Bende hesap şaşmaz !

Ayrıca arkadaşlara katılıyorum bu sene tek önceliğinizi kpssye verin sadece ona odaklanın ders çalışın
Eğer olmazsa ondan sonra bakın diğer alternatiflere
Birde hangi bölümdesiniz bilmiyorum ama özel ders verin para kazanmak için ve buluşma yeri olarak ya kendi evinizi ya bir kütüphaneyi söyleyin
Böyle gelmiş öğretmene kalk temizlik yap diyecek cesareti bulamasınlar

Hiç öyle bir durum yaşamdım. Ama yaşarsam sasirmam Ben de buradaki herkese hak veriyorum ve uygulayacağım.
Hepinize çok teşekkür ediyorum. Çünkü kendi icim de kararsızdım ve kendimi alıngan olarak gordum biraz. Ama olması gereken burada yazılanlar.

1 öğrencim var şimdilik. Böyle devam edicem :) Allah razı olsun

Hocam öğretmenlerin durumu çok zor. Dediğim gibi çoğu ogretmen artık polis oluyor. Mecburen insanlar da ne yapsın. Allah sizden de razi olsun Çok ilginç bir zaman diliminde yaşıyoruz şu an.

Burada yazan başka bir arkadaş vardı böyle bir konuda sanırım sizi onunla karıştırıyoruz :)
Ama dediklerim geçerli
Özel ders verseniz bile kendi belirlediğiniz yerde verin

Kesinlikle öyle
Yahu atanmış öğretmene huzur vermeyip ücretliyi tutmaya çalışan okul müdürleri var
Diğer her şeye inanırım
Aynen bizim okulda da öyle. Dışarıda yüzüne bakilmayacak vasıfsız eleman niteliğinde iki yıllık alakasız bölümlerden mezun insanlar gelmiş okulda senelerdir ücretli öğretmenlik yapıyorlar. Bizim şuursuz müdür sayesinde bir havalara girmişler kadrolu olarak bizde o hava yok. Hayır öğretmenlik mezunu gelsin adabıyla çalışsın bsy demem ben de yıllarca ücretli çalıştım bu okuldakiler gibi seviyesiz olanı görmedim

Gt bi kasiyerlik yap al maasini sigortani .meslegin var .ne sacma sapan insanlarin dikini kaprisini cekiyorsun

Ayrılmak için tekrar ayağına gidip yol parası vermenize gerek yok bence.
Atin bi mesaj ayrılın karşınızdaki insan bu kadarını hak ediyor çünkü.

Gidip o kendini beğenmişin yanında çalışacağına markette kasiyer ol en azından sigortan olur asgari ücret alırsın. Baxı insanlar ucûbe gibi davranıyor engel olamıyorsunuz malesef. Kendinizi bu kadar küçültmeyin

Ciddi misiniz ben hiç duymamıştım bu kadar seviyesizliği! Yazık valla her ilin birkaç tane üniversitesi var eskiden bu kadar üni mezunu yoktu. Şimdi adını bilmediğim üniversitelerden mezun oluyor insanlar. He sonra amca dayı torpiliyle işe giriyorlar. Torpili olmayan gebersin zaten. Eğitim Fakültesini ve fen edebiyat fakültesini bitirdiler uzun zaman oldu zaten. Artık hukuk fakültesi bile kalitesizlesti. Piyasada elini sallasan avukata denk geliyor. Çok üzülüyorum bu hale nasıl geldi bu ülke. Yazık çok yazık.

Temizlik işiyle ilgilenecekseniz bari öğretmen olduğunuzu soylemeyin ev sahiplerine. Siz kendinizden gecmissiniz, umursamiyorsunuz belli ancak veliler bu profili genelleyip nedense öğretmenleri kucuk görme cabasi içinde oluyorlar. İlkokul mezunu dahi olmayan insanlar abuk sabuk konusup bekledigi yanıtı alamayınca nereye saldiracaklarini sasiriyorlar. Dedigim gibi ne iş yaparsaniz yapın bu sizin meseleniz hiçbirimizi ilgilendirmez ancak gittiğiniz evlerde öğretmen olduğunuzu hatta üniversite mezunu olduğunuzu soylemeyin.

Ne demek kendimden geçtim yahu? Abartmayın bazı şeyleri. Nerden nereye gelmis konu pes!! Ben söylemedim. Benim haberim yokken arkadaşım beni anlatmış. Önyargıya bakın ne kadar moral bozucusunuz . Ben öyle bir sey söylemedim!!!
Ayrıca temizlik işi ile ilgilenmek nedir ? Ben sadece 3-5 ay ilgilenecektim bu işle. Ne saçma Ya! Sanki bu olaylar yüzünden öğretmenlere bu muamele gösteriliyor! O zaman bu hale getirilmesin öğretmenler.
Öğretmen olup tekstil işçisi olan binlerce öğretmen var. Ne diyorsunuz siz?

Ne demek kendimden geçtim yahu? Abartmayın bazı şeyleri. Nerden nereye gelmis konu pes!! Ben söylemedim. Benim haberim yokken arkadaşım beni anlatmış. Önyargıya bakın ne kadar moral bozususunuz .

Sizin haberiniz yokken arkadasiniz sizi anlatmış olabilir ancak siz de kabul etmissiniz. Gördüğünüz muameleye değil de 200 lira eksik aldınız diye üzülüyorsunuz. Konu nerelere gelmiş diyorsunuz da konu hep buradaydı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…