ya Arkadaşlar, evlilik denilen şey basit değil. 1,5 yıl uzun bir zamanda değil ayrıca. insanlar kaç yıl evlide huylarını yeni yeni tanıyorlar.
Evet yaşın 26 olabilir, fakat bana göre sevgilin gayet mantıklı düşünüyor. Zaten evliliğe giden bir yolda sizin ilişkiniz, zaten başında bahsetti, şimdi hiç çıt yok diyorsun ya.
Zaten evliliğe giden yol olmazsa, senin böylesi ilişki istemediğini biliyordur.
Diper arkadaşlarında dediği gibi, istemeseydi ailesiyle tanıştırmazdı. Birgün ailene tanışmaya geleceğim dediyse, o tek gelsin ki, daha sonra ailesiyle geldiği vakit biraz daha rahat olur.
Az da olsa ailesine sizden biraz bahsedebilir. Bence böyle daha iyi. Önce kendisi ailesine sizleri anlatsın, ailesini bu konuyla ilgili biraz yumuşatsın hazırlasın anladınmı?
sen kendini boşuna yiyip bitiriyorsun.
Tabi ciddi düşünmek zorundasın, onu sıkmayacak şekil, seninle konuşmam gerek yüz yüze dersin, kafe ye götürürsün onu ve konuya yavaş yavaş girersin.
örn. Hayatım, biliyorsun ki çok şükür ilişkimiz istediğimiz şekil yürüyor. Ciddi bir ilişkiye başladık ve bu inşallah böyle güzel devam eder.
Birbirimiz 1,5 senedir tanıyoruz ve tanımaya da devam ediyoruz. Fakat bende her genç kız gibi düğünümü hayal eder oldum, seni damatlıkla hayal eder oldum.
Ben seninle mutluyum ve ilişkimizi herkesle paylaşmak, sana ait olduğumu duyurmak istiyorum, senin soy adını taşımayı çok istiyorum!!!!!!!!!!!!!!!!
Bunlar dersen, zaten onu kendinden alırsın anladınmı? Hiç dert etme.. sakın bunun için tartışıp küsme. yüz eğme. bir erkek hatada yapsa, eşinin asık suratlı olmasını istemez. buna sinirlenirler. o yüzden tebessüm et, heycanlandığını hissetsin arkadaşım. Öbür türlü evlilikten korkup kaçabilir.
Aileside seni benimsemiş, fakat sen yinede fazla yüz göz olma ailesine karşı. Şimdiden de bence ailesine anne veya baba deme, yoksa dünden rağzı diye düşünebilirler.
Şöyle düşün, senin gibi birini buldukları için onlar şanslı hissetmeleri gerekmektedir kendilerini. Bunu sakın unutma!!'!