Bende hesap şaşmaz !

Ne iş olursa olsun çalışmak ayıp değil ama temizliğe gitmek yerine kendinize daha uygun işler bakabilirsiniz. Orası size maddi manevi uygun değil
Evet başka işler düşündüm ama evlilik hazırlığı ve kpss olunca haftada 2 gün olması işime gelir sandim. Sadece birkaç ay giderim diye düşündüm. Ama bir ayda bile yıprandım.
 


Ay ne ayıp yaaaa insan bunun hesabını yapmaya utanır nasıl bi kadın bu! Üstelik sizin öğretmen olup bu kadının nazını çekmek zorunda kalmanız beni üzdü o kadar yıl dirsek çürütmüş okumuşsunuz sonuçta Allah kolaylık versin diyecek fazla bişey yok...
 
Evde oturmaktansa en azından asıl mesleğine kavuşana kadar farklı bir işte çalışmanda sakınca yok. Bunda ayıplanacak veya utanılacak bir durum da yok. Yalnız böyle bir işte değil. 1 gün bile gelseniz size sigorta yapmak durumunda. Farklı alternatifler bulursanız bu insanın yanında daha fazla kalmanızı istemem.

Kimsenin hakkı bende kalmaz deyip sigorta yapmaması da ayrı bir şey...
 

günde kaç saat yardımcı alıyorsunuz?
 
Bu işin hakkı 1000 tl değil bı de sigortasız hem de. Eve temizliğe gelen kadınlar 150 den aşağı almıyorlar diye biliyorum. Kaldi ki bebek bakımı da yorucu ikisi bir arada çok Çok ucuz karşı taraf insanları kullanmayı seviyor üstelik hesap şaşmaz diyip hakkı olanın çok altında odeyerek
 
Ayril baska is bak illa ki bulursun.
 
Dershanelerde çalışma imkânınız yok mu ? Hiç yoktan iyidir böyle kendini bilmez insanlardan nefret ediyorum. Size ayrıca saygı duyması gerekirken ustune yaptığına bak. Ayrılın kesinlikle böyle çiğ insanlarla muhatap bile olunmaz
 
Yari yolda birakma bence.
1000 e razi olmussun en baştan.700ü vermis 300üde al.birdaha maasimdan az geldin az yoruldun diye kesme de.birdaha yaparsa birakirsin.300ü vermezse kesin bırak.
 
Sen çok alçakgönüllüsün ama seni üzerler iyi olmak yetmiyor bu dönemde
Ben kime iyi dediysem arkamdan hep iş çevirdi sen sen dikkat et umarım en kısa zamanda kalıcı ve düzgün bir işin olur
Hatta matematiğin iyiyse kpss çalış atanırsın çok rahat en azından düz memurluk olur
 
Çok üjt
Çok aşırı ihtiyacınız yoksa ayrılın. Hak kalmaz diyor ama arkadaşınızla gittiğiniz günün yarı hakkını da ona vermesi gerekmez mi (belki de vermiştir, oyüzden şüpheli yazıyorum. Yoksa kesinlikle verilmeli)
 
Bim A101 gibi marketlerde eleman ihtiyacı olabiliyor sık sık değişiyor elemanlar. Ama gidip sormak gerekiyor, mağazalarda eleman aranır özellikle bayan eleman. İlla ki bakmışsınızdır ama
 

bu insanlar böyledir üzme kendini.Sizin yaptiginiza benzer islerde calistim.Cok parasi olanlar o kadar acimasizdi ki.Kendileri dünyanin masrafini yaparken sana hakkin olani vermekten itinayla kacinirlardi.Iste böyle insanlari verdiginiz güvenli hizmetten mahrum ediceksiniz.En büyük ceza budur anlara.Sizin gibi calisanlari haketmiyor onlar.
 
Ah ahhh...
Söylenecek neler neler var ama neyse. Senenin bir günü 24 Kasım’da öğretmenler şöyle, öğretmenler böyle diye yapmacıklığın, cıvıklığın diline vurulsun geri kalan 364 gün öğretmenler ne halleri varsa görsün.
Güzel arkadaşım, aynı şekilde bir ara çok zor durumda kaldım. Ek iş arıyordum, ofis temizliği falan ama sonra bir yayın evine yazdım ve kitap çevirileri ve redaktörlük yaptım. Ücreti fazla değil ama en azından böyle tiplerle uğraşmazsın.
Allah kolaylık versin.
 
öğrenci olsanız neyse de mezunsunuz. bu iş size bişey katmaz, boşa vakit kaybı. küçümsenmek de cabası. ayrıl.
 
Canim bende ogretmenim sana tavsiyem ya tekrar sinava calis ya da ozel sektor de meslegini yapmaya basla.

Eger su an cok sıkışık isen hemen ucretli öğretmenliğe başvur bu arada bikac gun daha gitmek istersen gidersin o gittigin eve.
Ama o sahis diyorum hic saglam biri degil
 
Yari yolda birakma bence.
1000 e razi olmussun en baştan.700ü vermis 300üde al.birdaha maasimdan az geldin az yoruldun diye kesme de.birdaha yaparsa birakirsin.300ü vermezse kesin bırak.
Vermeyeceğine eminim. Bir konu sadece ücret değil, yalan söylemesi ve bazı tavırları.
 
Ücretli öğretmenlik yapsan
Başvurdum bir-çok yere ve geri dönüş olmadı. Sadece bir yer geri dönüş yaptı, o da 15 gun çalıştırdı ve izinli öğretmen geri gelince beni çıkardılar. Bunu da bastan söylememişlerdi. Ben de işsiz kaldım ve bu firsat(?) çıkınca da degerlendirmek istedim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…