Zaten bekarken böyle har vurup harman savurmasalar evlilikte maddi olarak daha rahat edilecek ama olmuyor. Hadi o para hastane içinmiş vermiş. Aradan 10 sene geçmiş hiç mi konusı geçmedi. Meşhur damar hiç mi ödemeyi teklif etmedi bilmiyorum. Benden önce olmuş olay.Benim eşim bakarken çok yapmış onu. Sonra akıllandı. Ben bir şey demeden vermemeye başladı. Hatta birinde dayanamadım ben para gönderdim diye kavga ettik. Artık isteyen yok. Borcumuz borç ödeyeceğiz diyorlar o da duruyor oyle:) bir yerde akıllanır senin esin de iş işten geçmiş olur.
Öncesini boş ver. Bundan sonra eşine öyle bir şey demeli veya öyle bir ders olmalı ki onlara vereceğine kenara koysun. Zaten her ihtiyacı ni görüyorsunuz kv. Diğerinin evinde çalışan var bu borç isteme Niye? Millet rahatca yesin içsin diye çalışmıyoruz biz!! Ben kısayım millet gezsin tozsun yok öyle yağma! Eşini en iyi sen bilirsin. Damardan girip öyle bir laf edeceksin ki bu mevzu bitecek. Ben genelde öyle yapiyorum esime:))Zaten bekarken böyle har vurup harman savurmasalar evlilikte maddi olarak daha rahat edilecek ama olmuyor. Hadi o para hastane içinmiş vermiş. Aradan 10 sene geçmiş hiç mi konusı geçmedi. Meşhur damar hiç mi ödemeyi teklif etmedi bilmiyorum. Benden önce olmuş olay.
Örnek vermek istedim. Benden öncesi tabi ki beni ilgilendirmez. Eşim çok inatçıdır. Ben birşey söylerim dinlemez sonra döner dolaşır benim lafıma gelir. Biz zaten sorunlu bir aileyiz. Verme deseydim kötü olacaktım. Eşim hemen benim param ister veririm ister vermem deyip akıtacaktı. Sonuçta verdi ve bende parayla insan tanıyacağım.Öncesini boş ver. Bundan sonra eşine öyle bir şey demeli veya öyle bir ders olmalı ki onlara vereceğine kenara koysun. Zaten her ihtiyacı ni görüyorsunuz kv. Diğerinin evinde çalışan var bu borç isteme Niye? Millet rahatca yesin içsin diye çalışmıyoruz biz!! Ben kısayım millet gezsin tozsun yok öyle yağma! Eşini en iyi sen bilirsin. Damardan girip öyle bir laf edeceksin ki bu mevzu bitecek. Ben genelde öyle yapiyorum esime:))
Biri büyük biri küçük olsa da kardeş bunlarDoğru bilgi paylaşmak adına. Başka bir amacım yok.
Her durumda kardeşler evet ama büyükse abi denir değil mi? Kadın büyükse de abla? Yani anlamadım konu bu değil ki.Biri büyük biri küçük olsa da kardeş bunlar
Abim benim kardeşim olmuyor mu?
Her durumda kardeşler evet ama büyükse abi denir değil mi? Kadın büyükse de abla? Yani anlamadım konu bu değil ki.
Hayır takılmadım bir kaç kez abi olarak zikredildi onu düzelttimgörümce eşinizden büyük diye başka sonuçlar doğacakmış gibi ısrarla buna takılmanız tuhaf
İster istemez konuyla ne alakası var diye düşünüyor insan :)
Borç isteme durumu birkaçkez mi oldu ben mi yanlış anladım?Merhaba, forumda bu aralar görümceler revaçta sanırım yada algıda seçicilik ben hep görümce konularına denk geliyorum :)
Derdim çok bir dert değil ama zoruma gidiyor. Kısaca bahsedeyim.
Görümcem bir süre önce eşimden borç aldı. Bir gün aniden arıyor ağlaya ağlaya eşimden borç istiyor. Sebebini de söylemiyor. Eşim de veriyor tabi ki. Buna bir itirazım yok. Vermeli de.
Ancak aradan zaman geçiyor, eşime ablana ne olmuş neden ağlıyor, ne derdi varmış sordun mu dediğimde; sordum, bir şey yok diyor, söylemiyor diye geçiştiriyor beni.
2 kez sordum ama bilmiyorum dedi öğrenemedim dedi. Kapandı konu. Bir daha da sormadım. Açıkçası borcu öder mi ödemez mi bilmiyorum. Ama eşim asla hadi borcu öde demez istemez bundan adım gibi eminim.
Eşime verme desem olmaz, geri iste kaç zaman oldu desem istemez.
Ben çalışıyorum. Ve kv ile yaşıyorum. Onun maddi ihtiyaçlarını (aklınıza gelen herşey ama herşey) biz karşılıyoruz. Görümcemin bir yardımı olmuyor. Borcu istediğinin ertesi günü maddi olarak bazı yüklü alışverişleri oluyor görümcenin. Ertelenebilecek şeyler (Bunu kv deden duyuyorum. onun kızının borç istediğinden haberi yok.)
Şüphelendiğim şey ise eşimin bu parayı neden istediğini bilip bana söylememesi (muhtemelen kızacağım boş bir iş için istemiştir. bu yüzden sürekli bilmiyorum diyor.)
Sizce bu borcu geri vermezse eşime istemesini söylemeli miyim? Ve eşimden biliyorsa sebebini nasıl öğrenebilirim?
Ucu bana dokunmasa sorun etmeyeceğim ancak bende etkileniyorumBütün aile bir adamın sırtından geçiniyor adam sorun etmiyor sizde etmeyin
Daha önce de olmuş ama bekardı. O daha yüksek bi meblağ. Geri de ödenmemiş. Beni ilgilendirmez. Şuan için ilgilendiriyor ama. Sonuçta artık bekar değil.Borç isteme durumu birkaçkez mi oldu ben mi yanlış anladım?
Konu paradan ziyade kullanılmak. Uzun olmaması adına çok detaylı yazamadım. Ben bu insanlara dolaylı olarak bu tarz şeyler yapmak istemiyorum. Sorun bu.altı ustu 300 tl yahu
allah askına...
Bizden aldığı parayla ne yaptı bilmiyorum. Şöyle anlatmaya çalışayım;Yuklu harcamalarini duyup irilti oluyorum drmissinizde allah askina 300 tl lik nabmis olabilirler
Eşinle konuşmayı ve onu uyandırmayı denedin miUcu bana dokunmasa sorun etmeyeceğim ancak bende etkileniyorum
Başka konularda denedim başarılı oldum da çoğu zaman. Ancak para için kötü olmak istemedim. Ama borcu geri vermezse tabi ki konuşacağımEşinle konuşmayı ve onu uyandırmayı denedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?