HayırEşim çok ilgisiz ve soğuk
Ben daha 1,5 yıllık evliyim , Eşim çok ilgisiz ve soğuk sadece biraz ilgi istedim, iki kelime konusabilelim, birlikte bir bardak çay içip sohbet edebilelim istedim ama olmadı, televizyon , kanepe ve kumandadan vazgeçemedi, anlattım derdimi sadece birseyler paylaşmak istediğimi söyledim olmadı...www.kadinlarkulubu.com
hasta olsun hiç istemem zaten, kızımla hep görüşecek, umarım iyidir.Adam boşanmak istiyorum dediği için bipolar teşhisi koydu kk ahalisi
Konu sahibinin anlatmadığı şeyler olduğuna eminim neyse benim yazacaklarım bu kadar
Her 100 kişiden 1-2 sinde görülen
Genellikle 15-24 yaşları arası ortaya çıkan bir hastalığın eşinde çıkması çok çok düşük bir ihtimal
Bu sizin 2011 de açtığınız konu,Ben daha 1,5 yıllık evliyim , Eşim çok ilgisiz ve soğuk sadece biraz ilgi istedim, iki kelime konusabilelim, birlikte bir bardak çay içip sohbet edebilelim istedim ama olmadı, televizyon , kanepe ve kumandadan vazgeçemedi, anlattım derdimi sadece birseyler paylaşmak istediğimi söyledim olmadı, çok kırıldım, ben konusup birseyleri dzüeltmek için dil döktükçe o sustu sadece sustu, sandıki susarak hep o haklı kaldı, benim fikirlerim cok değersiz geldi ona, hep onun istediği yere gidilir , o istediğinde dışarı çıkılır.. 3-4 gün onunla tek kelime etmesem neden konusmuyorsun demez, ha varlığım ha yokluğum, sürekli dilinde canım, hayatım cicim vs.. ama sesinde sıcaklık gözünde samimiyet hiç yok, önce hep kendimi suçladım ama şimdi suçlayacak birseyde kalmadı, hasta olduğumda bir bardak su bile vermek ona zor geliyor, ben istemeden benim için kılını bile kıpırdatmıyor, "biz daha yeni evliyiz ama başbaşa birsey yapamıyoruz, yapmıuoruz, dışarıyı bırak evde bile ikimiz birsey yapamıyoruz " dediğimde bana verdiği cevap şuydu "geçen akşam pişti oynayalım dedim sen istemedin"( çok kırıldım, bunlar daha hiçbirsey değil, ilk evlilik yıldönümümüzde ayrı şehirlerdeydik tayin olamamışıtm, 1200 km yolu sadece 2günlüğüne onunla ilk evlilik yıldönümüzü kutlayalım diye geldim ama o umursamadı bile pijamalarını giydi olacak okadarı izledi ve uyudu sevgililer gününü unuttu, doğum günümüde yanlış hatırladı (( 3 gün önce tartıştık neden benimle evlendiğini , beni sevip sevmediğini sordum, daha bir sürü sey, verdiği cevaplar o kadar canımı yaktıki sen hastasın ilgi diye tutturmussun dedi, çok sinirlendim kalktım sinirimi alamayınca sehpayı devirdim yere beni hırpaladı ve öyle bir fırlattıki duvara carptım, 3 gündür alnım ve kolum mor, ve beni düştüğüm yerden bıraktı gitti. ben maddi seyler hiç istemedim sadece sorumlu ve ilgili olsun istedim yada ayrılalım ama hiçbirine yanaşmadı, çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum (
O konuyu ben açmadım, dayımın kızıydı... başıma geleni anlattım sadece, kötü giden bir evliliği bitirecek olsam inanınki burada teselli aramam. Ben hiçbir kadının kötü olan , kendini hırpalayan kocasının iyiliğinden bahsedeceğini.. yinede çok sağolun..
