Bende bosaniyorum ! Tikandim artik !

ayrıca şu taşınma işlerim bitsin evimede yerleşeyim sosyal sorumlulukta kadınların yanında olucam kesinlikle. ben her konuda gönüllü olmayı seviyorum ama daha büyük platformlara oynayacağım artık. yaşasın kadınlar. erkekler kısıtlanmalı, erkekler sokağa salınmamalı, onların örümcek kafaları kapatılmalı bu ülkede. çünkü zarar veren tek gerçek onlar. ezileni saklayacaklarına ezeni süründürsünler!!!

warya senin tertemiz kocaman bir yüreğin var, rabbim bu yolda hep yanında olsun, kötüleri yanından uzak tutsun. Dua ediyorum tüm güzellikler seni bulsun canım.

herkesin gerçek yüzünü gördün dimi ?

warya senin tertemiz kocaman bir yüreğin var, rabbim bu yolda hep yanında olsun, kötüleri yanından uzak tutsun. Dua ediyorum tüm güzellikler seni bulsun canım.

herkesin gerçek yüzünü gördün dimi ?

gördüm tabiiki canım. ben aileminkini zaten biliyordum. annem dünya insanı hemen yardıma koşar. söylenir eder ama herkesin bir kusuru var yine elinden geleni ardına koymaz koşturur. ama babam hacı, dine adamış kendini ama paragöz her kuruşun hesabını yapar. sınava gidicem pazar günü hava buz. yürü neden m.büse para veriyorsun der. demezki kızım üşüme sağlığından daha değerli değil diye. hemde 1.50 falan minibüs ama o yeri bile bilmeden para harcamadan git der. koltuk alma yatak odasında oturursun napıcan para harcama der.. napıcaksam kazandığım parayı harcamayıp evime koltuk almayıp..

saolasın canım benim Allah herkesin gönlüne göre versin. eminim herkesin içinde bitmemiş olan bir nebze iyilik vardır. herkes çıkarsa keşke eskisi gibi olsa dünya. insanlara güvenmeyip herkese potansiyel suçlu gözüyle bakmak yerine insan olarak görebilsek kendimizi yerine koyarak düşünebilsek. ben o kadar üzülüyorumki geçen servisteyiz adamın biri karda yürüyor dedimki ya şu adamıda alalımmı yazık karda incecik ayakkabılarla yürüyor. şoför söyledi adam Allah razı olsun yakına gidicem dedi ama en az 200 metre yürüyecekti çnkü ev bile yoktu civarda. belki korktuda binmedi. ne hallere düştük. insanlar çıkarcı, hain olmasın. Allah hepimzii iyi insanlarla karşılaştırsın. ben ne zmn birine bişey yapmak istsem eşim hemen sanane, ne kadar safsın, sen karışma, sanamı düştü derdi. şimdi ise olmak istediğimi yapıyorum yapmak istediğimi. varsın hırsızmı evim mi soyuldu kadının brini aldım diye olsun yensiini alırım, varsın beni kandırsın paramı alsın kazanırım.. ama belki bir kişiyi mutlu edebilirim.

zaten canim,o kücük sorunlar birike birike cig oluyor.Elbet atlatacagiz.Benimkide her kavgada" git ananin evine "diyordu.Taki annem hakkini verene dek.

Ben daha mahkeme acmadim, bu hafta is görüsmelerim var.Kafam rahat olsun istiyorum.Sonra acacagim.Bende üc gündür annemlerdeyim,ama kendi evim olsun istiyorum.Evden esyalarimi alacagim.Sonrasi hayirlisi.Yavas yavas hersey düzelir elbet.

yagmurxx , piyonist ve aynı durumdaki diğer arkadaşlar, sizleri tanımıyorum ama bir kadın olarak sizinle gurur duydum, kararlı tavrınız boyun eğmeyişiniz beni çok duygulandırdı, farklı farklı şeylerle uğraşıyoruz ama Allah hepimizin yardımcısı olsun.kolaylıklar versin.

