- 2 Eylül 2015
- 507
- 400
- 18
- Konu Sahibi Dindirella
-
Çocuğum olsun anne olayım istiyorummm 33 yasım öfff çıkıom benKitap,makale,blog ne bulursan oku ufkun gelişsin.kocada istemezseniz belki o zaman.
Te allahım yaaaa
Bu mantıkla sadece boylu poslu saçlı fönlü olanlar evleniyor yani öylemiymiş.
Bu tarifine uyan ama huyu, tavrı,karakteri,faydacılığı yüzünden nefes alışına tahammül edemediğim insanlar var
Asagılamıyom ya nıye anlamıyonuzBize ne bundan yahu? Bu kadar kıskançsan git o aşağıladığın kadınların yüzüne söyle bunları, buraya niye yazıyorsun?
Yav o zmn seni begenmicek nie o tip bayanla evlenemste senle evlenmis..sinir oluyorum kafasinin kirarim ole dicek esimTamamen zevk meselesi mesela benim fiziği çok duzgundur uzun boyluyum hatta arkadaşımın biri victoria secret melekleri gibi fiziği var demişti ama eşim beğenmiyor niye çünkü dağa kısa boylu kalcali balık etli kadınları begeniyor
Benimde kafasını kirasım geliyo ama bende söyle bi suslenerek hele bide topuklu giyerek öyle bi intikam aliyom ki kafayı kirmaktan beter oluyo ☺Yav o zmn seni begenmicek nie o tip bayanla evlenemste senle evlenmis..sinir oluyorum kafasinin kirarim ole dicek esim
Dayaklık oTamamen zevk meselesi mesela benim fiziği çok duzgundur uzun boyluyum hatta arkadaşımın biri victoria secret melekleri gibi fiziği var demişti ama eşim beğenmiyor niye çünkü dağa kısa boylu kalcali balık etli kadınları begeniyor
Sizi begenmedigini sanmam ama dolgun hatlar genellikle dogurganlikla ozlestiriliyor ve bir cok erkege bu dogurgan, anac yapi seksi gelebiliyor.Tamamen zevk meselesi mesela benim fiziği çok duzgundur uzun boyluyum hatta arkadaşımın biri victoria secret melekleri gibi fiziği var demişti ama eşim beğenmiyor niye çünkü dağa kısa boylu kalcali balık etli kadınları begeniyor
Ha bunun bi de kısa boylu kafası sarı boyalı badana boya makyajlı kilolu kadına güzel deyip,zayıf siyah saçlı güzel ciltli kadına çirkin diyeni de var
Topuklu giyerek ondan uzun oluyorum demeBenimde kafasını kirasım geliyo ama bende söyle bi suslenerek hele bide topuklu giyerek öyle bi intikam aliyom ki kafayı kirmaktan beter oluyo ☺
Yok tam onun boyunda oluyorum ama bakışlar üzerimde oluyor beni beğenmeyen adam kiskancliktan kuduruyoTopuklu giyerek ondan uzun oluyorum deme
Çok yakışıklı değil. Begenmiyorum demiyor ama işte kadın dediğin kalcali Bingil bingil olur diyo doğum sonrası kilo aldım biraz ki zayıf değilim zaten ona rağmen kilo al diyip duruyoSizi begenmedigini sanmam ama dolgun hatlar genellikle dogurganlikla ozlestiriliyor ve bir cok erkege bu dogurgan, anac yapi seksi gelebiliyor.
Esin cok mu yakisikli ki? Merak ettim. Seni begenmiyorum gibi bir cumle kurmus olamaz di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?