O konuyu ben açmadım, dayımın kızıydı... başıma geleni anlattım sadece, kötü giden bir evliliği bitirecek olsam inanınki burada teselli aramam. Ben hiçbir kadının kötü olan , kendini hırpalayan kocasının iyiliğinden bahsedeceğini.. yinede çok sağolun..Bu sizin 2011 de açtığınız konu,
10 yıl içinde belki davranışlarını kanıksamış olabilirsiniz ama adam sanki o zamanda pek normal değilmiş.
O konuyu ben açmadım, dayımın kızıydı... başıma geleni anlattım sadece, kötü giden bir evliliği bitirecek olsam inanınki burada teselli aramam. Ben hiçbir kadının kötü olan , kendini hırpalayan kocasının iyiliğinden bahsedeceğini.. yinede çok sağolun..Ben daha 1,5 yıllık evliyim , Eşim çok ilgisiz ve soğuk sadece biraz ilgi istedim, iki kelime konusabilelim, birlikte bir bardak çay içip sohbet edebilelim istedim ama olmadı, televizyon , kanepe ve kumandadan vazgeçemedi, anlattım derdimi sadece birseyler paylaşmak istediğimi söyledim olmadı, çok kırıldım, ben konusup birseyleri dzüeltmek için dil döktükçe o sustu sadece sustu, sandıki susarak hep o haklı kaldı, benim fikirlerim cok değersiz geldi ona, hep onun istediği yere gidilir , o istediğinde dışarı çıkılır.. 3-4 gün onunla tek kelime etmesem neden konusmuyorsun demez, ha varlığım ha yokluğum, sürekli dilinde canım, hayatım cicim vs.. ama sesinde sıcaklık gözünde samimiyet hiç yok, önce hep kendimi suçladım ama şimdi suçlayacak birseyde kalmadı, hasta olduğumda bir bardak su bile vermek ona zor geliyor, ben istemeden benim için kılını bile kıpırdatmıyor, "biz daha yeni evliyiz ama başbaşa birsey yapamıyoruz, yapmıuoruz, dışarıyı bırak evde bile ikimiz birsey yapamıyoruz " dediğimde bana verdiği cevap şuydu "geçen akşam pişti oynayalım dedim sen istemedin"( çok kırıldım, bunlar daha hiçbirsey değil, ilk evlilik yıldönümümüzde ayrı şehirlerdeydik tayin olamamışıtm, 1200 km yolu sadece 2günlüğüne onunla ilk evlilik yıldönümüzü kutlayalım diye geldim ama o umursamadı bile pijamalarını giydi olacak okadarı izledi ve uyudu sevgililer gününü unuttu, doğum günümüde yanlış hatırladı (( 3 gün önce tartıştık neden benimle evlendiğini , beni sevip sevmediğini sordum, daha bir sürü sey, verdiği cevaplar o kadar canımı yaktıki sen hastasın ilgi diye tutturmussun dedi, çok sinirlendim kalktım sinirimi alamayınca sehpayı devirdim yere beni hırpaladı ve öyle bir fırlattıki duvara carptım, 3 gündür alnım ve kolum mor, ve beni düştüğüm yerden bıraktı gitti. ben maddi seyler hiç istemedim sadece sorumlu ve ilgili olsun istedim yada ayrılalım ama hiçbirine yanaşmadı, çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum (
bu bahsettiğiniz eş aynı eş mi ?
