Bende de var...

Bütün konularında, hatta evliliğinde yaşadığın bütün sorunlarda olduğu gibi yine EŞİN suçlu. Sen bu evlilikte hiç değer görmedin görmeyeceksinde. Verdiği parayı sana sormuyor. Sormamasını geçtim nedenini bile senden saklıyor. Sende ona yine para veriyorsun. Sen eşinle hiç bir zaman biz olamadın konularını okuduğum kadarıyla. Bu gencecik yaşında annesinin hizmetçiliğiyle, kocanın borçlarıyla uğrasıp zerre değer görmüyorsun. Sana o kadar çok üzülüyorum ki.. ömrünü heba ediyorsun değmez insanlara...

Eşim kardeş. Abisi değil. Kvdeye söylemedik diğer bir sürü şeyi sakladığımız gibi. Üzülmesin diye söylemedik
Sürekli eşim karde demişsin de

benım de erkek kardesım var benden 7 yas kucuk

ben de ağlasam kardesımı arasam , karısı sebebını bilsin istemezdim

sen de bilmeyiver ne olacak napacaksın bilip

Benim garibime giden de o. Mesela ben ailemle samimi değilim ama beni arayıp ağlayarak para istese derdini öğrenmeden bırakmam içim rahat etmez. Ki eşim benden daha düşkündür ailesine. Ona rağmen sebep belirtmemesi ilginç

O zamanlar Dediğin ne kadar geçti üstünden ?
Ve eşinin tutumu ne oldu en önemlisi o
sanırım 1,5 sene kadar oldu. Eşim olay anında anne sus anne sus. Olaydan sonra bana yalvarmalar özürler. Sonra annesi benden özür falan diledi öyle.

Ben size hak veriyorum eski konularınızı da düşününce.
Birde kayınvalideniz inadına yapar gibi şunu aldılar,burda gezdiler diye anlatınca haklı olarak bozulmuşsunuz.
Tamam kardeşler arasında ufak meblağların lafı olmaz ama sizi zor durumda bırakıyorsa haklısınız ki eşinizden para alıp alışveriş yapiyorsa ayıp.
Elzem durumlar olur gözünüz görmez ama herşeyleri varken alısveriş yapmak için tırtıklanmak hoş değil.

Aslında parayı verirken sormuştu. Bende verme demedim. Evet biz olamadık çünkü zaten biz değiliz. Hepimiziz. Annesi o ben ve bazen de ablası

300 tl için mi bu kadar cıngar çıkartıyorsunuz Allah aşkına yaa. Yok ne derdi varmış yok geri ödemezseymiş ya onu geri ödese ne ödeme ne yani insan kardeşine gönlünden de kopup o kadar para veremez mi zaten baştan inanmamışsınız ki bir derdi olduğuna eşinize sormuşsunuz ne derdi varmış diye.

Bir de yüklü miktar harcama yapmış diyorsunuz kaynananız kızının harcamalarını mı anlatıyor size yani. Belki acil bir durum oldu o anda belki ağabry kardeş arasında kalması gereken bir konu söylemek istemiyor olamaz mı? Her zaman da istemiyormuş ki zaten bir kere olmuş hani herşeyde borç alsa tamam bu kadar da maddiyatçı olamaya gerek yok aile arasında yarın birgün sizde ailenizden birine verebilirsiniz hoş değil.

Biraz daha vakit geçmesini istiyorum. Eşime de 1 kez söylerim istemem yapamam geri almak için vermedim derse yapacak birşey yok.

Aynen bir kere bi çıtlat inşallah eşinden yana olumlu yanıt alırsın.

Senin amacın anladıgım kadarıyla para değil. Onların sana bir iyiliği dokunmadıgı için sende iyilik yapmak istemiyorsun. Bir kac ay eşimin işleri cok kötü gitmişti. Bebegime bez mama eve dogru düzgün yiyecek alamamıstık. Kv, kardeslerim kendi annem sagolsun onlar yardım ettiler. Ama görümcem sırf bir 50 lirasını geri alabilmek için kayınpederinin evindeyken kocamı aradı kpsine yakın hastaneye götürttü kızını. Maas alınca yeğenimin eksiği ne söyle mamamio alım dedi bende mama dedim maas zamanı gelip gectikten sonra mamamio param bitti avans alınca alırım artık dedi. Durumları kötü değil bu arada. Bende almasanda olur dedim. Tabi ki almak zorunda değil. Ona güvenip beebeğimiz için ayırdıgımız parayı harcamadım evin baska bir gideri için

