KizLar az once ani bir misafir gelmesi ile kv ye gittik gorumcem diyetisyen yeni mezun henuz iceri girr girmez aaa yenge sen zayifladin mi suzulmussun bi demesin mi :)))) bir haftadir gorusmuyoruz kendisiyle sanirim su gun aksamlara dikkat etmem gzl sonuc verdicuma sabahini iple cekiyorum gaza geldim sanirim
Gnydn kizlarrr
Bu sbh tarti beni gercekten cok mutlu etti sanirim ben yavas yavas diyete adapte olmaya basladim
Sbh:3zeytin iki minik biber 4-5 dilim peynir yrm dlm koy ekmegi ve bal
Cnm 6-7 gibi yedim genelde bir dlm ekmk ve booolca salata olursa corba yaninda ama sonrasinda cocuklara ymk verrken tatmak amacli bir iki kasik attim agzimaSenin adına sevindim canım. Sen böyle yazdıkça ben de hevesleniyorum. Bu arada akşam yemeklerinden bahsetmişsin ya ne yaptın erken saatte mi yedin yoksa porsiyonları mı azalttın.
gunaydin kizlar ,nasil gidiyor ben bu sabah bir dilim ekmek,bir dilim peynir,bol maydonoz,domates,salatalik yedim.birazdan da yesil cayimi icerim.
selaaammm harika bir sabaha uyandimm :))
nedense bugun coookk mutluyum sebepsiz ama
bu yuzden sabah ne bulduysam yedim :)))
....dermisimm hehehehe :))))
sabah:1.5 dilim ekmek,1 kk peynir,1 domates ve zeytin yedim...
gayet iyi gidiyor canimm.goruyorumki seninkide gayet iyi gidiyor)
ne mutlu bana yuzunuzu guldurebiliyorsam :))ayyyy guldurdun kız benı :))
benımkıde benımkıdeeeee
öğlen:azpattes yemegı :) yrm dılım ekmk veee cacık
benım taze nanelerımde saklama kabımda bozulmuşlar artık bya olmustu cunku 3-4 dal zor buldum
havalar cok sıgudu burda ya yagıslı bgn duzce hıssedılır derece de azaldı ısı kıslık yorganları cıkaryım ben bugun cocuklar ıcın
hastalıklar baslıcsk yıne ya oyyyyy oyy
ne mutlu bana yuzunuzu guldurebiliyorsam :))
bende taze nanelerimi topladim geldim.isime yarayacak kadar vardi.onlarin biraziyla oglene cacik biraziylada nane cayi demliycem ohh :))
hic sorma baslariz doktorlarla ilaclarla hasir nesir olmaya artik
havalar cok sıgudu burda ya yagıslı bgn duzce hıssedılır derece de azaldı ısı kıslık yorganları cıkaryım ben bugun cocuklar ıcın
hastalıklar baslıcsk yıne ya oyyyyy oyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?