Bugün tevafuk oldu alkali beslenme üzerine forumda birşeyler okudum,izledim.
Asidik beslendiğimiz zaman yağların parçalanması daha zor oluyormuş.Ender Saraçın programında bir doktor deneyle gösterdi hatta.
Aklıma baya yattı istersniz siz de biraz bakın.İlk olarak 1,5 litre suya 1 çay kaşığı karbonat koyarak içmeye başlayabiliriz.Detokscu gül Kaynak apla var o da Gülben'e çıkmış anlattı Gülben de 3 gün kullandım şişiliğimi aldı neyim dedi.
Gevrek derken mısır gevreği,kellogs vb şeyleri kast etmiştim.Yani zevk olsun diye yiyorum ne kilo alıyorum ne veriyorum.Ama ben Bim'de satılan sade gevreği yiyorum.Tatsız tuzsuz bişey hoşuma gidiyo.Evde special-k var bir paket de ona gönlüm çok kaymıyo.Hani kızlar kullanıyorlar merek ettim faydası oluyor mu...
Bu arada bugün forumda takılmalar mı var beğen butonunu göremiyorum mesela
kız diyet içecek derken ben kendim yapıyorum hazır almıyorum bu içeceği ismi uzun olduğundan diyet içecek diyorum ,bi kaç kere tarifini paylaştım burda ,sayfalardan bulabilirsin şekerimmmm...
Ben teşkür ederim efenim
O içeceklerin kalorisi az görünse de içerikleri sebebeiyle çoğu diyetisyen yasaklıyor.Bi Dukan yasaklamıyor diye biliyorum.
Ben bu akşam tatlı diye tırmalandım ve yedimmmmmmama izne ayrılcam galiba ondan...
selaaaamm kellogsumu yedim geldim nerdesiniz huuuu?
yessssss cnm yesssssSiz gevrek tipi şeylerden hayır görüyor musunuz?
Bugün tevafuk oldu alkali beslenme üzerine forumda birşeyler okudum,izledim.
Asidik beslendiğimiz zaman yağların parçalanması daha zor oluyormuş.Ender Saraçın programında bir doktor deneyle gösterdi hatta.
Aklıma baya yattı istersniz siz de biraz bakın.İlk olarak 1,5 litre suya 1 çay kaşığı karbonat koyarak içmeye başlayabiliriz.Detokscu gül Kaynak apla var o da Gülben'e çıkmış anlattı Gülben de 3 gün kullandım şişiliğimi aldı neyim dedi.
Gevrek derken mısır gevreği,kellogs vb şeyleri kast etmiştim.Yani zevk olsun diye yiyorum ne kilo alıyorum ne veriyorum.Ama ben Bim'de satılan sade gevreği yiyorum.Tatsız tuzsuz bişey hoşuma gidiyo.Evde special-k var bir paket de ona gönlüm çok kaymıyo.Hani kızlar kullanıyorlar merek ettim faydası oluyor mu...
Bu arada bugün forumda takılmalar mı var beğen butonunu göremiyorum mesela
kizlarr cookk yogundum bugun
ogle:2 dilim ekmek,4-5 atal omlet yedim
ara: 2 parca beyaz cikolata
aksam: simdi firinda balik ve salata yiycem 2 dilim ekmekle :))
evet canim bak ben bir iki haftadir kilo veremiyorum bu hafta kellogs special k ya basladim gidiyor kilocuklarim :)) tadinida seviyorumSiz gevrek tipi şeylerden hayır görüyor musunuz?
bende o malum gunlerden bırındeyım cnm ama yemıyorum ıste ınat ettım falla ne gzl dımı ama sankı tutukluk basladı reglıden dooalyı sanırım şişlik denılen sey galıba ınsallah cumaya gecer ya
bende sbh yedım cnm ama bgn cok yogundum yazamadım anca eve geldım sabah 9da cıkmıstım
yessssss cnm yessssskellogs
ıse yaradıgını dusunuyorum ben yarıyrod ya
uf ya bu aralar herkes balık yapmaya basladıd ve benımde cnm cekıyorcarsamba yapsammı ne
şimdide benımkı sabıtledı ya reglıden dolayı sanırım en yogun gunlerımı yasıyorm cunkuevet canim bak ben bir iki haftadir kilo veremiyorum bu hafta kellogs special k ya basladim gidiyor kilocuklarim :)) tadinida seviyorum)
yap canim baliktan guzel seymi olur? alisverise gittik baktim esim somon baligi aliyor kostum salata malzemelerini aldim harikaydi aksam yrmegimiz.somon baligini mutlaka denemelisin)
hmm tamam şekerim bi bakayım...
az da olsa spor yapaydın keske 23 kılo az degıl cunku ınsallah toparlarsın
huhu ayca kayayamı baslıyonuz gercı ben dıyet yaparken hep ayca kayaya uymaya calısıyorum ama .....gazanız mubarek ola
sabah 3 tane kabak mücver,2 dilim ekmek,az peynir,salatalık,domates ,çay
ara kahve bitter,
şimdi de yeşil çay
aksam yine tatli istegi yine tatli krizi ve beyaz cikolata yedim birkac parca...
Hayirlisiyla gule gule git gel cnm biz buralardayiz ins .kızlar ,canlar ben yarın memlekete gidiyorum 20 gün yokum ,hazırlıktan giremedim bugün ama baktım da durgunluk var olmaz böyle ,
bu süre içinde giremem herhalde kendinize iyi bakın hepiniz öpüldünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?