Bende bosaniyorum ! Tikandim artik !

oyoyo kıyamam bebişim (
sen babişine dua et ya evladısın kıyamaz sana söylensede... sen benim eşimin ailesini görsen kimse ellerine su dökemez cimrilkte.

içine sinerek yavaş yavaş alırsın hepsini, acele edecek bişey yok ki idare ediver azcık :)

tabi canım Allah razı oslun ne kadar söylesede, söylensede yanımda olması yeter :) edicem tabiiki canım. bu arada eşimde alıcam ben pc yi nete girerim dedikodu yaparız acıkın kızzz. artık msn de kullanılmıyorki anacım sohbet falan için :)

msn eskide kaldı, teknoloji bile eskiyor artık :)

evet canım yanındalar ve sana destekler bundan güzeli varmı, ailesinden destek görmediği için boşanamayan o kadar insan varki mutsuzlukla ömür sürdürüyorlar

orasıde öyle canım. Allah herkesin yardımcısı olsun. o eşlerini çektirenleri sürüm sürüm süründürsün (

Dün mesaj atmistim, esyalari almaya gelecegim diye.Oda " senin cözümün bu vss. " yazmis.Bugün gittim, oda isten cikip geldi. Annemle, kardesimde benden sonra gelmisti.Cok kötü kavga ettik.Anneme "sen beni dinlemiyorsun,kizini dinliyorsun "dedi ve sonrasinda tartistilar. Annemde beni bir bavulumla aldi,geldi.Esyalarim yine orda kaldi.Esimin gözlerinde artik sevgi göremedim, beni en cok galiba yikan bu oldu.Eskiden hic böyle degildi. Araba ve evide vermiyecek.Neden böyle oldu diye soruyorum kendime.

çok sebep aramamalısın canım bence. ben evden kaşık bile alamadım inanki. avukattan sonra bile bana senin iyiliğini düşünüyorum diyen adam kaç gün oldu bir hal hatır sormadı. benim en sinir olduğum ... bir kızı eklemiş. ha umrumdamı? evet biraz :)) ama bunalrı gördükçe anlıyorumki ben üzülüyormuşum onun aklınaysa başkalarını eklemek geliyormuşş.. Allah bahtını açık etsin ne diyimmmm demekki herkes farklı yaşıyor. onun umrunda değil ben neden üzülüyorumki. bu gördüklerim hep bana kararımın doğruluğunu hatırlatıyor bir kez daha br kez daha çivi gibi başıma kakıyor. hiiiç pişmanlık duymuyorum. üzülüyorum ama geçerr hergün kanamasındansa bir kere acısın bitsin. şansın yolun bahtın açık olsun canım.

Canım bebişten dolayıda aşırı hassas olabilirsin. Ben inanıyorum ki sen eşine hamileyim diyince sevinmiştir. Belki senin hayalindeki gibi değil ama mutlaka sevinmiştir. Erkekler bazen sorumluluktan korkuyorlar. Bebeğini kaybetmene çok üzüldüm. Eşin seni daha çok üzmemek için sana yansıtmaz bence duygusunu. Umarım tekrar hamile kalır ve kucağına alırsın bebeğini...Eşinin sorunlarınızı ailesine yansıtması doğru değil ama erkekleri anlamakta bazen mümkün değil. Sende onun yaptığını yanlışı annene herşeyi anlatarak devam ettirmişsin. Keşke annen değilde ablan vs.başka birine anlatsaydın. Eşin seni arayacaktır; umarım hakkınızda hayırlısı olsun. Evlilikler kolay kurulmuyor; herşeyin yoluna girmesi dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…