Bende iyi olabilecek miyim? 😔

Hayır benim elimin değdiği şeyleri kullanmak istemedi.. yıkayıp ütülediğim kıyafetleri bile tekrar kirli sepetine attı.. bir gece üstünü örttüm beni dövmekten beter etti sözleriyle ...beni görünce tabiri caizse pisliğe bakar gibi bakıyordu

İşte o gelen grup birsey yedirip içirmiş olabilir mi

Bipolar olduğunu düşünmüyorum
Bipolar nasıl olur bilmiyorum
Hiç bitip tükenmeyen bir öfke hali vardı
Ya hep uyuyordu, yada sürekli mesaiye gidiyordu. Konuşmuyordu, hep aynı şeyleri söyledi durdu , beni iki yüzlülükle suçladı, sebebini sorunca sen benim hakkımda hem kendi ailene hemde benim aileme hep iyi şeyler söylüyorsun dedi şaşırdım kaldım, sen zaten kötü biri değilsin dediğimde, sen beni zaten terkedecektin, kaç kere gitmeye kalktın biliyorum dedi

Çok dua ettim, sabahlara kadar, böyle birsey varsa bile Allah’a havale ettim. Ben ne yapabilirim ki Herkes birgün yaptığının cezasını ceker, eşiminde aklı başına geldiğinde eminimki pişman olacak.
Ben pek inanmam açıkçası ama 7 gün boyunca sesli bakara suresi aç dinle diyorlar bir deneyin isterseniz

Ben pek inanmam açıkçası ama 7 gün boyunca sesli bakara suresi aç dinle diyorlar bir deneyin isterseniz
15 gün dinledim okudum , ağladım Allah’a yalvardım, çok zor günler yaşadım, 79 kiloydum
anlatmadığım birsey olsa sadece kendimi kandırırım, anlattıklarım dışında birsey olmadı.. Ne kadar acı ama ben kaç gece aldatılsaydım bundan iyiydi , en azından ne olduğunu bilirdim dedim.. ama sizde haklısınız herkes önce sizin gibi düşündü, benim ailemde dahil.. ama eşimle konuştuktan sonra herkes bir gariplik olduğunu anladı, açık açık benden şüphelenip şüphelenmediği bile soruldu, ne kadar küçültücü birsey.. yok yok yok.. tek dediği çok bunaldım, ev üstüme geliyor vs..

Yani belliki çok dolmuş ufak bir bahaneyle patlamış...aranızda ne olduda bir gecede değişti o konuyu yazmamışsınız ...iki ihtimal geliyor aklıma
Ya başka biri var yada inancınız varmı bilmem ama büyü...

Allah’a havale ettim herseyi ve herkesi, boşanma kararı aldım artık. Bu şekilde o kadar çok yıprandım ki , artık kızımla ilgilenemez oldum .
Kestirip atmayın derim. Evet yılmışsınız ama çocuğunuz için didikleyin bu olayı ve çare arayın.
Kendi elinizle yazmışsınız. Maşallah' lık bir evliliğim vardı diye.
İnsanlar sinsidir. Size Maşallah derler evde kıyas yapar çekemezler. Öz kardeşler birbirinin yuvasını yıkıyor ben bizzat şahit oldum. Bu yüzden hayatta herkezsen herşeyi beklerim. Insanoğlunun hakikaten iblis olduğu bir dönemde yaşıyoruz.
Yok yere yuvanızdan olmayın derim, elbette karar sizin.
Rabbim size güç kuvvet aydınlık günler nasip etsin...üzüldüm adınıza.
Allah yapanlarıda,yaptıranlarında iki dünyasını karartsın.
Amin.

Olay oraya kadar geldiyse geri dönüşüde çok zor oluyo Allah bu durumdaki herkese yardım etsin umarım konu sahibinin eşi sadece dönemsel bunalımdadır geçicidir bu hali...

Aminnnn

Psikoloğun yakından görmesi gerekir, bir şekilde ikna edin

Aynen öyle. Narsistler artık ona ego yükselmesi yaşatmadıgın için terkediyor kinlenerek...Konu sahibine mekan kapatmış ya doğum gününde 1 hafta önce, narsist için bu yaptığı büyük bir fedakarlık ve lütuftur, karşılığını muhtemelen beklediği gibi alamadı...El üstünde tutulmayı, göklere çıkarılmayı beklemiştir...Eğer adam narsist ise bunlar olmayınca kinlenme yaşamıştır, onceden de birikimi vardır...Yani ben bir eşim görevlerim var diye düşünmezler, her yaptığını minnet duyulması gereken fedakarlıklar olarak görürler...O yüzden de bu kadına ne yapsam kıymet bilmiyor demiştir ve kendisini haketmediğini düşünüerek büyük bir öfke ile bitirmiştir....