Şimdi şükürler olsun durumumuz iyi. Ama düşmez kalkmaz bir allah demişler. Böyle insanlara iyilik yapasım gelmiyor o yüzden senin durumuda kendime benzettim

Sürekli eşim karde demişsin de

benım de erkek kardesım var benden 7 yas kucuk

ben de ağlasam kardesımı arasam , karısı sebebını bilsin istemezdim

sen de bilmeyiver ne olacak napacaksın bilip
Sebebini bilip mantıklı birşey de içim rahatlayacak. Saçma sapan birşeyse bir daha borç verilmeyecek.

Çıngar çıkartmıyorum hanımefendi. Fikir alışverişi yapıyorum.

Sebebini bilip mantıklı birşey de içim rahatlayacak. Saçma sapan birşeyse bir daha borç verilmeyecek.
300 tl için çok peşine düşme ama bunun devamı gelirse para konusunda haklısın.

ama bu olayı kapa bence .

Sizi anlıyorum. Bizde bir dönem eşimle aynı anda işten çıkarılmıştık. Ve o dönem görümcem bizi geçtim annesine bile ihtiyacını sormadı. Sigara kullandığını biliyor bir günde gelirken 1 paket sigara almadı.

sanırım 1,5 sene kadar oldu. Eşim olay anında anne sus anne sus. Olaydan sonra bana yalvarmalar özürler. Sonra annesi benden özür falan diledi öyle.
En azından sizin tarafınızda olmuş eşiniz . Kv ye ayrı küçük bşr ev tutsanız ihtiyaçlarını kızı ile eşiniz ortak karşılasa ?

Görümcemin durumu da bizimkiyle *2 veya 3 diyebilirim. Ama oğlunun kolej kitapları bilumum ihtiyaçları bilgisayarına kadar hep eşim alıyor. Halası oğluma bi şey yapmıyo tabi ki. Ve çocuğa öğretmiş pahalı şeyleri hep dayısından yani eşimden istiyo. Doğumda oğluma bi çeyrek takmadı bu kadın. Çok kızıyorum ama seslenmiyorum. Ne zaman konuşurum? Eşim beni veya oğlumu ihmal eder bizim ihtiyaçlarımızı karşılamazsa o zaman cırlarım. Bunun yanında kaynanam ve kayınpederimin de faturaları borçları kayınpederin yüm alkol masrafı eşimde.. Delirsem de susuyorum. Bazen bi delirip saydırıyorum ama bu defa da eşim içine atıyo. Bunlar bi de senede 5 6 otel otel gezip tatil yapan tipler..

Eşime ölme kocam ölme yoksa napar bu kadar insan acından ölür diyorum. O da bıktı saydırıyo arada ama hayır demeyi bilmediği için veriyo..

300 tl için çok peşine düşme ama bunun devamı gelirse para konusunda haklısın.

ama bu olayı kapa bence .
Zaten eşimin üzerine gitmedim. Bu konuyu her seferinde açmadım. Sadece fikir almak istedim sizlerden. Yani şuan konu kapalı gözüküyor ailemizde.

Ne alaka hanımefendi eşiniz sizden mi alıp verdi borcu kendisi verdi kardeşi yani. Kocası neden zaten eşinize ya da size para versin ki hem siz zorda olsanız onlarda çıkarıp vermezler mi. Burada konu kaynana değil ki sizde kalıyor olabilir ama bir ihtiyacı ani birşeyi olduğunda ağabeyinde isteyebilir çok zenginler falan diyorsunuz insna zorda olmasa neden istesin belki eşinin kızacağı birşey yaptı bilmeyerek o duysun istemedi

Hayır vermezler. Daha önce test edildi. Kvdenin o kadar hastanelik işi oldu istemedik. Eşim istetmedi. Ve evet eşim parayı verdi akşam gelip benden aldı harçlığı kalmadığı için.

Ha bir de evet kvdem görümcemin evine aldığı yemekliğe kadar herşeyi ballandıra ballandıra bana anlatır.

İyi sabrediyorsunuz tebrik ederim. Hoş şeyler değil başkasına sırtını yaslamak.

Belki de eşiniz sebebi öğrendi ama size söyleme gereği duymadı. Her şartta ayıp etmiş doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…