- 2 Eylül 2015
- 507
- 400
- 18
- Konu Sahibi Dindirella
-
Zevksiz değil de saygısız diyelim. Bende öyle bir izlenim uyandırdınız.Ben mı zevksızım dıye dusunuyorum ondan dert ettim
Dert edecek baska bisey mi kalmadi yahu sende[/QUOya orası öyle de evde kalınca ben demek ki takıyom ne biliym anlaaam belkim erkeklerı koca bulurum belki anlaöadığımdan bunlar
Saçı seyrek diye insan çirkin olmaz.Sorunu da söylersen
Saygısız biraz ağır olmadı mıZevksiz değil de saygısız diyelim. Bende öyle bir izlenim uyandırdınız.
İnsanlar bana ne ve sana ne demeyi bi' öğrence gerisi çorap söküğü gibi gelecek aslında. :)
Size de tavsiyem her gün 20 kez "bana ne" deyin, 20 gün sonra "sana ne"ye geçersiniz.
Selamlar, sevgiler, iyi akşamlar.
Yoo tavrınızın tam karşılığı bu.Saygısız biraz ağır olmadı mı
Hayır dert değil tabi de evde kalınca bende merak ediyom işte bu erkeklerdeki beğenme mantığını anlarsam belkim koca bile bulabilirim
Yoook benimde cildim kötü ben çirkinim eski konularıma bakarsan görürsünTek kelimenize takıldım '' Saçı kelleşmiş ''Sizin beğenmeyip, burun kıvırdığınız, çirkin bulduğunuz şey insanların hatta çoğu bayanın en büyük sıkıntısı. Sanırım sen de cildi güzel, tığ gibi zayıf olan bayansın. Ben olsam ben de beğenmezsin seni. Cut!
Hahah hic gulecegim yoktu bosver kocayi bekarlik sultanlikSaygısız biraz ağır olmadı mı
Hayır dert değil tabi de evde kalınca bende merak ediyom işte bu erkeklerdeki beğenme mantığını anlarsam belkim koca bile bulabilirim
İşte bende onu anlamadım da buradakılerde beni yanlış anladı hakaret edip duruyolar yahuAy alemsin madem erkekler cirkin kadinlari begenior o zmn cevrendekiler seni nie begenmio.cunku bende cirkinim diosun anlamadim
Bende çirkinim işte napsam diye fikir için açtımHmm.. Siz hangi modeldensiniz onu merak ettim.. İnsanlarin seçimlerini yargılamak size mi düştü. Sevilen her zaman sevenin gözünde güzeldir. Bunu siz anlayamazsiniz . Bayanları böyle kucumsediginize göre suz bir Adriana Lima değilsiniz herhalde.Aa bak o da güzel ama aldatildi..Ne olcak? Biraz kafa yapınizi değiştirin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?