- 2 Eylül 2015
- 507
- 400
- 18
- Konu Sahibi Dindirella
-
Asil farkli olan sensin turk kadininin standarti o. sen her kafayi cevirdiklerinde gorunmeyeceklerdensn bence fazla zorlamasinYok tam onun boyunda oluyorum ama bakışlar üzerimde oluyor beni beğenmeyen adam kiskancliktan kuduruyo
Bu saga sola cok bakiyodur o zmn benden soylemesiÇok yakışıklı değil. Begenmiyorum demiyor ama işte kadın dediğin kalcali Bingil bingil olur diyo doğum sonrası kilo aldım biraz ki zayıf değilim zaten ona rağmen kilo al diyip duruyo
Cins bu erkek milleti. Neyi nicin dedigi belli olmaz. Yaninda cok dikkat cekiyorsaniz, bundan rahatsiz oluyor, sizi kiskaniyor bile olabilir :)Çok yakışıklı değil. Begenmiyorum demiyor ama işte kadın dediğin kalcali Bingil bingil olur diyo doğum sonrası kilo aldım biraz ki zayıf değilim zaten ona rağmen kilo al diyip duruyo
Gerısını deyın işte tip yoksa napakÖyle kadınlar var ki her şeyi tip sanıyolaaa
Yemin ederm oldurcen sen beni o legen gibi popoyu kucultmeye bak biraz spor yap vuducun sekle girsin cildindeki bozuklugu gidermk icn bakim fln yaptr ne bileyim dr git olamadi belki o zmn koca bulursun tipin biseye benzerGerısını deyın işte tip yoksa napak
Yemin ederm oldurcen sen beni o legen gibi popoyu kucultmeye bak biraz spor yap vuducun sekle girsin cildindeki bozuklugu gidermk icn bakim fln yaptr ne bileyim dr git olamadi belki o zmn koca bulursun tipin biseye benzer
Evet olabilir hiç böyle düşünmemiştimCins bu erkek milleti. Neyi nicin dedigi belli olmaz. Yaninda cok dikkat cekiyorsaniz, bundan rahatsiz oluyor, sizi kiskaniyor bile olabilir :)
Yok o konuda eminim bakmiyordur yada söyle diyim öyle kötü kötü bakmiyordur her erkeğin baktığı kadar bakıyordur biraz patavatsizdir da kendisi öyle boş boş diline geleni söyler ☺Bu saga sola cok bakiyodur o zmn benden soylemesi
Gerci haklisin bakacak adam pat die totosu buyuklerden hoslaniyorum demezYok o konuda eminim bakmiyordur yada söyle diyim öyle kötü kötü bakmiyordur her erkeğin baktığı kadar bakıyordur biraz patavatsizdir da kendisi öyle boş boş diline geleni söyler ☺
AynenGerci haklisin bakacak adam pat die totosu buyuklerden hoslaniyorum demez
Ben mı yok ya hu o kadar konu açtım tanıdık çıkar bırı rezillikBi resim koyda bakalim cok merak ettim
Yükle sil geri bişi olmazBen mı yok ya hu o kadar konu açtım tanıdık çıkar bırı rezillik
Aslında dış görünüş ilk izlenimdir, sonunda kendini tamamen yerin dibine de sokabilir, göğe de çıkarabilir.Ya saçı kelleşmiş,şişman, cildi bozuk kilolu kadına güzel deyip,sarışın, uzun,zayıf zayıflıktan zıyadw manken gıbu fızığı kağıt gıbı cıldı olan kadına çirkin diyorlar.
Bu erkekleri anlamak imkansızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?