- 16 Haziran 2013
- 89
- 7
- 18
harikasin cnm sonunda 53 u de gordun darisi bana insallaahhh...ben yarın giremeyebilirim,cuma hiç giremem(((
bu hafta yazayım en iyisi 53,9 kg ,geçen hafta 54,5 di ,ne güzel veriyodum ya pufff neyse gelince devam artık ...
aynen cnm biktim yerimde saymaktanKızlar günaydın. Giremedim kaç gündür. Yeğenim doğum yaptı onunla ilgilendik falan derken yazma fırsatım olmadı.
Ama dikkat ettim, aşırıya kaçmadım.İnşallah bu Cuma kilo vermiş olurum. Kaç haftadır yerimde sayıyorum
merak etmiyorum cunku kendime mukayit olamayip hergun tartiliyorum.sen neden husran yasayacagini dusunuyorsunki?hazır mısınız?
yarın cuma...
bakalım kimler kaç kilo verdi?
ben merak ediyorum ya siz...
geçen cumadan bugüne 1 kere tartıldım...
yarın ne kadar olacağımı ben de çok merak ediyorum...
ya mutluluk ya da bir hüsran yaşayacağım...
insallah canim.zorlu bir sinavdan gecmissin bu hafta...boyle zamanlarda veremesekte almamak odul bize :))gunaydin kizlar, bir haftadir ugrayamadim.Bu hafta nerdeyse hergun bir davetteydim kendime hakim olmak icin cabaladim durdum ,masada cesit cesit hamur isleri bir o kadar tatlilar varken zorlanmadim desem yalaaaan olur umarim yarin kilo bildiriminde kilomu korumus olurum.
harikasin cnm sonunda 53 u de gordun darisi bana insallaahhh...
aynen cnm biktim yerimde saymaktan(
merak etmiyorum cunku kendime mukayit olamayip hergun tartiliyorum.sen neden husran yasayacagini dusunuyorsunki?
insallah canim.zorlu bir sinavdan gecmissin bu hafta...boyle zamanlarda veremesekte almamak odul bize :))
menümü büyük bi mutlulukla yazıyorum...
ılık limonlu su
sabah: 1 domates, 1 salatalık, 1 dilim peynir, yumurtanın beyazı(sarısını kızım yiyor)
çay, 1 dilim kepekli ekmek
ara: yeşil çay
öğle: 1 kase çorba, 1 dilim ekmek
ara: 1 avuç beyaz leblebi,1 tane grissini, 1 yeşil elma...
akşam: 2 servis kaşığı patlıcan yemeği, cacık, 1 dilim ekmek
3 lt su içtim, 35 dk hızlı tempoda yürüyüş yaptım...
maşallah bana tütütütü....
.........................BAŞLANGIÇ .....1.HAFTA ......SONUÇ .... 2.HAFTA .....SONUÇ.......3.HAFTA......SONUÇ
nazlıbahar ........... 67.8.................67.7............-1.1 ..........65.6....... -1.1........ 65...........-0.6
canfunerda ......... 55.................54.4............-0.6...........54.5.........+0.1.........54.9........-0.6
mehay ................64.................64................0..............64.............0..........63.8......-0.2
sevgi77 ...............58.8..............59.4............+0.6..............................
katre99 ................68................68...............0................67...........-1.............67.8....+0.8
angelinaballerina..........................69................................69............0
asysss ....................................59.7.............................57.8.........-1.9.......56.5.........-1.3
Geçtiğimiz haftanın listesi..Ben de malum dönemdeyim öncesinde de zaten malum tatlı krizleri..inşaallah almamışımdır sadece şişkinliktir..
Hadi bakalım daha bereketli bir hafta:122: için!!!!!!!!
aaa yeni fark ettim listeyi bi ben bozmuşum
siz böyle devam edin haftaya söz yetişcem inşaallah size
iste bu yuzden donup dolasip ayni kiloya geliyoruzyakızlar pazartesıye kadar yokum
annemın yrn gunu varmıs kardesler toplandık ona gıdyoruz so son 3 gun luk bır temız hava tatıl olcak bıze de maraton baslamadan ıns. fazla yemesem bari dıye dusunuyorum ama maalesef yer dururum sımdı ben
iste bu yuzden donup dolasip ayni kiloya geliyoruzya(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?