Belki de biliyor ve benim tepki göstereceğim birşey olduğu için bana söylemiyorBelki de eşiniz sebebi öğrendi ama size söyleme gereği duymadı. Her şartta ayıp etmiş doğrusu.
Diyorum ya neler yaşattılar ancak kimse kırılmasın üzülmesin diye hala çoğu zaman ses çıkarmıyorum. Ve haklısınız olan bana oluyor.Onceki konularini bilmiyorum ama canini cok yakmislar belli.kayinvaliden kizinin durumunu ovup duruyorsa onlar baksin sana o zamn diyeceksin.ben de bi kac ay onceye kadar aman kirilmasinlar aman yuz goz olmim diye sustum.sonra baktim tepeme cikiyorlar saka yollu laf vurup duruyorlar bende ayni sekilde cevaplarini veriyorum artik sesleri cikmiyor.sen de cevabini ver icine ata ata hasta olursun
iğrenç bi şey.. Eşim evlendi karısı ve çocuğuna bakıyo diye inanılmaz kıskanıyolar. Çünkü eşim çalıştığının tümünü annesine vermiş evlenene kadar o yüzden hazımsızlık sorunu yaşıyolar ve eşimi mecbur görüyolar.İyi sabrediyorsunuz tebrik ederim. Hoş şeyler değil başkasına sırtını yaslamak.
Eşinizi borca, krediye falan sokmak nasıl olur sizce?iğrenç bi şey.. Eşim evlendi karısı ve çocuğuna bakıyo diye inanılmaz kıskanıyolar. Çünkü eşim çalıştığının tümünü annesine vermiş evlenene kadar o yüzden hazımsızlık sorunu yaşıyolar ve eşimi mecbur görüyolar.
Yok yoksul olurlar helal i hoş olsun. Hastalık veya muhtaçlık bi durum olur Rabbim esirgesin, helal i hoş olsun. Ama böyle olunca zıkkım olsun diyorum. Eşime de hiç razı değilim ötede hesabım benim onlarla diyorum. Allah ananın babanın her şeyin hayırlısını versin. Eşimi hasta etti bu bencillikleri adam senelerdir kendini toparlayamadı onların stresinden.
Amin herşeyin hayırlısı. Ancak sizinkiler de çok çok fazla olmuş. Neyse ki sizin birşeyinizi eksik etmiyormuş.iğrenç bi şey.. Eşim evlendi karısı ve çocuğuna bakıyo diye inanılmaz kıskanıyolar. Çünkü eşim çalıştığının tümünü annesine vermiş evlenene kadar o yüzden hazımsızlık sorunu yaşıyolar ve eşimi mecbur görüyolar.
Yok yoksul olurlar helal i hoş olsun. Hastalık veya muhtaçlık bi durum olur Rabbim esirgesin, helal i hoş olsun. Ama böyle olunca zıkkım olsun diyorum. Eşime de hiç razı değilim ötede hesabım benim onlarla diyorum. Allah ananın babanın her şeyin hayırlısını versin. Eşimi hasta etti bu bencillikleri adam senelerdir kendini toparlayamadı onların stresinden.
Kardeş arasına girmedim zaten. Kimseyi kimseye kötülemedim. Benim kardeşim bu parayı alıyorum ama geri veremem derse istemem ama borc alıyorum şu zaman vericem derse beklerim tabii kiAllah aşkına kardeş arasında 300 lira borç mu olur? Adam ne diye istesin? siz kardeşinize 300tl verseniz geri isteyecek misiniz? Hiç sorun yapacak bir durum yok 300 lira için olayın üstüne düşmeye hiç değmez.Görümceniz kardeşiyle paylaşıp sizin bilmenizi istemeyebilir.Bu bence gayet normal bir şey.Bu kadar meraklı olup olayı eşelemeyin kardeş arasına da girmeyin kötü siz olursunuz...
Ben kendim gibi düşündüm ona göre yorum yaptım siz bekliyorsanız o başka tabiKardeş arasına girmedim zaten. Kimseyi kimseye kötülemedim. Benim kardeşim bu parayı alıyorum ama geri veremem derse istemem ama borc alıyorum şu zaman vericem derse beklerim tabii ki
Bence bundan vazgec bi haksizlik yapiliyorsa susma.Diyorum ya neler yaşattılar ancak kimse kırılmasın üzülmesin diye hala çoğu zaman ses çıkarmıyorum. Ve haklısınız olan bana oluyor.
