- 12 Mart 2016
- 1.250
- 1.036
- 133
- 39
Hmmm , ozaman eşinle şöyle baş başa konusman lazim.. Bizim saklanmamiz nereye kadar diye..Ben saklama taraftarı değilim ancak eşim saklamak istiyor. Eşimin bankaya borcu var, üzülmesin diye saklıyor, anneme giderken saklıyoruz kıskanıyor. Kızı borç ister saklanıyor vs vs.
Eşimle şuan için ciddi bir sıkıntımız yok. O olaylardan sonra olmadı da. Ama malesef ben bana yapılanları unutamıyorum. Sadece kv, görümce ve eş değil. Kendi annemin yaptıklarını da unutamıyorum. Ve boşlukta gibiyim. Tartışmaya da kendimi anlatmaya da mecalim yok artık. Vakit geçiyor. 26 yaşında oldum. Umarım önümde daha mutlu ve huzurlu bir hayat vardır.
Konuşmayı denedim. Ama saklıcaz diyor başka birşey demiyor. Annemlere yalnız gitmek istiyorum o bize geldiğinde rahat konuşamıyoruz dibimizden ayrılmıyor diye. Kıskanıyor, çocuk gibi beni götürmediniz diyor. Anlamıyorum.Hmmm , ozaman eşinle şöyle baş başa konusman lazim.. Bizim saklanmamiz nereye kadar diye..
İyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. İçimi ferahlattınız. Umarım ve dilerim ki herşey güzel olurAmin amin inşallah. Annenizin de söylediklerini hatırlıyor gibiyim, umarım yanlış hatırlıyorumdur. Daha çok gençsiniz zaten, mutlaka her şey daha güzel olacaktır, olmazsa da oldurulur bir şekilde. Ben er ya da geç kedinize çok güzel bir hayat çizeceğinizi düşünüyorum, öyle hissediyorum şu anda. Neden bilmem, her şey gönlünüzce olur inşallah. :)
Çok detaylı anlatamadım ancak zamanında biz borçlu onlar alacaklı durumundayken saatler içinde damadın istemesi ile borç ödendi ve bir daha da görüşülmedi. Üstelik ne eşimin ne benim borcumdu. Kvdenin bizden habersiz yaptığı bir borçru
Kesin basit birseydir takma kafana..Ben borç almaya da vermeye de alışkın değilim. Hastalık, tahlil vs birşey olsaydı sesimi çıkarmazdım. Ancak bu kadar gizli kapaklı ne olabilir bilmiyorum. Bana söylenmeyecek kadar.
Siz onlara borcluyken size nasıl davrandılarsa sizde onlara aynı şekilde davranın 300 lira benim 1 aylık ev faturam mesela ben azımsayamam o kadar parayı. Eşinizde ortak kesenizden vermiş sonuc olarak. Uygun tatlı bir dille eşine bahset durumdan.
Iki çocuğu varken aslında Hiçte siz bakmak zorunda değilsiniz . Kv peki değecek biri mi ?Ezip ezmediklerini bilmiyorum. Eşim öyle söylüyor ablam anneme bir lira veremez. Biz bakmak zorundayız vs vs.
Hic mi agzindan laf kacmaz. Kv gorumcenin hakindan bahsetiginde gine, dök icini.. Esine gelince agzimdan kacti özur dile gec gitKonuşmayı denedim. Ama saklıcaz diyor başka birşey demiyor. Annemlere yalnız gitmek istiyorum o bize geldiğinde rahat konuşamıyoruz dibimizden ayrılmıyor diye. Kıskanıyor, çocuk gibi beni götürmediniz diyor. Anlamıyorum.
Hahaha kusura bakmayın son cümlede istemsiz kahkaha attım.Iki çocuğu varken aslında Hiçte siz bakmak zorunda değilsiniz . Kv peki değecek biri mi ?
Onun evinde oturuyor kira vermiyor musunuz ? Eşine söyle ben daha fazla katlanamıyorım diye .Hahaha kusura bakmayın son cümlede istemsiz kahkaha attım.
Gelinini saat gece 12de evden kovan, arkamdan dedikodu yapan, canı isteyince yüzüme bakmayan, para için huzursuzluk çıkaran biri ne kadar değerse o kadar :)
Önceki Konuları okusanız konu sahibinin konu aslında 300-500 olayı değil .300 tl için mi bu yazdıklarınız. Ben çok ayıpladım sizi. Eşinizin ablası ihtiyacı varmış istemiş, ki 300 tl hepi topu dünyaları almamışki. Ayrıca derdi ne ise sizi ilgilendiren bir şey olsa paylaşırlardı, her şeyi de bilmeyin yahu...
Birşey yapmadım ki. Görümcenin kapısına dayanıp taşkınlık etmedim. Telefon açıp para istemedim. Sadece buradan fikir almak istedim. Benimki sadece düşünce suçu yani :) İcraat yok.300 tl için mi bu yazdıklarınız. Ben çok ayıpladım sizi. Eşinizin ablası ihtiyacı varmış istemiş, ki 300 tl hepi topu dünyaları almamışki. Ayrıca derdi ne ise sizi ilgilendiren bir şey olsa paylaşırlardı, her şeyi de bilmeyin yahu...
Hayır ev de kira. Oğlu gece dışarlarda kalmasın diye benim gitmemi tercih etti. Bu olaydan sonra ben utandım onun yüzüne bakmaya ama o utanmıyor.Onun evinde oturuyor kira vermiyor musunuz ? Eşine söyle ben daha fazla katlanamıyorım diye .
Canım valla o seni kovabiliyorsa o saatte bu evin kirasını biz veriyoruz biri memnun değilsen sen git deHayır ev de kira. Oğlu gece dışarlarda kalmasın diye benim gitmemi tercih etti. Bu olaydan sonra ben utandım onun yüzüne bakmaya ama o utanmıyor.
O zamanlar basiretim bağlanmıştı. Hiç bişey demedim biliyor musunuz? Üstüme yürürken de beni kovarken de tek söz çıkmadı ağzımdan. Şimdi olsa dünyayı yıkarım o ayrı.Canım valla o seni kovabiliyorsa o saatte bu evin kirasını biz veriyoruz biri memnun değilsen sen git de
Yok bence yanlış ifade etmediniz. Bazı üyelerimiz malesef ki linci seviyorlar. Bazı durumlarda sen el kızısın sus otur diyen üyeler sen artık o adamın eşisin o nasıl muamele diye kendileriyle çelişebiliyorlar.Mevzu yapmak değil zaten niyetim. Ama malesef burda konu açıldığında bir taraf konu sahibini linç etmek ile meşgul oluyor daha çok.
Demeye çalıştığım şey bu ne perhiz bu ne lahana turşusuydu. Kv gün boyu bana onun zenginliğini anlatıyor ancak o bizden borç alıyor. Kafama takılan kısım sadece buydu.
Yanlış ifade etmiş olabilirim.
O zamanlar Dediğin ne kadar geçti üstünden ?O zamanlar basiretim bağlanmıştı. Hiç bişey demedim biliyor musunuz? Üstüme yürürken de beni kovarken de tek söz çıkmadı ağzımdan. Şimdi olsa dünyayı yıkarım o ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?