- Konu Sahibi gulsahhh01
-
7 sene ugrasınca öyle düsünmüosun malesef kadınlar üretkendir cünkü her kadın anne olmak istrer aile olmanın da temeli, cocuktur malesef 2 kişi aile olunmuo ne olursa olsun hal böyle olunca da evlilşigin tadı kalmıo monotonlasıo tabi yeni evli olup ben hic anne olamayacagım diyenleri de pek anlamıorum bismillah
asıl öyle cıkıo cnım ya bizim 7 yıl oldu gayet monoton sıkıcı cünkü degişiklik lazım gez toz nereye kadar aile olmak icin evleniosun tabi allah vermeyince yapacak bişi yok ta cocugum olmuo ama keyifliyim evliligimin tadını cıkarıyorum demedim hiç öyle diil cünkü ama tabi 5 aylık evli birinin de artık yoruldum heralde cocugum olmucak demesi anlamsıx gelio dile kolay 7 yıldır ugrasıorummm yaniHe ya katiliyorum sana edinebedine. bende evliligin tadını çıkarmak isteyenleri anlayamiyorum.bebek olunca cikmiyor mu evliligin tadı peeeh :-D
Kızlar 13 şubatta adet olmam gerekiyodu ama herhangi bir adet belirtim yoktu nitekim 13ünde adet olmadım. Gebelik testi yaptım adet olmam gereken günde ama negatif çıktı belkide testi yanlış yaptım neyse. Bugün üçüncü gün kasıklarımda ve belimde ara ara batmalar var. Sabahları kalkınca inanılmaz midem bulanıyo. Bu gece kahverengi ve siyah arası kan gibi değilde böyle yapış yapış kaygan bi akıntı geldi devamı yok. Bu durum ne olabilir benzeri şekilde yaşayan var mı yardım edin
Nasıl beslenicem ki ne yemem gerekiyo?
Netten ovulasyon hesabı yaptım bu ay bakıcaz artık yarıyo mu işe olmazsa alirim o testlerden bende
merhaba canım.bende 5 Aylık evliyim.kasımda düşük yaptim bir buçuk aylikti.şimdi tekrardan istiyoruZ.inşallah güzel haberlerle gelirsin sende.birbirimize dua edelim.
canım kişiden kişiye değişiyor internetteki hesaplar tutmayabilir canım aslında sendeki belirtilerden anlayabilirsin
Saol canım ya bakalım birde böyle yapalım insAllah bebegimiz olur ya Allah isteyenlerin kucagini bos birakmasincanım kişiden kişiye değişiyor internetteki hesaplar tutmayabilir canım aslında sendeki belirtilerden anlayabilirsin
günaydın canım çok geçmiş olsun ben dün hastalandım artık gelecek aya inşallah sende bebişine çabuk kavuşursun canım ya
asıl öyle cıkıo cnım ya bizim 7 yıl oldu gayet monoton sıkıcı cünkü degişiklik lazım gez toz nereye kadar aile olmak icin evleniosun tabi allah vermeyince yapacak bişi yok ta cocugum olmuo ama keyifliyim evliligimin tadını cıkarıyorum demedim hiç öyle diil cünkü ama tabi 5 aylık evli birinin de artık yoruldum heralde cocugum olmucak demesi anlamsıx gelio dile kolay 7 yıldır ugrasıorummm yani
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah canım cumle isteyene.benim reglime 9 gün var.sabah acayip kasık ağrısına uyandim .kesin adet oldum dedim.ama korkumdan yataktan da çıkamıyorum.şükür olmamisim.usutuyorum galiba :-(
İnsallah hayirli teeez zamanda bebeğine kavuştursun Rabbim canım.yani 7 yılın yanında 5ayın lafı olmaz zaten de.dediğin gibi anaclik her bayanda var kiminde fazlaca kiminde az.İsteyen tüm kardeslerim mutlu haberlerinizi bekliyoruz inşallah
Kiminde erken yumurtlama oluyor kiminde geç.eğer çok istiyorsanız canim bence iki günde bir ilişkiye girmek Allah in izniyle sonuç verir diye düşünüyorum.Allah yardimcin olsun.
amin canım allah kimsenin kucağını boş bırakmasın canım benim o ağrılaar normal canım inşallah bu ay olmazsın hamile kalırsın canım
İnşallah kardeşim.cook seviyorum ve istiyorum.Rabbim bizlere de inşallah sağlıklı salih evlatlar lutfetsin.
tabiki 5 ay kısa ama heray hüsranla sonuçlanıyor ona üzülüyorum çevremde herkez hamile kime baksam hamileyim diyor oyüzdende neden bizde olmuyor diyoruz canım
canım benim inşallah ya ben artık öyle yapıyorum canım ama kısmet daha olmadı canım
amin canım allah kimsenin kucağını boş bırakmasın canım benim o ağrılaar normal canım inşallah bu ay olmazsın hamile kalırsın canım
haklısın canım bizim arkadasin da baya bi kaç sene olmadı.sonra hamile kaldı doğum yaptı.iki aylık iken diğerine hamile kaldı şimdi aralarında 11 ay var.Rabbim ol der olur inşallah.dualarim seninle kardeşim.
Doktora gittin mi canım bazen kist olabiliyor.onu tedavi eder etmez kalıyor.seninde öyle olabilir kardeşim
ben evlendikten sonra doktora gittim yumurtalıklarıma baktı yok bişey dedi herşey normal dedi benim bu ay değişti normalde tam gününde olurum
Hiiic stres yapma canım(genellikle etken bu olabiliyor) önümüzdeki ay gene iki günde bir denemeye bakin derim.folik asite başla rahim depo etsin bebek için hazır hale gelsin.yemene icmene de dikkat et.inşallah kalacaktir.aklıma gelenleri yazdım inşallah saygisizlik etmememisimdir.affını dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?