- 4 Şubat 2019
- 4.178
- 8.979
- 158
Su an gormez. Bir iki ay sonra.Çocuğu görmüyor , aramıyor , sormuyor.. ve boşandığım an buradan taşınıp gideceğimi biliyor yinede burnumun dibinde..
Ay bir şey dicem böyle şeylere hiç prim vermem ama eve bir sürü insan girmiş çıkmış adam da şak diye değişmiş benim de aklıma o malum konuşu lması yasak şey geldi.. Offf korktum vallaEvet biz ikinci çocuk için doktora gidecektik , çok istiyordu eşim ,o arada teyzesi çok hastalandı, ölür dedi doktorlar bizde erteledik , durum böyle olunca memleketten akrabalar falan geldi , kalabalık olduk, evimizde ağırladık 2 gün , hersey güzel .. akşam yattık sabah kalktım işe gittim o evdeydi , aradım uyandın mı diye herzaman ararım zaten , gece koynumdaki adam bana “sanane uyandığımdan “dedi . Şaka yapıyor sandım ama gerçekmiş , böyle başladı gitti...
Kesinlikle katılıyorum muska yapılmıştır bamlansam da söylemek zorunda his ettim kendimi çünkü çok yaşadım benzer olayı.Ay bir şey dicem böyle şeylere hiç prim vermem ama eve bir sürü insan girmiş çıkmış adam da şak diye değişmiş benim de aklıma o malum konuşu lması yasak şey geldi.. Offf korktum valla
Ya ama muhakkak bir bilimsel açıklaması olması lazım.Kesinlikle katılıyorum muska yapılmıştır bamlansam da söylemek zorunda his ettim kendimi çünkü çok yaşadım benzer olayı.
Ben eskiden hiç inanmazdım aynı sekilde bilimsel olmayan hiçbir olayı kabul görmezdim ama yaşamakla yaşamamak arasında çok fark oluyorYa ama muhakkak bir bilimsel açıklaması olması lazım.
Ben 38 yaşında bir kız çocuğu annesiyim , işimde var çok şükür.. 11 yıllık çok güzel giden bir evliliğim vardı, sakin , huzurlu, insanların maşallah dediğitaki 4 ay önce eşim bu hale gelene kadar ... Bir gecede hayatım mahvoldu sanki... eşim birden değişti hemde anormal bir şekilde, ne istediği belli olmayan biri oldu önce evi terketmemizi istedi, bize çok kötü davrandı hemde sebepsiz.. sonra siz kalın ben gideceğim dedi , evladımızın gözünün içine bakardı, ben kızdığımda gönlü olmaz kızardı bana... çocuğu bile gözü görmez oldu.. çocuk üzülmesin diye alttan aldıkça ben, o herseyi çocuğun gözüne sokarak yaptı. Anlatmakla bitmeyecek kadar kötü şeyler yaşadım , 11 yıl bizi gözünden sakınan, bizi incitmeyen adam gitti yerine bir canavar geldi, önce başka kadın var sandım ama yok olduğuna emin oldum... benim onun eşyalarına bile dokunmamı yasakladı, onun yattığı odaya bile girmem sorun oldu, beni görünce böcek görmüş gibi bakıyordu.. o kadar saçma ve sebepsiz şeyler yaşadım ki anlatamam.. aileler araya girip ne olduğunu sorunca o kadar komik sebepler sundu ki kimse bir anlam veremedi. En sonunda bir ev tuttu ve gitti evden , tuttuğu ev yan sokağımda yürüme mesafesi 2 dakika, gülsem mi ağlasam mı bilemedim evine gittiği ilk gün kalp krizi geçirdi ve hastaneye yattı, ve bu durumdan da beni sorumlu tuttu , hastanede odasına bile almadı beni.. Diyeceksiniz ki neden cektin , 11 yılın hatrına, ne olduğunu anlamak istedim. Hastaneden sonra 2 aydır evinde öyle yatıyor, ne beni ne çocuğu aramadı.. kardeşi yanında “yenge kimse yok hayatında evde hep arada sırada dayısının dükkanına gidip oturuyo” dedi o kadar.. Benim sabrım gücüm tükendi, boşanmaya karar verdim .. Boşanan arkadaşlar ne olur bana söyleyin, şu içimdeki acı, göğsümdeki ağrı geçecek mi? Hayatım mahvolmuş artık hiç gülemeyecekmişim gibi Atlatılıyor değil mi? Teselliye ihtiyacım v
Çok enterasan gercekten .Ben 38 yaşında bir kız çocuğu annesiyim , işimde var çok şükür.. 11 yıllık çok güzel giden bir evliliğim vardı, sakin , huzurlu, insanların maşallah dediğitaki 4 ay önce eşim bu hale gelene kadar ... Bir gecede hayatım mahvoldu sanki... eşim birden değişti hemde anormal bir şekilde, ne istediği belli olmayan biri oldu önce evi terketmemizi istedi, bize çok kötü davrandı hemde sebepsiz.. sonra siz kalın ben gideceğim dedi , evladımızın gözünün içine bakardı, ben kızdığımda gönlü olmaz kızardı bana... çocuğu bile gözü görmez oldu.. çocuk üzülmesin diye alttan aldıkça ben, o herseyi çocuğun gözüne sokarak yaptı. Anlatmakla bitmeyecek kadar kötü şeyler yaşadım , 11 yıl bizi gözünden sakınan, bizi incitmeyen adam gitti yerine bir canavar geldi, önce başka kadın var sandım ama yok olduğuna emin oldum... benim onun eşyalarına bile dokunmamı yasakladı, onun yattığı odaya bile girmem sorun oldu, beni görünce böcek görmüş gibi bakıyordu.. o kadar saçma ve sebepsiz şeyler yaşadım ki anlatamam.. aileler araya girip ne olduğunu sorunca o kadar komik sebepler sundu ki kimse bir anlam veremedi. En sonunda bir ev tuttu ve gitti evden , tuttuğu ev yan sokağımda yürüme mesafesi 2 dakika, gülsem mi ağlasam mı bilemedim evine gittiği ilk gün kalp krizi geçirdi ve hastaneye yattı, ve bu durumdan da beni sorumlu tuttu , hastanede odasına bile almadı beni.. Diyeceksiniz ki neden cektin , 11 yılın hatrına, ne olduğunu anlamak istedim. Hastaneden sonra 2 aydır evinde öyle yatıyor, ne beni ne çocuğu aramadı.. kardeşi yanında “yenge kimse yok hayatında evde hep arada sırada dayısının dükkanına gidip oturuyo” dedi o kadar.. Benim sabrım gücüm tükendi, boşanmaya karar verdim .. Boşanan arkadaşlar ne olur bana söyleyin, şu içimdeki acı, göğsümdeki ağrı geçecek mi? Hayatım mahvolmuş artık hiç gülemeyecekmişim gibi Atlatılıyor değil mi? Teselliye ihtiyacım var .
