Bende varim diyenlerin diyet günlügü

ben yanlış anlamışım..

o tür şeyleri yiyemiyorum ben ya kaç defa aldım belki bu sefer yerim diye
yemeden de attım...

sanırım takılma var bende de yok beğen butonu...

kız diyet içecek derken ben kendim yapıyorum hazır almıyorum bu içeceği ismi uzun olduğundan diyet içecek diyorum ,bi kaç kere tarifini paylaştım burda ,sayfalardan bulabilirsin şekerimmmm...

hmm tamam şekerim bi bakayım...

kizlarr cookk yogundum bugun
ogle:2 dilim ekmek,4-5 atal omlet yedim
ara: 2 parca beyaz cikolata
aksam: simdi firinda balik ve salata yiycem 2 dilim ekmekle :))

bende o malum gunlerden bırındeyım cnm ama yemıyorum ıste ınat ettım falla ne gzl dımı ama sankı tutukluk basladı reglıden dooalyı sanırım şişlik denılen sey galıba ınsallah cumaya gecer ya

selaaaamm kellogsumu yedim geldim nerdesiniz huuuu?

bende sbh yedım cnm ama bgn cok yogundum yazamadım anca eve geldım sabah 9da cıkmıstım

Siz gevrek tipi şeylerden hayır görüyor musunuz?
yessssss cnm yesssss kellogs

ıse yaradıgını dusunuyorum ben yarıyrod ya

kizlarr cookk yogundum bugun
ogle:2 dilim ekmek,4-5 atal omlet yedim
ara: 2 parca beyaz cikolata
aksam: simdi firinda balik ve salata yiycem 2 dilim ekmekle :))

uf ya bu aralar herkes balık yapmaya basladıd ve benımde cnm cekıyor carsamba yapsammı ne

slm kızlar bugun cok yogun bır gundu sabah 9da evden okula dıye cıktık yenı geldım suan yogurt yıyorum mınık bır kase

sbh:kellogs
ara:3erık
oğlen:bır kase corba yrm ekmek
ara:2 ıncır
aksam:bır tabak kuru fasulye ıkı bıber tursusu ve az ekmek (saat 5te yedım aksam yemegımı )
şimdde mınık bır kase yogurt bıtıremedım bie

yesıl caya baslamak ıstıyorum ama cocukları bı yoluna koysam ogum ook gzldı okulda gercı bende yanındaydım ma cok zevk aldı yrn da bırlıkte gıdıcez casambaya tek gıderım dıyor ınsallah bakalım

Siz gevrek tipi şeylerden hayır görüyor musunuz?
evet canim bak ben bir iki haftadir kilo veremiyorum bu hafta kellogs special k ya basladim gidiyor kilocuklarim :)) tadinida seviyorum )

yap canim baliktan guzel seymi olur? alisverise gittik baktim esim somon baligi aliyor kostum salata malzemelerini aldim harikaydi aksam yrmegimiz.somon baligini mutlaka denemelisin )

şimdide benımkı sabıtledı ya reglıden dolayı sanırım en yogun gunlerımı yasıyorm cunku

masallah masallah demek gıdıyor artık kılocukcuklar :)

aynen denıcem hemen

az da olsa spor yapaydın keske 23 kılo az degıl cunku ınsallah toparlarsın

huhu ayca kayayamı baslıyonuz gercı ben dıyet yaparken hep ayca kayaya uymaya calısıyorum ama .....gazanız mubarek ola

inşallah ya deniz tuzu falan kullanıyorum evde egzersiz yapıyorum keeşşkee zayıflarken spor yapsaydımmmmm

slm kızlar naslsınz

sbh:kellogs
ara:yok
oğlen:az cılek recelı az menemen az yumurta sade yrm kbrıt kutusu peynır az ekemk bır poca
ara:kahve
aksama da allah kerımdır

okuldan gelnce evde yemek yoktu kv ye gıttık oda evde degıldı dolaptan ne bulduksa yedık :)

sabah 2 tane kabak mücver (dünden yapılacak kalmıştı)
domates,salatalık,az peynir,soğuk çay

ara kahve,bitter

akşam mantı yicem

(ya bu el yapıymış merak ediyorum tadını ondan yicem yoksa yemezdim ...)

sabah: 3 dilim ekmek, 2 kk kk peynir,3 zeytin,1 tatli k. recel cay..
oglene arkadastayim o ne yapmissa artik...

selam kizlar bugun misafirlikteydim yine cok.yedim sanirim.1,5 tabak kisir,1 dilim kek ve yarim milfoylu borek.evde kahveyle 2 parca bitter yedim ama aksam bisey yemedim.

kızlar ,canlar ben yarın memlekete gidiyorum 20 gün yokum ,hazırlıktan giremedim bugün ama baktım da durgunluk var olmaz böyle ,

bu süre içinde giremem herhalde kendinize iyi bakın hepiniz öpüldünüz...

kızlar ,canlar ben yarın memlekete gidiyorum 20 gün yokum ,hazırlıktan giremedim bugün ama baktım da durgunluk var olmaz böyle ,

bu süre içinde giremem herhalde kendinize iyi bakın hepiniz öpüldünüz...
Hayirlisiyla gule gule git gel cnm biz buralardayiz ins .
Benimde yogun geciyor gunler oglum okula basladi okullar basliyor tatile giden arkadaslarim donuyor ziyaretler basladi bizim yine misafirler falan haftayada kizimin okulu falan derken bi genel temizlik yapicam evde sonra ins kaldigimz yerden devammmm
Bugunde cok gzl gectinama mimik kizim bgn 1yasini doldurdu onun pastasindan yedim gece gece oda iki haftann odulu oldu bana pisman degilim ama sbh korkudan tartilmam artik ben :))))

ben yarın giremeyebilirim,cuma hiç giremem (((
bu hafta yazayım en iyisi 53,9 kg ,geçen hafta 54,5 di ,ne güzel veriyodum ya pufff neyse gelince devam artık ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…