Bende hamile kalmak istiyorum

Bende birde korkuyorum uc aylik evliyim. Dogal yollarla korunuyorduk sonrada ilk defa korunmadik ve bebis olur mu diye dusundum evet ilk geceden hamile kalmis benim annem.mesela.icimiz ferah tutalim hayirlisini isteyelim

İnşallah balım ya amin inşallah

Günaydın kızlar nasılsınız ya ben bişey soracam dün ovulasyon testi yaptım önce silik bir çizgi çıktı sonrada o çizgi biraz koyulaştı bat 15 şubat acaba hamilemiyimdir sadece göğüslerim acıyor başka da belirtim yok

bence ovulasyon testıne pek guvenme cnm ben gecen ay hıc yakalayamadım hep sılık cıktı zaten yumurtlama yoksada ıkıncı cızgı cıkıyor fakat sılık cıkıyor onun koyu olması lazımmm

bence ovulasyon testıne pek guvenme cnm ben gecen ay hıc yakalayamadım hep sılık cıktı zaten yumurtlama yoksada ıkıncı cızgı cıkıyor fakat sılık cıkıyor onun koyu olması lazımmm

günaydın canım daha önceki testlerde bende yakalayamamıştım ama şimdi yakaladım kopkoyu çizgi çıktı ben zaten onu gebelik için denemiştim ondada silik bir çizgi çıktı ama koyu değildi

Adet oldum hamile kalmak için ne yapmak lazim?

günaydın canım sen erken olmadınmı benim daha 1 günüm var ben bu ay çok şey denedim yumurtlamayı takip ettim ogünler ilişki yaşadık ve 3 gün yaptık ama herbiri arasında 24 saat olmasına dikkat edecekmişiz sonra gün aşırı yapılacakmış ümidini kaybetme inşallah gelecek ay hamile kalırsın bende bu ay çok ümitli değilim kısmet işte

4 gun once oldum gorunce şok oldum beklemiyodum hamile kalirdim saniyodum yumurtalama donemi ne zaman oluyo nasil takip etcez ki?

4 gun once oldum gorunce şok oldum beklemiyodum hamile kalirdim saniyodum yumurtalama donemi ne zaman oluyo nasil takip etcez ki?

günaydın canım geçen ay benimde 4 gün önce olmuştu çok şaşırmıştım ovulasyon testleri var gittigidiyordan alabilirsin yada eczanelerden orada çift çizgiyi görünce ilişkiyi sıklaştır hergün olsun ama arada 24 saat olmasına dikkat et bide koyu kıvamda akıntı oluyor oradanda anlayabilirsin canım bide beslenmeye dikkat etmelisin

Günaydın kızlar.
Ben sözlüyüm henüz ve gebe kalmak hakkında bi sey merak ediyorum.
Etrafimda bazı insanlar yeni evlenen bayanin dogum kontrol hspi kullanmasi veya igne vurdurmasi halinde cocuk isteyip de çalışmalara başladıginda uzunca bi sure bebek sahibi olamadiklarini bunun icin cok cabaladiklarini söylüyor.

Bende yakında evlenecek biri olarak endise duyuyorum. Malum borçlar falan sözlum kendisi halledecek herseyi.
Borclar bitene kadar en azindan bebek sahibi olmayi erteleyelim diyoruz ama bu söylentiler endiselendirdi beni.
Diğer yöntemler de riskli.

Nedir bu işin aslı? :18:

günaydın canım bizim büyükler derki hap kullanarak yumurtalıklarını küstürüyorsun ama şoyle bişeyde var hapı bırakır bırakmaz hemen hamile kalanlarda var yani bu şans işte ama bana sorarsan eşin korunsun sen kullanma bide hap kullanacaksan bıraktıntan 3-6 ay sonra ancak bebek olabiliyormuş

Kızlar 13 şubatta adet olmam gerekiyodu ama herhangi bir adet belirtim yoktu nitekim 13ünde adet olmadım. Gebelik testi yaptım adet olmam gereken günde ama negatif çıktı belkide testi yanlış yaptım neyse. Bugün üçüncü gün kasıklarımda ve belimde ara ara batmalar var. Sabahları kalkınca inanılmaz midem bulanıyo. Bu gece kahverengi ve siyah arası kan gibi değilde böyle yapış yapış kaygan bi akıntı geldi devamı yok. Bu durum ne olabilir benzeri şekilde yaşayan var mı yardım edin

Nasıl beslenicem ki ne yemem gerekiyo?

Netten ovulasyon hesabı yaptım bu ay bakıcaz artık yarıyo mu işe olmazsa alirim o testlerden bende

Ben 5 aylık evliyim şimdiye kadar hiç korunmadık ama bebegimiz olmuyor doktorada gittim herşey normal dedi ama 5 aydır bekliyorum olmuyor

merhaba canım.bende 5 Aylık evliyim.kasımda düşük yaptim bir buçuk aylikti.şimdi tekrardan istiyoruZ.inşallah güzel haberlerle gelirsin sende.birbirimize dua edelim.

Ha deyince bebek dogurunca noluyo sanki anlamiyorum vardir rabbimin bir bildigi zamana birakin yeni evliligiizin tadini cikartin. Sanki evlilik birtek uremek icin mi anlamiyorum

Ha deyince bebek dogurunca noluyo sanki anlamiyorum vardir rabbimin bir bildigi zamana birakin yeni evliligiizin tadini cikartin. Sanki evlilik birtek uremek icin mi anlamiyorum

7 sene ugrasınca öyle düsünmüosun malesef kadınlar üretkendir cünkü her kadın anne olmak istrer aile olmanın da temeli, cocuktur malesef 2 kişi aile olunmuo ne olursa olsun hal böyle olunca da evlilşigin tadı kalmıo monotonlasıo tabi yeni evli olup ben hic anne olamayacagım diyenleri de pek anlamıorum bismillah

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…