Bende hesap şaşmaz !

Artık ücretli öğretmenliği bile torpile çevirdiler.
Özele girmek zor, girsen az paraya sömürme derdinde onların da çoğu.

Ben atanana kadar oyun ablası oldum. Çocuk bakıcılığı yaptım mesela.
Alnım ak olsun yeter garsonluk da yaparım.
Ama sorun şu ki bu geçen zaman mesleğin adına Nerede çalistin diye sorduklarinda öylece kalacaksın. Kendimi gelistirdim mesleğimden uzaklaşmadim desen de duyulmayacak.
Haftanın 5 günü boş kalmak adına razi olmussun ama daha çok çalış ama mesleğine katkısı olan tercihler yap.
Herkesin saati 100 e verdiği özel dersi sen 20 ye ver mesela.
Böyle kibirli emek bilmez insanlara yardimci olmaktan iyidir.
Çok yakında atanır unutursun bugünleri umarım.

Ayrıl kardeşim öğretmen adamsın. Özel ders ilanı bastır. 1000 TL ye dershanelerde çalış, en azından okuduğun okulun hakkını alırsın. Böyle cahil insanların ağız kokusunu neden sen çekiyorsun hocam?
En kötü polislik dene bir. Parası da iyi, mesleki tatmin de. Kendini harcatma hocam iğrenç insanların ellerinde.

Hocam dayanamadım bir girdi daha yazcam. Hocam ben de tek bir pantolon ve botla kpss dershanesine gittim. On yıllık kazaklarımdan ve erkek kardeşimin eski sweatshirtlerinden başka doğru düzgün kıyafetim yoktu. Oturdum çalıştım kpss alanciyim ben, kendi bolumumden birinciliklerim, ikinciliklerim, üçüncülüklerim var. Prestijli bir kamu kurumunda uzman yardımcılığı kazandım, güvenlik soruşturması bekliyorum. Hocam siz sadece ders çalışın. Oturun sadece ders yapın. Varsın bir giyeceginiz olmasın. Ben hep ilerde her şeyim olur, bu Senem derslere gitsin diye düşündüm hep. Otur kpss çalış hocam. Kolay gelsin. Allah yardımcınız olsun inşallah.

Bir maliye mezunu olarak sana o kadar çok hak veriyorum ki. Edebiyat mezunu arkadaşım iyi bir KPSS puanına rağmen atanamazken maliye mezunu arkadaşımın edebiyat öğretmenliği yaptığını gördü bu gözler. Edebiyattan da hiç anlamayan biriydi birde

Ev çalışanlarına günlük sigorta yapılıyor. Sigortasız çalışma.

Öncelikle sizi tebrik ediyorum.
Allah razı olsun. Motive edici bir mesaj oldu :) evet haklısınız ben o işi birakicam. Oturup KPSS calisicam

Evet, bunu belirttigimde yanlış anlaşılmaktan korktum. Ama gerçekten durum bu.

Son düzenleme:
Belki de yeni mezun olduğum için çok sorun etmedim. Ama haklisiniz.
Amin çok teşekkür ederim :)

Senin konunu hatirliyorum. Temizlik yaptiracak yapsam mi diyordun ve herkes sana temizlik yapma seni öğretmen olarak ise almışlar demişti. Kafi ev hanimiydi ve sizin üstümüzde egolarini tatmin ediyordu sanırım. Bence o sizi temizlikçi olarak ise almış gibi hesap yapmış.
Isı bırakın gidip tezgahtarlik yapın, kariyerli yapın bırakın su kadını ne hali varsa görsün

Hayır, bahsettiğiniz konu farklıydı :) Bem öğretmen olarak alınmadım.

Öğretmensiniz evde özel ders flan verseniz?
Cünkü temizlik islrinde gerçekten hak yeniyor.
Ben kendi patronumdan biliyorm.Kadın hastalık derecesinde titiz.
Gündüz eve gelen kadını sabahtan ofise yolluyor.2 taraftan boydan büyük cam ofis yere kadr.O camları sildiriyor,ev yakın diye.Ordan eve geçiyor kadın.Ev camıyla ofis camı bir mi?Bu hak yemek bence.
Aynı sekilde aile apartmanında oturuyorlar.3 kat halıymış apartman içinde onları süpürttürüyor kadına.
Gercekten bir imkan bulun mesleğinizi yapın.
Allah yardımcınız olsun

Ayrıl tabiki böyle bir aile ile çalışılmaz. 117 tl nedir ya ayıp yani insan en azından ağzı düz birşey söyler 110 de 120 125 de 117 çok komik gercekten kuruş hesabi yapan insanlara tahammülüm yoktur benim. Bence ayrılın hemen

Hak yeniyor gerçekten de ama onlara sorsan fazla fazla veriyorlar ya da pek bir sey yaptırmıyorlar.
Amin allah razı olsun

Ayrılın tabiki
Adalet terazisimiymiş bu kadında hesap şaşmıyormuş

Hak yeniyor gerçekten de ama onlara sorsan fazla fazla veriyorlar ya da pek bir sey yaptırmıyorlar.
Amin allah razı olsun
Aynen fazla fazla veriyorm der hep.
Biri cay demlemiş.Kıyamet koptu nasıl onun mutfağını karıştırır,caydanlıgını kullanırmış.Afedersin donunu topluyor yerden kadın buna mı takıldın dicektik

Hocam 50 TL'ye özel ders verin, bu zulmu çekmeyin. Öğretmensiniz siz, kendinizi ezdirmeyin, siz kendinizi harcarsaniz başkaları ne yapar. Allah yardımcınız olsun.

Kesinlikle öyle
Yahu atanmış öğretmene huzur vermeyip ücretliyi tutmaya çalışan okul müdürleri var
Diğer her şeye inanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…