Bende hamile kalmak istiyorum

He ya katiliyorum sana edinebedine. bende evliligin tadını çıkarmak isteyenleri anlayamiyorum.bebek olunca cikmiyor mu evliligin tadı peeeh :-D

He ya katiliyorum sana edinebedine. bende evliligin tadını çıkarmak isteyenleri anlayamiyorum.bebek olunca cikmiyor mu evliligin tadı peeeh :-D
asıl öyle cıkıo cnım ya bizim 7 yıl oldu gayet monoton sıkıcı cünkü degişiklik lazım gez toz nereye kadar aile olmak icin evleniosun tabi allah vermeyince yapacak bişi yok ta cocugum olmuo ama keyifliyim evliligimin tadını cıkarıyorum demedim hiç öyle diil cünkü ama tabi 5 aylık evli birinin de artık yoruldum heralde cocugum olmucak demesi anlamsıx gelio dile kolay 7 yıldır ugrasıorummm yani

günaydın canım eğer hasta olmadıysan belkide üstüne görmedir yerleşme kanıdır bilemiyorum canım

Nasıl beslenicem ki ne yemem gerekiyo?

günaydın canım öncelikle follik asit alacaksın hergün içeceksin vücudunu hamileliğe hazırlayacaksın canımsağlıklı besleneceksin çay ve kahveyi mümkün olduğunca azaltacaksın asitli içeceklerden uzak durman lazım

merhaba canım.bende 5 Aylık evliyim.kasımda düşük yaptim bir buçuk aylikti.şimdi tekrardan istiyoruZ.inşallah güzel haberlerle gelirsin sende.birbirimize dua edelim.

günaydın canım çok geçmiş olsun ben dün hastalandım artık gelecek aya inşallah sende bebişine çabuk kavuşursun canım ya

günaydın canım çok geçmiş olsun ben dün hastalandım artık gelecek aya inşallah sende bebişine çabuk kavuşursun canım ya

Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah canım cumle isteyene.benim reglime 9 gün var.sabah acayip kasık ağrısına uyandim .kesin adet oldum dedim.ama korkumdan yataktan da çıkamıyorum.şükür olmamisim.usutuyorum galiba :-(

İnsallah hayirli teeez zamanda bebeğine kavuştursun Rabbim canım.yani 7 yılın yanında 5ayın lafı olmaz zaten de.dediğin gibi anaclik her bayanda var kiminde fazlaca kiminde az.İsteyen tüm kardeslerim mutlu haberlerinizi bekliyoruz inşallah

amin canım allah kimsenin kucağını boş bırakmasın canım benim o ağrılaar normal canım inşallah bu ay olmazsın hamile kalırsın canım

tabiki 5 ay kısa ama heray hüsranla sonuçlanıyor ona üzülüyorum çevremde herkez hamile kime baksam hamileyim diyor oyüzdende neden bizde olmuyor diyoruz canım

Kiminde erken yumurtlama oluyor kiminde geç.eğer çok istiyorsanız canim bence iki günde bir ilişkiye girmek Allah in izniyle sonuç verir diye düşünüyorum.Allah yardimcin olsun.

canım benim inşallah ya ben artık öyle yapıyorum canım ama kısmet daha olmadı canım

tabiki 5 ay kısa ama heray hüsranla sonuçlanıyor ona üzülüyorum çevremde herkez hamile kime baksam hamileyim diyor oyüzdende neden bizde olmuyor diyoruz canım

haklısın canım bizim arkadasin da baya bi kaç sene olmadı.sonra hamile kaldı doğum yaptı.iki aylık iken diğerine hamile kaldı şimdi aralarında 11 ay var.Rabbim ol der olur inşallah.dualarim seninle kardeşim.

canım benim inşallah ya ben artık öyle yapıyorum canım ama kısmet daha olmadı canım

Doktora gittin mi canım bazen kist olabiliyor.onu tedavi eder etmez kalıyor.seninde öyle olabilir kardeşim

ben evlendikten sonra doktora gittim yumurtalıklarıma baktı yok bişey dedi herşey normal dedi benim bu ay değişti normalde tam gününde olurum

ben evlendikten sonra doktora gittim yumurtalıklarıma baktı yok bişey dedi herşey normal dedi benim bu ay değişti normalde tam gününde olurum

Hiiic stres yapma canım(genellikle etken bu olabiliyor) önümüzdeki ay gene iki günde bir denemeye bakin derim.folik asite başla rahim depo etsin bebek için hazır hale gelsin.yemene icmene de dikkat et.inşallah kalacaktir.aklıma gelenleri yazdım inşallah saygisizlik etmememisimdir.affını dilerim

olurmu canım biz böyle birbirimize destek oluyoruz çevre etkisi olmasa hiç takmam ama millet gözümün içine bakıyor hamilemiyim diye ama olmayıncada olmuyor canım herşeyin hayırlısı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…