Bende varim diyenlerin diyet günlügü

Kızlar günaydın. Giremedim kaç gündür. Yeğenim doğum yaptı onunla ilgilendik falan derken yazma fırsatım olmadı.
Ama dikkat ettim, aşırıya kaçmadım.İnşallah bu Cuma kilo vermiş olurum. Kaç haftadır yerimde sayıyorum

hazır mısınız?

yarın cuma...

bakalım kimler kaç kilo verdi?

ben merak ediyorum ya siz...

geçen cumadan bugüne 1 kere tartıldım...

yarın ne kadar olacağımı ben de çok merak ediyorum...

ya mutluluk ya da bir hüsran yaşayacağım...

gunaydin kizlar, bir haftadir ugrayamadim.Bu hafta nerdeyse hergun bir davetteydim kendime hakim olmak icin cabaladim durdum ,masada cesit cesit hamur isleri bir o kadar tatlilar varken zorlanmadim desem yalaaaan olur umarim yarin kilo bildiriminde kilomu korumus olurum.

selaaamm gunaydin kizlarrr
sabah: 1 kase kellogs
ogle simdi yiycem domatesli,kekikli, peynirli ve 4 zeytinli bir tost sekersiz cay...

ne ilginc bir tost dimi ? :)) fransiz firininda domatesli peynirli ve kekikli yemististim cok begendim evdede yapiyorum artik :)) zeytinler benim ilavem tabi )

ben yarın giremeyebilirim,cuma hiç giremem (((
bu hafta yazayım en iyisi 53,9 kg ,geçen hafta 54,5 di ,ne güzel veriyodum ya pufff neyse gelince devam artık ...
harikasin cnm sonunda 53 u de gordun darisi bana insallaahhh...
aynen cnm biktim yerimde saymaktan (
merak etmiyorum cunku kendime mukayit olamayip hergun tartiliyorum.sen neden husran yasayacagini dusunuyorsunki?
insallah canim.zorlu bir sinavdan gecmissin bu hafta...boyle zamanlarda veremesekte almamak odul bize :))

Slm kizlar nasilsiniz?
Evde degilim bakip bi slm vermk istedim gece girerim artik ban yrn gzl bir sonuc olur ins

kendime bi hedef koymuştum da o hedefe ulaşamazsam diye hüsran yaşarım cnm...

hergün sporumu yapıyorum düzenli de besleniyorum kaçamaksız...

hatta dün eşimle yemeğe gittik eşim künefe yedi bana da çatalla uzattı hayır dedim ve yemedim...

normalde tek başıma zorlanmadan yerdim ben künefeyi...

yarın akşam arkadaşıma gideceğim sana neyapayım dedi ben de hiçbir şey dedim...

sadece çayını ya da kahveni içerim dedim...

menümü büyük bi mutlulukla yazıyorum...

ılık limonlu su

sabah: 1 domates, 1 salatalık, 1 dilim peynir, yumurtanın beyazı(sarısını kızım yiyor)
çay, 1 dilim kepekli ekmek

ara: yeşil çay

öğle: 1 kase çorba, 1 dilim ekmek

ara: 1 avuç beyaz leblebi,1 tane grissini, 1 yeşil elma...

akşam: 2 servis kaşığı patlıcan yemeği, cacık, 1 dilim ekmek

3 lt su içtim, 35 dk hızlı tempoda yürüyüş yaptım...

maşallah bana tütütütü....

maşallah tü tü tü tü

kilo bildirimim...

başlangıç 2 eylül 59.7 idi
geçen hafta: 57.8
bu hafta: 56.5

giden: 1.300 gr

hedef 51 kurban bayramına kadar...

.........................BAŞLANGIÇ .....1.HAFTA ......SONUÇ .... 2.HAFTA .....SONUÇ.......3.HAFTA......SONUÇ
nazlıbahar ........... 67.8.................67.7............-1.1 ..........65.6....... -1.1........ 65...........-0.6
canfunerda ......... 55.................54.4............-0.6...........54.5.........+0.1.........54.9........-0.6
mehay ................64.................64................0..............64.............0..........63.8......-0.2
sevgi77 ...............58.8..............59.4............+0.6..............................
katre99 ................68................68...............0................67...........-1.............67.8....+0.8
angelinaballerina..........................69................................69............0
asysss ....................................59.7.............................57.8.........-1.9.......56.5.........-1.3

Geçtiğimiz haftanın listesi..Ben de malum dönemdeyim öncesinde de zaten malum tatlı krizleri..inşaallah almamışımdır sadece şişkinliktir..
Hadi bakalım daha bereketli bir hafta :122: için!!!!!!!!

aaa yeni fark ettim listeyi bi ben bozmuşum
siz böyle devam edin haftaya söz yetişcem inşaallah size

elleırne saglık cnm cım

aaa yeni fark ettim listeyi bi ben bozmuşum
siz böyle devam edin haftaya söz yetişcem inşaallah size

hadi imş. bakalım

kızlar pazartesıye kadar yokum
annemın yrn gunu varmıs kardesler toplandık ona gıdyoruz so son 3 gun luk bır temız hava tatıl olcak bıze de maraton baslamadan ıns. fazla yemesem bari dıye dusunuyorum ama maalesef yer dururum sımdı ben

iste bu yuzden donup dolasip ayni kiloya geliyoruzya (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…