Eğer ben kardeşime vermiş olsaydım ve adı borç olsaydı eminim eşim de beklerdi. Orta şekerli bir aileyiz kimseye hibe edecek 300 tl değil 50 tl miz bile yok malesefBen kendim gibi düşündüm ona göre yorum yaptım siz bekliyorsanız o başka tabi
Haklısınız biraz daha baskın bir karakter olmak gerekiyorBence bundan vazgec bi haksizlik yapiliyorsa susma.
:)) borcun içindeyiz ev kredisi ödüyoruz. Oğlumuz okula başladı. 2.yolda. Evin tadilatları da oluyo. Arabamızın masrafları.. Çok şükür halimiz iyi ama çok daha raht yaşayıp muhtaçlara yardım etmek varken eşimin aç gözlü ailesini doyurmaya çalışıyoruz..Eşinizi borca, krediye falan sokmak nasıl olur sizce?
Siz anlattıkça ben şiştim. Biraz da babamı hatırlattı bana
Allah daha çok versin ama sadece siz çekirdek aileniz harcayın diyeyim o zaman:) size de bol bol annemdeki sabırdan diliyorum.:)) borcun içindeyiz ev kredisi ödüyoruz. Oğlumuz okula başladı. 2.yolda. Evin tadilatları da oluyo. Arabamızın masrafları.. Çok şükür halimiz iyi ama çok daha raht yaşayıp muhtaçlara yardım etmek varken eşimin aç gözlü ailesini doyurmaya çalışıyoruz..
sabır taşına döndüm şiştim :) annenize de helal olsun senelerce idare etmiş.. Ben daha neler görücem bakalım..Allah daha çok versin ama sadece siz çekirdek aileniz harcayın diyeyim o zaman:) size de bol bol annemdeki sabırdan diliyorum.
Benim tek takıldığım nokta inatla her mesajda neden abi değil kardeş demeniz? Abi kardeş ne farkeder anlamadımEşim kardeş. Abisi değil. Kvdeye söylemedik diğer bir sürü şeyi sakladığımız gibi. Üzülmesin diye söylemedik
Doğru bilgi paylaşmak adına. Başka bir amacım yok.Benim tek takıldığım nokta inatla her mesajda neden abi değil kardeş demeniz? Abi kardeş ne farkeder anlamadım
Bende 5 10 bin tl diyeceksiniz sandım 300 tl için değermi.. istenmez ayıp yani..eşim istese ben kızarım 300 tl yi mi istedin diyeMerhaba, forumda bu aralar görümceler revaçta sanırım yada algıda seçicilik ben hep görümce konularına denk geliyorum :)
Derdim çok bir dert değil ama zoruma gidiyor. Kısaca bahsedeyim.
Görümcem bir süre önce eşimden borç aldı. Bir gün aniden arıyor ağlaya ağlaya eşimden borç istiyor. Sebebini de söylemiyor. Eşim de veriyor tabi ki. Buna bir itirazım yok. Vermeli de.
Ancak aradan zaman geçiyor, eşime ablana ne olmuş neden ağlıyor, ne derdi varmış sordun mu dediğimde; sordum, bir şey yok diyor, söylemiyor diye geçiştiriyor beni.
2 kez sordum ama bilmiyorum dedi öğrenemedim dedi. Kapandı konu. Bir daha da sormadım. Açıkçası borcu öder mi ödemez mi bilmiyorum. Ama eşim asla hadi borcu öde demez istemez bundan adım gibi eminim.
Eşime verme desem olmaz, geri iste kaç zaman oldu desem istemez.
Ben çalışıyorum. Ve kv ile yaşıyorum. Onun maddi ihtiyaçlarını (aklınıza gelen herşey ama herşey) biz karşılıyoruz. Görümcemin bir yardımı olmuyor. Borcu istediğinin ertesi günü maddi olarak bazı yüklü alışverişleri oluyor görümcenin. Ertelenebilecek şeyler (Bunu kv deden duyuyorum. onun kızının borç istediğinden haberi yok.)
Şüphelendiğim şey ise eşimin bu parayı neden istediğini bilip bana söylememesi (muhtemelen kızacağım boş bir iş için istemiştir. bu yüzden sürekli bilmiyorum diyor.)
Sizce bu borcu geri vermezse eşime istemesini söylemeli miyim? Ve eşimden biliyorsa sebebini nasıl öğrenebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?