Ama ben bunun sinyalini adamın onceden mutlaka vermiş oldugunu düşünüyorum...Serzenişlerde bulunmuştur sonra yine kendine hayranlık duyulması için yine mekan kapatmak vs gibi bişi yapmıştır ama olmayınca tak edip gitmiştir...Dönebilir de hiç dönmeyebilir de...

Bana da narsist gibi geldi ama yapılacak en güzel şey tamamen kendi haline bırakın...Davayı da açmayın henüz..Üstüne giderseniz daha da netleştirir kararı

Degistigi geceden once 3 4 ay tuhafmiydi, yoksa o geceden sonra mi 3 4 ay daha tuhaf sekilde sizinle mi yasadi

Hayatım bak eski konunda da kaç sene önceki yazmışsın adam ilgisiz sana sevgisi zaten yokmuş bunu göstermiş başlarda
Evliliğe devam edip çocuk yapmışsınız
Keşke başından bitirseydin
Sen kötü bir insansın demiyoruz ki sana
Ama bu adam sevmemiş zoraki bir evlilik yapmış sıkılmış istemiyor demek ki
Seni sevmeyen bir adam için çabalama artık
Tek taraflı gitmez bu evlilik
Sen dünyanın en iyi kadını da olsan karşındakinin duyguları sana yoksa böyle oluyor o yüzden serbest bırakmak lazım bazen vazgeçmek lazım
Bizim toplumumuzda evlilik bir şekilde yürür ama bu çok yanlış bence
Seninde sevilmeye ilgiye ihtiyacın var bir kadın olarak

2011' de 1.5 yillik evliyim dediginiz konunun kuzeniniz oldugunu iddia ediyorsunuz ama burada yazdiginiz evlilik yiliniz dahi ortusuyor. Olabilir kotu baslayan sonra duzelen bir evliliginiz vardir, belki zamanla bazi seyleri gormezden geldiniz, belki de esiniz hakli siz kendi cabanizla bazi seyleri hasir alti ederek iyi bir evliliginiz olduguna inandirdiniz kendinizi.

Buraya durust olmak zorunda degilsininiz ama bir uzman yardimi ile kendinize durust olun ve yasadiklarinizla yuzlesin derim.

Kuzenim ağustos, bende aynı yılın kasım ayında evlendik.. şu durumda yalan söylesem ne geçerki elime, böyle ilgisiz bir koca için bu kadar yormazdım kendimi inanın, şimdi acı çekmez yüklerimden kurtulurdum, yinede çok teşekkür ederim.

Ben konunun hepsini okumadim. Ama bir erkek birkac sebepten dolayi durup dururken evden gider. Bu normal degil cunku. Ya narsisttir ya psikolojik problemleri vardir ya da orta yas bunalimina giren 40 yasın sendromu. Ancak her 40 yasina giren arkek de gitmiyor bunu biliyoruz. Normal bir birey gitmiyor yani. Daha cok ortada bir problem varsa cozmeye ugrasiyor. Mukemmel giden bir evlilikte normal bir insan durup dururken gitmez. Konu sahibi su an akil tutulmasi yasiyor olabilir. Cunku mekan kapatmak falan bence cok abartili bir durum pek normal bir insanin yapacagi sey degil ve genelde bir narsistin yapacagi seydir. Adam narsist mi bilemem ama genelde boyle abartili seyler goren kadinlar yasadiklari kotu seyleri bu tip durumlarda goremiyor. Adam muhtemelen dengesiz. Bazen abartili sevip bazen de hakaret eden psikolojik siddet gosteren erkeklerle beraber olan kadinlarin akil tutulmasi yasadigini biliyoruz ve kotu seyleri hatirlamak yerine guzel seyleri hep dusunup adamin eskisi gibi olabilecegi hayaliyle kotu seyleri goz ardi ediyorlar ve genelde bu tip kadinlar sevgi bagimlisi olanlar. Tam anlatamiyorum ama mesela burada cok konu okuduk siddet gordugu halde adami birakamayan kadinkarimiz var, sadece ufak tefek sevgi kirintisi icin. Yani diyecegim o ki bu evlilikte belki problemler de vardi ama konu sahibi su an akil tutulmasi yasiyor olabilir. Konu sahibi gatali demiyorum ben. Muhtemelen adamda kisilik bozuklugu var. Yani sorunlu olan aslinda adam.

O eski konuyu kuzeni için yazmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…