Bende de var...

Zaten bekarken böyle har vurup harman savurmasalar evlilikte maddi olarak daha rahat edilecek ama olmuyor. Hadi o para hastane içinmiş vermiş. Aradan 10 sene geçmiş hiç mi konusı geçmedi. Meşhur damar hiç mi ödemeyi teklif etmedi bilmiyorum. Benden önce olmuş olay.

Öncesini boş ver. Bundan sonra eşine öyle bir şey demeli veya öyle bir ders olmalı ki onlara vereceğine kenara koysun. Zaten her ihtiyacı ni görüyorsunuz kv. Diğerinin evinde çalışan var bu borç isteme Niye? Millet rahatca yesin içsin diye çalışmıyoruz biz!! Ben kısayım millet gezsin tozsun yok öyle yağma! Eşini en iyi sen bilirsin. Damardan girip öyle bir laf edeceksin ki bu mevzu bitecek. Ben genelde öyle yapiyorum esime:))

Örnek vermek istedim. Benden öncesi tabi ki beni ilgilendirmez. Eşim çok inatçıdır. Ben birşey söylerim dinlemez sonra döner dolaşır benim lafıma gelir. Biz zaten sorunlu bir aileyiz. Verme deseydim kötü olacaktım. Eşim hemen benim param ister veririm ister vermem deyip akıtacaktı. Sonuçta verdi ve bende parayla insan tanıyacağım.

Her durumda kardeşler evet ama büyükse abi denir değil mi? Kadın büyükse de abla? Yani anlamadım konu bu değil ki.

görümce eşinizden büyük diye başka sonuçlar doğacakmış gibi ısrarla buna takılmanız tuhaf
İster istemez konuyla ne alakası var diye düşünüyor insan :)

görümce eşinizden büyük diye başka sonuçlar doğacakmış gibi ısrarla buna takılmanız tuhaf
İster istemez konuyla ne alakası var diye düşünüyor insan :)
Hayır takılmadım bir kaç kez abi olarak zikredildi onu düzelttim

Yuklu harcamalarini duyup irilti oluyorum drmissinizde allah askina 300 tl lik nabmis olabilirler

Bütün aile bir adamın sırtından geçiniyor adam sorun etmiyor sizde etmeyin

300 tl icin polemige girmeye gerek yok.

Borç isteme durumu birkaçkez mi oldu ben mi yanlış anladım?

Borç isteme durumu birkaçkez mi oldu ben mi yanlış anladım?
Daha önce de olmuş ama bekardı. O daha yüksek bi meblağ. Geri de ödenmemiş. Beni ilgilendirmez. Şuan için ilgilendiriyor ama. Sonuçta artık bekar değil.

altı ustu 300 tl yahu
allah askına...
Konu paradan ziyade kullanılmak. Uzun olmaması adına çok detaylı yazamadım. Ben bu insanlara dolaylı olarak bu tarz şeyler yapmak istemiyorum. Sorun bu.

Yuklu harcamalarini duyup irilti oluyorum drmissinizde allah askina 300 tl lik nabmis olabilirler
Bizden aldığı parayla ne yaptı bilmiyorum. Şöyle anlatmaya çalışayım;
Ağlayıp para istediğinin ertesi günü evindeki beyaz eşyaları yeniliyor. Borç aldığından haberi olmayan kayınvalidem de ay x de eşyaları yeniledi zaten şöyle böyleydi diye anlattığı için irrite oldum.
Anlatabildim mi?
Ayrıca kusura bakmayın lafım size değil ancak 300 tl o kadar küçümsendi ki inanamadım. 5 tane fatura geliyor her ay eve ve 300 tl tutuyor. Yani temel ihtiyaç karşılanıyor. 30tl demişim gibi tepkiler okuyorum. Şaşırdım yalnızca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…