O konuyu ben açmadım, dayımın kızıydı... başıma geleni anlattım sadece, kötü giden bir evliliği bitirecek olsam inanınki burada teselli aramam. Ben hiçbir kadının kötü olan , kendini hırpalayan kocasının iyiliğinden bahsedeceğini.. yinede çok sağolun..Ben daha 1,5 yıllık evliyim , Eşim çok ilgisiz ve soğuk sadece biraz ilgi istedim, iki kelime konusabilelim, birlikte bir bardak çay içip sohbet edebilelim istedim ama olmadı, televizyon , kanepe ve kumandadan vazgeçemedi, anlattım derdimi sadece birseyler paylaşmak istediğimi söyledim olmadı, çok kırıldım, ben konusup birseyleri dzüeltmek için dil döktükçe o sustu sadece sustu, sandıki susarak hep o haklı kaldı, benim fikirlerim cok değersiz geldi ona, hep onun istediği yere gidilir , o istediğinde dışarı çıkılır.. 3-4 gün onunla tek kelime etmesem neden konusmuyorsun demez, ha varlığım ha yokluğum, sürekli dilinde canım, hayatım cicim vs.. ama sesinde sıcaklık gözünde samimiyet hiç yok, önce hep kendimi suçladım ama şimdi suçlayacak birseyde kalmadı, hasta olduğumda bir bardak su bile vermek ona zor geliyor, ben istemeden benim için kılını bile kıpırdatmıyor, "biz daha yeni evliyiz ama başbaşa birsey yapamıyoruz, yapmıuoruz, dışarıyı bırak evde bile ikimiz birsey yapamıyoruz " dediğimde bana verdiği cevap şuydu "geçen akşam pişti oynayalım dedim sen istemedin"( çok kırıldım, bunlar daha hiçbirsey değil, ilk evlilik yıldönümümüzde ayrı şehirlerdeydik tayin olamamışıtm, 1200 km yolu sadece 2günlüğüne onunla ilk evlilik yıldönümüzü kutlayalım diye geldim ama o umursamadı bile pijamalarını giydi olacak okadarı izledi ve uyudu sevgililer gününü unuttu, doğum günümüde yanlış hatırladı (( 3 gün önce tartıştık neden benimle evlendiğini , beni sevip sevmediğini sordum, daha bir sürü sey, verdiği cevaplar o kadar canımı yaktıki sen hastasın ilgi diye tutturmussun dedi, çok sinirlendim kalktım sinirimi alamayınca sehpayı devirdim yere beni hırpaladı ve öyle bir fırlattıki duvara carptım, 3 gündür alnım ve kolum mor, ve beni düştüğüm yerden bıraktı gitti. ben maddi seyler hiç istemedim sadece sorumlu ve ilgili olsun istedim yada ayrılalım ama hiçbirine yanaşmadı, çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum (
bu bahsettiğiniz eş aynı eş mi ?
Daha önce belirtmiştim ama yine yazayım. O konuyu ben açmadım, dayımın kızıydı... başıma geleni anlattım sadece, kötü giden bir evliliği bitirecek olsam inanınki burada teselli aramam. Ben hiçbir kadının kötü olan , kendini hırpalayan kocasının iyiliğinden bahsedeceğini.. yinede çok sağolun..
2011 de üyelik parayla mı idi, neden kendine üyelik almadı dayı kızı?O konuyu ben açmadım, dayımın kızıydı... başıma geleni anlattım sadece, kötü giden bir evliliği bitirecek olsam inanınki burada teselli aramam. Ben hiçbir kadının kötü olan , kendini hırpalayan kocasının iyiliğinden bahsedeceğini.. yinede çok sağolun..
O zaman akıllı telefon yoktu, bendede ondada, pcden açıktı hesabım yazdı, hatta ben yaz dedim, akıl akıldan üstündür diye, yanımada kafası dağıldın diye .. Ben o kadar çok ağladım ki, keşke kötü biri olsaydıda canım bu kadar yanmasaydı.. Güle oynaya ayrılırdım...2011 de üyelik parayla mı idi, neden kendine üyelik almadı dayı kızı?
Neyse, siz bilirsiniz. Gerçekliklerinizi biz bilmesek de siz biliyorsunuz. Onlar değişmeyecek. Sadece, daha sağlıklı fikirler çıkmayacak burdan şayet eksik anlatıyorsanız.