Son düzenleme:
hakkında hayırlısı böyleymiş demek ki canım
mutsuz olduğun bir evliliği sürdürmemek en doğrusu

Atlatacağız tabiiki bununla ilgili zerre şüphem yok. davamız açıldıya kafam o kadar rahatki. oh beee diyorum. dünya varmış. üzülüyorum da kıyaslayınca daha çook rahatladığımı hissediyorum. sen evdem ayrılmışsınya canım bu sorun olabilir diye düşünüyorum istersen bir avukata danış. yani senden önce o açıp evi terketti demesin diye söylüyorum.

saolasın canım. daha büyük işler başarıcam hepiniz görecekseiniz, herkes görecek. mor çatı'ya da üye oldum dün gönüllü olarak yardımcı olacağım. çok büyük işler başaracağım. :)

herşeyden önce bi alışkanlık kurulu düzen var be canım, alışmak zaman alacak, rabbim pişman etmesin. Davanız ne zaman tek seferde bitecek mi ?

herşeyden önce bi alışkanlık kurulu düzen var be canım, alışmak zaman alacak, rabbim pişman etmesin. Davanız ne zaman tek seferde bitecek mi ?

şubat sonuna vermişler canım günü. anlaşmalılarda 1 seferde olyuormuş ama hakim nadiren mal varlıklarını araştırıyormuş eşit dağılım yapıldımı falan gibisinden. ama en fazla 2 dedi avukat. ama büyüyk ihtimalle 1 de biter. zaten bitmesede 1 hafta içinde taşınıyorum evim tutuldu, badanam yapıldu bugünde beyaz eşyam gelecek hayırlısıyla. bu h.sonu giderim. ister 1 celsede bitsin isterse 1 yılda. çokta tıın değil yani. ben kendi hayatımı elime alıcamya daha ne olsun..

sen evini neden iş yerine yakın taşımıosun ki canım? ordan uzaklaşmak daha iyi gelirdi. Bu yola girdiniz uzamadan bitmesi daha iyi tabi.

sen evini neden iş yerine yakın taşımıosun ki canım? ordan uzaklaşmak daha iyi gelirdi. Bu yola girdiniz uzamadan bitmesi daha iyi tabi.

canım o kadar çok baktımki buralarda ama bulamadım. en son b.evlerde buldum zar zor tuttum işte orayı. çok yakın değil ama eskisi kadar uzak hiç değil. sabahları 50 dk geç binicem akşamlarıda yarım saat erken evde olucam. süper yani şu an gittiğim yer. hemde buradan daha yaşanılası bir yer bahçelievler. sokağın başında spor salonıda var kaydımıda yaptırdımmı tutmayınız benii :)))

kısa sürede halletin ya canım, sonrasına bakarsın,
tutmuyoruz seni plates topları gelsin :)

yerleşince yeni evinin resimlerini paylaşmanı bekliyoruz :)

kısa sürede halletin ya canım, sonrasına bakarsın,
tutmuyoruz seni plates topları gelsin :)

yerleşince yeni evinin resimlerini paylaşmanı bekliyoruz :)

canımcımm paylaşmazmıyımm. tabiiki ilk işim bu olacakkkk :) ama evde net yok ve bugünden itibaren haftaya çarşambaya kadar izinliyim. o zamana kadar görüşemeyeceğiz. ama resimlerimle beraber bomba gibi gelicem :))

benim eşimde bırebır herseye karısır tuzlugun yerıne kadar dedıgın gıbı ama duzenlerde yardımda eder ama bazen bu durum cok bunaltıcı allahtan ıkımızde sureklı evde degılız:) annesıne sıkayet ettım bende bu huyunu dedım neden boyle herseye karısıyor evdede boylemıydı dıye ogluna kızdı taamm kotu seylerı var ama bosanmamızı kotu olmamızı asla ıstemez kayınvalıdem yukarıda allah var tamam cahıldır falan ama...eşinin doıgru duzgun işide yokmus gelırınızde yok bosver uzulme hakkında hayırlısı olsun ınsallah cok mutlu olursun

Son düzenleyen: Moderatör:

bomba gibi bekliyoruz kuzuşum:)

bomba gibi bekliyoruz kuzuşum:)

6,2 şiddetinde geliyorum bebişimmm
herşey güzel olacakkkkk. ah birde kırmızı koltuk bulabilsem ölçülerime göre dahada mükemmel olacak ama hala bulamadım offf neyse koltukta bekleyiversin bikaç gün artık.

oturma odasınamı alcaksın canım ?
babacın yatakodasında otur demiş sana ama :)))))))))

oturma odasınamı alcaksın canım ?
babacın yatakodasında otur demiş sana ama :)))))))))

ya çok kötüsün ama sen ((((
onu biraz geç alabilirim canım. evdeki masayıda bırakmaya karar verdim. masa takımı ve kırmızı köşe koltuğum eksik kalıyor birtek. onuda alırım artık taksitle yada önümüzdeki ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…