Bende de var...

Ben saklama taraftarı değilim ancak eşim saklamak istiyor. Eşimin bankaya borcu var, üzülmesin diye saklıyor, anneme giderken saklıyoruz kıskanıyor. Kızı borç ister saklanıyor vs vs.
Hmmm , ozaman eşinle şöyle baş başa konusman lazim.. Bizim saklanmamiz nereye kadar diye..

Amin amin inşallah. Annenizin de söylediklerini hatırlıyor gibiyim, umarım yanlış hatırlıyorumdur. Daha çok gençsiniz zaten, mutlaka her şey daha güzel olacaktır, olmazsa da oldurulur bir şekilde. Ben er ya da geç kedinize çok güzel bir hayat çizeceğinizi düşünüyorum, öyle hissediyorum şu anda. Neden bilmem, her şey gönlünüzce olur inşallah. :)

Hmmm , ozaman eşinle şöyle baş başa konusman lazim.. Bizim saklanmamiz nereye kadar diye..
Konuşmayı denedim. Ama saklıcaz diyor başka birşey demiyor. Annemlere yalnız gitmek istiyorum o bize geldiğinde rahat konuşamıyoruz dibimizden ayrılmıyor diye. Kıskanıyor, çocuk gibi beni götürmediniz diyor. Anlamıyorum.

İyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. İçimi ferahlattınız. Umarım ve dilerim ki herşey güzel olur

Siz onlara borcluyken size nasıl davrandılarsa sizde onlara aynı şekilde davranın 300 lira benim 1 aylık ev faturam mesela ben azımsayamam o kadar parayı. Eşinizde ortak kesenizden vermiş sonuc olarak. Uygun tatlı bir dille eşine bahset durumdan.

Biraz daha vakit geçmesini istiyorum. Eşime de 1 kez söylerim istemem yapamam geri almak için vermedim derse yapacak birşey yok.

Ezip ezmediklerini bilmiyorum. Eşim öyle söylüyor ablam anneme bir lira veremez. Biz bakmak zorundayız vs vs.
Iki çocuğu varken aslında Hiçte siz bakmak zorunda değilsiniz . Kv peki değecek biri mi ?

Hic mi agzindan laf kacmaz. Kv gorumcenin hakindan bahsetiginde gine, dök icini.. Esine gelince agzimdan kacti özur dile gec git

Iki çocuğu varken aslında Hiçte siz bakmak zorunda değilsiniz . Kv peki değecek biri mi ?
Hahaha kusura bakmayın son cümlede istemsiz kahkaha attım.

Gelinini saat gece 12de evden kovan, arkamdan dedikodu yapan, canı isteyince yüzüme bakmayan, para için huzursuzluk çıkaran biri ne kadar değerse o kadar :)

300 tl için mi bu yazdıklarınız. Ben çok ayıpladım sizi. Eşinizin ablası ihtiyacı varmış istemiş, ki 300 tl hepi topu dünyaları almamışki. Ayrıca derdi ne ise sizi ilgilendiren bir şey olsa paylaşırlardı, her şeyi de bilmeyin yahu...

Hahaha kusura bakmayın son cümlede istemsiz kahkaha attım.

Gelinini saat gece 12de evden kovan, arkamdan dedikodu yapan, canı isteyince yüzüme bakmayan, para için huzursuzluk çıkaran biri ne kadar değerse o kadar :)
Onun evinde oturuyor kira vermiyor musunuz ? Eşine söyle ben daha fazla katlanamıyorım diye .

Önceki Konuları okusanız konu sahibinin konu aslında 300-500 olayı değil .
Bende ilk başta sizin gibi sanmıştım Ams

Birşey yapmadım ki. Görümcenin kapısına dayanıp taşkınlık etmedim. Telefon açıp para istemedim. Sadece buradan fikir almak istedim. Benimki sadece düşünce suçu yani :) İcraat yok.

Onun evinde oturuyor kira vermiyor musunuz ? Eşine söyle ben daha fazla katlanamıyorım diye .
Hayır ev de kira. Oğlu gece dışarlarda kalmasın diye benim gitmemi tercih etti. Bu olaydan sonra ben utandım onun yüzüne bakmaya ama o utanmıyor.

Hayır ev de kira. Oğlu gece dışarlarda kalmasın diye benim gitmemi tercih etti. Bu olaydan sonra ben utandım onun yüzüne bakmaya ama o utanmıyor.
Canım valla o seni kovabiliyorsa o saatte bu evin kirasını biz veriyoruz biri memnun değilsen sen git de

Canım valla o seni kovabiliyorsa o saatte bu evin kirasını biz veriyoruz biri memnun değilsen sen git de
O zamanlar basiretim bağlanmıştı. Hiç bişey demedim biliyor musunuz? Üstüme yürürken de beni kovarken de tek söz çıkmadı ağzımdan. Şimdi olsa dünyayı yıkarım o ayrı.

Yok bence yanlış ifade etmediniz. Bazı üyelerimiz malesef ki linci seviyorlar. Bazı durumlarda sen el kızısın sus otur diyen üyeler sen artık o adamın eşisin o nasıl muamele diye kendileriyle çelişebiliyorlar.
Doğrusu görümcenizin neye harcadığını bende merak ettim. Eşiniz en azından sizi tatmin eden bir cevap verseydi konu belki hiç bu kadar dallanmazdı.
Keseme dokunmasına gerek yok. Bir insan birisini arayıp ağlayarak borç isteyip misal o paraya da gidip bir kazak almış olsa ben çok rahatsız olurdum. Ki burada giden sizin hanenizden gitmiş. Merak edip açıklama alamayınca rahatsız olmakta haklısınız.

O zamanlar basiretim bağlanmıştı. Hiç bişey demedim biliyor musunuz? Üstüme yürürken de beni kovarken de tek söz çıkmadı ağzımdan. Şimdi olsa dünyayı yıkarım o ayrı.
O zamanlar Dediğin ne kadar geçti üstünden ?
Ve eşinin tutumu ne oldu en önemlisi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…