Bende iyi olabilecek miyim? 😔

Hayır
hasta olsun hiç istemem zaten, kızımla hep görüşecek, umarım iyidir.

Bu sizin 2011 de açtığınız konu,
10 yıl içinde belki davranışlarını kanıksamış olabilirsiniz ama adam sanki o zamanda pek normal değilmiş.

O konuyu ben açmadım, dayımın kızıydı... başıma geleni anlattım sadece, kötü giden bir evliliği bitirecek olsam inanınki burada teselli aramam. Ben hiçbir kadının kötü olan , kendini hırpalayan kocasının iyiliğinden bahsedeceğini.. yinede çok sağolun..

Bu sizin 2011 de açtığınız konu,
10 yıl içinde belki davranışlarını kanıksamış olabilirsiniz ama adam sanki o zamanda pek normal değilmiş.
O konuyu ben açmadım, dayımın kızıydı... başıma geleni anlattım sadece, kötü giden bir evliliği bitirecek olsam inanınki burada teselli aramam. Ben hiçbir kadının kötü olan , kendini hırpalayan kocasının iyiliğinden bahsedeceğini.. yinede çok sağolun..

Daha önce belirtmiştim ama yine yazayım. O konuyu ben açmadım, dayımın kızıydı... başıma geleni anlattım sadece, kötü giden bir evliliği bitirecek olsam inanınki burada teselli aramam. Ben hiçbir kadının kötü olan , kendini hırpalayan kocasının iyiliğinden bahsedeceğini.. yinede çok sağolun..

2011 de üyelik parayla mı idi, neden kendine üyelik almadı dayı kızı?
Neyse, siz bilirsiniz. Gerçekliklerinizi biz bilmesek de siz biliyorsunuz. Onlar değişmeyecek. Sadece, daha sağlıklı fikirler çıkmayacak burdan şayet eksik anlatıyorsanız.

Zaten mesele konuyu kimin actigi degil, sonucta sizin yasadiklariniz orda yazilanlar. Burda insanlar uzuluyor, dusunuyor sizin icin, hatta belki boyle yalan yanlis konular sayesinde kendine ve etrafindakilere hatta eslerine bu hastaliklari yakistirip sorgulamaya giriyorlar, akillarina kurt dusuyor bir nevi.. eger seffaf davranirsaniz daha saglikli yol gösterebilir buradaki arkadaslarim bence. Sevgiler

O zaman akıllı telefon yoktu, bendede ondada, pcden açıktı hesabım yazdı, hatta ben yaz dedim, akıl akıldan üstündür diye, yanımada kafası dağıldın diye .. Ben o kadar çok ağladım ki, keşke kötü biri olsaydıda canım bu kadar yanmasaydı.. Güle oynaya ayrılırdım...

Eşim bizi hiç üzmedi inanın, ben birseyi beğenip pahalı diye almazdım, ama onu bana mutlaka alırdı, herseye birlikte karar verirdik, size hiç aklımdan çıkmayan birsryi yazayım, bu olaylar başlamadan 3-4 gün önce mutfağımıza tezgah yaptırmak istedim, ne dersin dedim, bana dedi ki “ ben senin için tezgah değil, herseyi yaparım” gülüştük, yemeğimizi yedik, son yediğim mutlu yemek o oldu galiba. Umarım kimse ailesiyle sınanmaz hayatta

11 yil boyunca hic mi anormal bir hareket yoktu, hep mi tek düze bir insandi, nasil patlak vermiyor.. bu yazdiklariniza gore 1 gecede huy degistirmis gibi durmuyor

11 yil boyunca hic mi anormal bir hareket yoktu, hep mi tek düze bir insandi, nasil patlak vermiyor.. bu yazdiklariniza gore 1 gecede huy degistirmis gibi durmuyor
Bize karşı yoktu, iş yerinde titiz olduğunu söylerlerdi, herkes gibi bizimde olurdu sorunumuz, basit şeyler.. hiç büyük kavga etmedik desem doğru olur.. ben öyle silik ezik biri değilim, böyle ufak ufak birseyler olsa tavrımı koyardım, bir gecede bana ters davranmaya başladı, 1 hafta sonra yatağını ayırdı, bir süre sonrada benim eşyalarıma dokunma dedi, sonu da bu oldu...

Yazan oldu mu bilmiyorum acaba adamın sizden habersiz borcu var mı? Kumar gibi borca battı da o yüzden mi sizi uzak tutuyor acaba

Böyle ani değişimlerin arkasından büyü ihtimali çok çıkıyor.Eve gelen giden oldu demişsiniz Allah korusun .

Peki arkadaşların alıntıladığı konu sizin değil mi

Peki arkadaşların alıntıladığı konu sizin değil mi
Yok değil kuzenimdi, ayrıldı onlar zaten, yeniden evlendi 5 yıl oluyor, sadece benim hesabım açıktı , yaz içini dök, bir sürü yorum yapılıyor, akıl akıldan üstündür dedim. Birgün benim de yazacağımı hiç düşünmezdim

Geceden sabaha nasıl bir psikolojik rahatsızlığa yakalanmış olabilir, kafasına tuğla falan mı düştü beyni mi zarar gördü gece? Hayır. E besbelli bir sey yapılmış. Yasak kelimeler bunlar o yuzden susuyorum

Son düzenleme:
Herkese çok teşekkür ederim.. Sadece teselli olmak istedim... yeniden bir yerden başlayıp, kızımla huzurlu olabileceğimi duymak istedim.. bazen insan bu kadar olumsuzluktan sonra güzel şeyler duymak istiyor, o kadar yoruldum ki, kızımı korumak, onun sorularına cevap vermek, her kafadan çıkan sesler... Şu yaşadıklarımı düşmanım bile yaşamasın.. Yine de şükrediyorum, kızım sağlıklı, açta açıkta değiliz

Güle oynaya ayrılmak diye birşey yok ki, ben çok görmedim böyle fiziksel psikolojik şiddete uğramasına rağmen güle oynaya ayrılanı. Boşanmak büyük travma, anlaşmalı bir şekilde sorun çıkmadan boşanılsa bile mutlaka psikolojik destek alınmasını tavsiye ediyorlar.

Yukarılarda bir yerde aylarca ben kullanıyorum diye arabaya binmedi demişsiniz, neden? Kötü mü sürüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…