Bende de var...

Onceki konularini bilmiyorum ama canini cok yakmislar belli.kayinvaliden kizinin durumunu ovup duruyorsa onlar baksin sana o zamn diyeceksin.ben de bi kac ay onceye kadar aman kirilmasinlar aman yuz goz olmim diye sustum.sonra baktim tepeme cikiyorlar saka yollu laf vurup duruyorlar bende ayni sekilde cevaplarini veriyorum artik sesleri cikmiyor.sen de cevabini ver icine ata ata hasta olursun

Diyorum ya neler yaşattılar ancak kimse kırılmasın üzülmesin diye hala çoğu zaman ses çıkarmıyorum. Ve haklısınız olan bana oluyor.

İyi sabrediyorsunuz tebrik ederim. Hoş şeyler değil başkasına sırtını yaslamak.
iğrenç bi şey.. Eşim evlendi karısı ve çocuğuna bakıyo diye inanılmaz kıskanıyolar. Çünkü eşim çalıştığının tümünü annesine vermiş evlenene kadar o yüzden hazımsızlık sorunu yaşıyolar ve eşimi mecbur görüyolar.

Yok yoksul olurlar helal i hoş olsun. Hastalık veya muhtaçlık bi durum olur Rabbim esirgesin, helal i hoş olsun. Ama böyle olunca zıkkım olsun diyorum. Eşime de hiç razı değilim ötede hesabım benim onlarla diyorum. Allah ananın babanın her şeyin hayırlısını versin. Eşimi hasta etti bu bencillikleri adam senelerdir kendini toparlayamadı onların stresinden.

Eşinizi borca, krediye falan sokmak nasıl olur sizce?
Siz anlattıkça ben şiştim. Biraz da babamı hatırlattı bana

Amin herşeyin hayırlısı. Ancak sizinkiler de çok çok fazla olmuş. Neyse ki sizin birşeyinizi eksik etmiyormuş.

Allah aşkına kardeş arasında 300 lira borç mu olur? Adam ne diye istesin? siz kardeşinize 300tl verseniz geri isteyecek misiniz? Hiç sorun yapacak bir durum yok 300 lira için olayın üstüne düşmeye hiç değmez.Görümceniz kardeşiyle paylaşıp sizin bilmenizi istemeyebilir.Bu bence gayet normal bir şey.Bu kadar meraklı olup olayı eşelemeyin kardeş arasına da girmeyin kötü siz olursunuz...

Kardeş arasına girmedim zaten. Kimseyi kimseye kötülemedim. Benim kardeşim bu parayı alıyorum ama geri veremem derse istemem ama borc alıyorum şu zaman vericem derse beklerim tabii ki

Kardeş arasına girmedim zaten. Kimseyi kimseye kötülemedim. Benim kardeşim bu parayı alıyorum ama geri veremem derse istemem ama borc alıyorum şu zaman vericem derse beklerim tabii ki
Ben kendim gibi düşündüm ona göre yorum yaptım siz bekliyorsanız o başka tabi

Ben kendim gibi düşündüm ona göre yorum yaptım siz bekliyorsanız o başka tabi
Eğer ben kardeşime vermiş olsaydım ve adı borç olsaydı eminim eşim de beklerdi. Orta şekerli bir aileyiz kimseye hibe edecek 300 tl değil 50 tl miz bile yok malesef

Bence 300 tl için değmez. Tabii durumunuzu bilmiyorum ama eşinizin size danışmadan bunu yapması da normal değil.

Eşinizi borca, krediye falan sokmak nasıl olur sizce?
Siz anlattıkça ben şiştim. Biraz da babamı hatırlattı bana
:)) borcun içindeyiz ev kredisi ödüyoruz. Oğlumuz okula başladı. 2.yolda. Evin tadilatları da oluyo. Arabamızın masrafları.. Çok şükür halimiz iyi ama çok daha raht yaşayıp muhtaçlara yardım etmek varken eşimin aç gözlü ailesini doyurmaya çalışıyoruz..

Allah daha çok versin ama sadece siz çekirdek aileniz harcayın diyeyim o zaman:) size de bol bol annemdeki sabırdan diliyorum.

Kardeşler arasında 300 tl'nin lafı mı olur ?

Eşimin aile bireyleri de sürekli borç ister
Eşimde müsaitse verir
Geri öderler yada ödemezler
Fakat ben asla kocamı borcunu iste diye doldurmam

Kaldı ki 300 tl ile adam olacak değilim

Eşim kardeş. Abisi değil. Kvdeye söylemedik diğer bir sürü şeyi sakladığımız gibi. Üzülmesin diye söylemedik
Benim tek takıldığım nokta inatla her mesajda neden abi değil kardeş demeniz? Abi kardeş ne farkeder anlamadım

Bende 5 10 bin tl diyeceksiniz sandım 300 tl için değermi.. istenmez ayıp yani..eşim istese ben kızarım 300 tl yi mi istedin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…