Asla pişman falan değil, hatta kendini çok haklı buluyor, benim sesimi bile duymaya tahammülü yok. ben sanki çok kötüymüşüm gibi davranıyor. Sebep sorulduğunda hiçbir geçerli sebep sunamıyor, bunaldım, çok soru sordun vs..Yıllardır böyle bir kişiyle evliyim, her sene ottan çöpten sebeplerle ayrılık kararı alır sonra pişman olur geri döner, sonra yine aynı...
En son geçtiğimiz haftalarda aynı şeyi yaşadık eften püften bi olayda hemen ayrılmak istediğini vs söyledi ciddiye almadım baktım 2 gün sonra kendine ev tutmuş. Bana da sen de evlenirsin mutlu olursun vs. Diye bi dolu saçmaladı.
Karakter mi desem, psikoloji mi desem bilemiyorum.
Allah’a havale ettim herseyi ve herkesi, boşanma kararı aldım artık. Bu şekilde o kadar çok yıprandım ki , artık kızımla ilgilenemez oldum .Bence o malum şey yapılmış size. Gidip güvenilir birine baktırın. Her şey süt limanken birden böyle ancak bu sebeple olur. Adam seni aynen böcek gibi görür.
Bence boşanmadan çaresine bakın.
Etraf bu işi yapanlarla kaynıyor adeta artık bakkaldan yoğurt alır gibi bu işi yaptırıp milletin hayatını felç ediyor iblisler.
Doktor için uğraştım ama şuan onun gözünde benim sözüm çöpten bile değersiz. Aile deseniz bir aile yok zaten , onları küçükken terkedip gitmiş bir baba, eşimin hiç anne olarak görmediği bir kadın, sadece çok önemli birsry olduğunda bir araya gelen kardeşler.. Aklı yerinde değil evet, bizimde akıl sağlığımızla oynuyor, ben kullanıyorum diye arabamıza bile binmedi bu adam aylarca.. Kıxımla bir hayat kurmaya kararlıyım, içimde öyle bir acı varki onun geçeceğini bilsem...gerçekten konuyu ve bütün yorumları çok üzülerek okudum. ruh sağlığı bir insan için en önemli şey
psikolojik bir rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum bende. mutlaka bir şekilde doktora gitmesini sağlayın
yoksa hiçbir insan aklı yerindeyken sebep vermeden 180 derece değişmez.
Allah yardımcınız olsun, o kadar zor ki..
kimsenin neyle karşılaşacağı belli değil
Bende ilk olarak kadın olduğunu düşündüm ama eminin olmadığına, Evimize dediğim gibi çok gelen oldu o ara teyzesi hastaydı ziyarete gelenler oldu, evimizde kaldılar. Aklım almıyor , hazırlıklı mı geldiler, yada niye yaparlar, kendi halimizde insanlarız, artık insan bile değilim sanki sadece nefes alıp veriyorum bitki gibi...Adam bu hale gelmeden önce evinize biri geldi mi ya da sizi sevmeyen çekemeyen biri var mıydı
Ya psikolojik
Ya kadın
Ya büyü
Hastalik, ölüm vb. şeyleri kafasinda büyütüp etkilenmiş olabilir mi. Teyzesinin durumunun üstüne rahatsizlanmis gibi anlasiliyor.Evet biz ikinci çocuk için doktora gidecektik , çok istiyordu eşim ,o arada teyzesi çok hastalandı, ölür dedi doktorlar bizde erteledik , durum böyle olunca memleketten akrabalar falan geldi , kalabalık olduk, evimizde ağırladık 2 gün , hersey güzel .. akşam yattık sabah kalktım işe gittim o evdeydi , aradım uyandın mı diye herzaman ararım zaten , gece koynumdaki adam bana “sanane uyandığımdan “dedi . Şaka yapıyor sandım ama gerçekmiş , böyle başladı gitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?