Bende iyi olabilecek miyim? 😔

Ay bir şey dicem böyle şeylere hiç prim vermem ama eve bir sürü insan girmiş çıkmış adam da şak diye değişmiş benim de aklıma o malum konuşu lması yasak şey geldi.. Offf korktum valla

Ay bir şey dicem böyle şeylere hiç prim vermem ama eve bir sürü insan girmiş çıkmış adam da şak diye değişmiş benim de aklıma o malum konuşu lması yasak şey geldi.. Offf korktum valla
Kesinlikle katılıyorum muska yapılmıştır bamlansam da söylemek zorunda his ettim kendimi çünkü çok yaşadım benzer olayı.

Yıllardır böyle bir kişiyle evliyim, her sene ottan çöpten sebeplerle ayrılık kararı alır sonra pişman olur geri döner, sonra yine aynı...
En son geçtiğimiz haftalarda aynı şeyi yaşadık eften püften bi olayda hemen ayrılmak istediğini vs söyledi ciddiye almadım baktım 2 gün sonra kendine ev tutmuş. Bana da sen de evlenirsin mutlu olursun vs. Diye bi dolu saçmaladı.

Karakter mi desem, psikoloji mi desem bilemiyorum.

bence de psikolojik bir rahatsızlık olabilir bir de etrafınızda size iftira atmış olabilecek biri var mı? tabii 11 yıllık eşiniz gelip size söyler önce ama, aklıma geldi yine de belki bir ihtimal.

Kırmızı oda dizisinde kumru var. Mutlu ve sevildiği bir evliliği vardı. Bir günde 180 derece değişti. Kocasına ve çocuğuna kötü davranmaya başladı.

Sizin anlattığınız da çok benziyor. Psikolojik bir rahatsızlığı olabilir mi?

Çok enterasan gercekten .

gerçekten konuyu ve bütün yorumları çok üzülerek okudum. ruh sağlığı bir insan için en önemli şey
psikolojik bir rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum bende. mutlaka bir şekilde doktora gitmesini sağlayın
yoksa hiçbir insan aklı yerindeyken sebep vermeden 180 derece değişmez.
Allah yardımcınız olsun, o kadar zor ki..
kimsenin neyle karşılaşacağı belli değil

Bence o malum şey yapılmış size. Gidip güvenilir birine baktırın. Her şey süt limanken birden böyle ancak bu sebeple olur. Adam seni aynen böcek gibi görür.
Bence boşanmadan çaresine bakın.
Etraf bu işi yapanlarla kaynıyor adeta artık bakkaldan yoğurt alır gibi bu işi yaptırıp milletin hayatını felç ediyor iblisler.

Asla pişman falan değil, hatta kendini çok haklı buluyor, benim sesimi bile duymaya tahammülü yok. ben sanki çok kötüymüşüm gibi davranıyor. Sebep sorulduğunda hiçbir geçerli sebep sunamıyor, bunaldım, çok soru sordun vs..

Allah’a havale ettim herseyi ve herkesi, boşanma kararı aldım artık. Bu şekilde o kadar çok yıprandım ki , artık kızımla ilgilenemez oldum .

Doktor için uğraştım ama şuan onun gözünde benim sözüm çöpten bile değersiz. Aile deseniz bir aile yok zaten , onları küçükken terkedip gitmiş bir baba, eşimin hiç anne olarak görmediği bir kadın, sadece çok önemli birsry olduğunda bir araya gelen kardeşler.. Aklı yerinde değil evet, bizimde akıl sağlığımızla oynuyor, ben kullanıyorum diye arabamıza bile binmedi bu adam aylarca.. Kıxımla bir hayat kurmaya kararlıyım, içimde öyle bir acı varki onun geçeceğini bilsem...

Adam bu hale gelmeden önce evinize biri geldi mi ya da sizi sevmeyen çekemeyen biri var mıydı
Ya psikolojik
Ya kadın
Ya büyü

Adam bu hale gelmeden önce evinize biri geldi mi ya da sizi sevmeyen çekemeyen biri var mıydı
Ya psikolojik
Ya kadın
Ya büyü
Bende ilk olarak kadın olduğunu düşündüm ama eminin olmadığına, Evimize dediğim gibi çok gelen oldu o ara teyzesi hastaydı ziyarete gelenler oldu, evimizde kaldılar. Aklım almıyor , hazırlıklı mı geldiler, yada niye yaparlar, kendi halimizde insanlarız, artık insan bile değilim sanki sadece nefes alıp veriyorum bitki gibi...

Hastalik, ölüm vb. şeyleri kafasinda büyütüp etkilenmiş olabilir mi. Teyzesinin durumunun üstüne rahatsizlanmis gibi anlasiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…