen boşanamazsın diyordu. buda kapak olsun ona...
arkadaşlar bende yeni boşanıyorum. eşimle sorunlarım o kadar basit ve önemsizki. ama tabi birike birike artık çığ oldu bende. mahkemeye verdim şimdi dava gününü bekliyoruz evden ayatak odam ve biraz para alıyorum. geri kalanında hepsi onun olsun yeterki huzurum olsun. ailem ilke yanımda dğeildi ama onun ve aileisnin tutumunu görünce şu an bana destekler. bbamda inanılmaz cimri birisi. başka şehirde oturuyorlar beb ev açacağım için burada. yeni kira tuttum taşınıcam kısmet olursa bu h.sonu. sürekli onu alma, bu çok pahalı falan diyor beni sinir ediyor. düşünün yani evde tek kalıcam kilit almaya gitmişiz 10,15,25 tl ye var. 15lik kale o sana yeter diyor. ya diyorumki aradaki 10 tl için neden daha kötüsünü alalım ya sen evden taşınırken onu kesin bırakırsın bu sana yeter diyor. havalar soğuk buzdolabına para verme diyor. kafayı yiycem. neyseki arkadaşımdan borç aldım biçok şeyimi aldım evime. az eksiğim kaldı şimdi. boşanmakta çok zor bir süreçmiş aile desteğide öenmliymiş. ama olurda destek olmazsa istanbulda oturan herkese ben destek olurum gelirler benim evimde kalabilirler toparlanana kadar. çünkü insanın desteği olmayınca çekmek zorunda kalıyor bunu bilen kocada her zaman daha fazla baskı uyguluyor. benimkide boşanıcam demem rağmen boşanamazsın diyordu. buda kapak olsun ona...
warya senin tertemiz kocaman bir yüreğin var, rabbim bu yolda hep yanında olsun, kötüleri yanından uzak tutsun. Dua ediyorum tüm güzellikler seni bulsun canım.
herkesin gerçek yüzünü gördün dimi ?
zaten canim,o kücük sorunlar birike birike cig oluyor.Elbet atlatacagiz.Benimkide her kavgada" git ananin evine "diyordu.Taki annem hakkini verene dek.
Ben daha mahkeme acmadim, bu hafta is görüsmelerim var.Kafam rahat olsun istiyorum.Sonra acacagim.Bende üc gündür annemlerdeyim,ama kendi evim olsun istiyorum.Evden esyalarimi alacagim.Sonrasi hayirlisi.Yavas yavas hersey düzelir elbet.
yagmurxx , piyonist ve aynı durumdaki diğer arkadaşlar, sizleri tanımıyorum ama bir kadın olarak sizinle gurur duydum, kararlı tavrınız boyun eğmeyişiniz beni çok duygulandırdı, farklı farklı şeylerle uğraşıyoruz ama Allah hepimizin yardımcısı olsun.kolaylıklar versin.
Atlatacağız tabiiki bununla ilgili zerre şüphem yok. davamız açıldıya kafam o kadar rahatki. oh beee diyorum. dünya varmış. üzülüyorum da kıyaslayınca daha çook rahatladığımı hissediyorum. sen evdem ayrılmışsınya canım bu sorun olabilir diye düşünüyorum istersen bir avukata danış. yani senden önce o açıp evi terketti demesin diye söylüyorum.
herşeyden önce bi alışkanlık kurulu düzen var be canım, alışmak zaman alacak, rabbim pişman etmesin. Davanız ne zaman tek seferde bitecek mi ?
şubat sonuna vermişler canım günü. anlaşmalılarda 1 seferde olyuormuş ama hakim nadiren mal varlıklarını araştırıyormuş eşit dağılım yapıldımı falan gibisinden. ama en fazla 2 dedi avukat. ama büyüyk ihtimalle 1 de biter. zaten bitmesede 1 hafta içinde taşınıyorum evim tutuldu, badanam yapıldu bugünde beyaz eşyam gelecek hayırlısıyla. bu h.sonu giderim. ister 1 celsede bitsin isterse 1 yılda. çokta tıın değil yani. ben kendi hayatımı elime alıcamya daha ne olsun..
sen evini neden iş yerine yakın taşımıosun ki canım? ordan uzaklaşmak daha iyi gelirdi. Bu yola girdiniz uzamadan bitmesi daha iyi tabi.
canım o kadar çok baktımki buralarda ama bulamadım. en son b.evlerde buldum zar zor tuttum işte orayı. çok yakın değil ama eskisi kadar uzak hiç değil. sabahları 50 dk geç binicem akşamlarıda yarım saat erken evde olucam. süper yani şu an gittiğim yer. hemde buradan daha yaşanılası bir yer bahçelievler. sokağın başında spor salonıda var kaydımıda yaptırdımmı tutmayınız benii :)))
kısa sürede halletin ya canım, sonrasına bakarsın,
tutmuyoruz seni plates topları gelsin :)
yerleşince yeni evinin resimlerini paylaşmanı bekliyoruz :)
canımcımm paylaşmazmıyımm. tabiiki ilk işim bu olacakkkk :) ama evde net yok ve bugünden itibaren haftaya çarşambaya kadar izinliyim. o zamana kadar görüşemeyeceğiz. ama resimlerimle beraber bomba gibi gelicem :))
bomba gibi bekliyoruz kuzuşum:)
6,2 şiddetinde geliyorum bebişimmm
herşey güzel olacakkkkk. ah birde kırmızı koltuk bulabilsem ölçülerime göre dahada mükemmel olacak ama hala bulamadım offfneyse koltukta bekleyiversin bikaç gün artık.
oturma odasınamı alcaksın canım ?
babacın yatakodasında otur demiş sana ama :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?