Eşim bizi hiç üzmedi inanın, ben birseyi beğenip pahalı diye almazdım, ama onu bana mutlaka alırdı, herseye birlikte karar verirdik, size hiç aklımdan çıkmayan birsryi yazayım, bu olaylar başlamadan 3-4 gün önce mutfağımıza tezgah yaptırmak istedim, ne dersin dedim, bana dedi ki “ ben senin için tezgah değil, herseyi yaparım” gülüştük, yemeğimizi yedik, son yediğim mutlu yemek o oldu galiba. Umarım kimse ailesiyle sınanmaz hayattaZaten mesele konuyu kimin actigi degil, sonucta sizin yasadiklariniz orda yazilanlar. Burda insanlar uzuluyor, dusunuyor sizin icin, hatta belki boyle yalan yanlis konular sayesinde kendine ve etrafindakilere hatta eslerine bu hastaliklari yakistirip sorgulamaya giriyorlar, akillarina kurt dusuyor bir nevi.. eger seffaf davranirsaniz daha saglikli yol gösterebilir buradaki arkadaslarim bence. Sevgiler
Bize karşı yoktu, iş yerinde titiz olduğunu söylerlerdi, herkes gibi bizimde olurdu sorunumuz, basit şeyler.. hiç büyük kavga etmedik desem doğru olur.. ben öyle silik ezik biri değilim, böyle ufak ufak birseyler olsa tavrımı koyardım, bir gecede bana ters davranmaya başladı, 1 hafta sonra yatağını ayırdı, bir süre sonrada benim eşyalarıma dokunma dedi, sonu da bu oldu...11 yil boyunca hic mi anormal bir hareket yoktu, hep mi tek düze bir insandi, nasil patlak vermiyor.. bu yazdiklariniza gore 1 gecede huy degistirmis gibi durmuyor
Böyle ani değişimlerin arkasından büyü ihtimali çok çıkıyor.Eve gelen giden oldu demişsiniz Allah korusun .Evet biz ikinci çocuk için doktora gidecektik , çok istiyordu eşim ,o arada teyzesi çok hastalandı, ölür dedi doktorlar bizde erteledik , durum böyle olunca memleketten akrabalar falan geldi , kalabalık olduk, evimizde ağırladık 2 gün , hersey güzel .. akşam yattık sabah kalktım işe gittim o evdeydi , aradım uyandın mı diye herzaman ararım zaten , gece koynumdaki adam bana “sanane uyandığımdan “dedi . Şaka yapıyor sandım ama gerçekmiş , böyle başladı gitti...
Yok para işlerini ben takip ederdim, ufak tefek birikimimiz vardı, onu da istemedi, para pul peşine düşmedi, tek derdi evden gitmekti..Yazan oldu mu bilmiyorum acaba adamın sizden habersiz borcu var mı? Kumar gibi borca battı da o yüzden mi sizi uzak tutuyor acaba
Bize karşı yoktu, iş yerinde titiz olduğunu söylerlerdi, herkes gibi bizimde olurdu sorunumuz, basit şeyler.. hiç büyük kavga etmedik desem doğru olur.. ben öyle silik ezik biri değilim, böyle ufak ufak birseyler olsa tavrımı koyardım, bir gecede bana ters davranmaya başladı, 1 hafta sonra yatağını ayırdı, bir süre sonrada benim eşyalarıma dokunma dedi, sonu da bu oldu...
Yok değil kuzenimdi, ayrıldı onlar zaten, yeniden evlendi 5 yıl oluyor, sadece benim hesabım açıktı , yaz içini dök, bir sürü yorum yapılıyor, akıl akıldan üstündür dedim. Birgün benim de yazacağımı hiç düşünmezdimPeki arkadaşların alıntıladığı konu sizin değil mi
Güle oynaya ayrılmak diye birşey yok ki, ben çok görmedim böyle fiziksel psikolojik şiddete uğramasına rağmen güle oynaya ayrılanı. Boşanmak büyük travma, anlaşmalı bir şekilde sorun çıkmadan boşanılsa bile mutlaka psikolojik destek alınmasını tavsiye ediyorlar.O zaman akıllı telefon yoktu, bendede ondada, pcden açıktı hesabım yazdı, hatta ben yaz dedim, akıl akıldan üstündür diye, yanımada kafası dağıldın diye .. Ben o kadar çok ağladım ki, keşke kötü biri olsaydıda canım bu kadar yanmasaydı.. Güle oynaya ayrılırdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?