Canim benim cocugum varda 6 sene sonra buyuk zorluklarla tedaviyle oldu.ikinciyi istemedim hemen cok zorlandim gurbetelde tek basima gerci istesemde olucakmiydi bilmem.ama ben garantiye almak istedim.simdi ogluma kardes istiyoruz insallah bu defa kendiliginden olur...
Sorma artik dayanilmaz bir hal almisti ,sukur Rabbim bekletmedi daha fazla...evet esimdede bendede sorun bulamadilar sebepsizdi canim.ve doktoruma gore benimki psikolojikti.Anormal derecede takiyordum cunku6 senemi canım ya çok beklemişşin bana 2 sene o kadaruzun geldiki tahammülüm kalmadı
özel değilse bi sorunmu vardı yoska sebepsizmiydi
bide hangi tedavide hamiş kaldın cqanım
Canim bende 9 ay korundum.sinra istedik olmadi 6 asilama 2 tup yapildi.3. asilamada tuttu dusuk yaptim.sonraki 3 asilamada ve ilk tup bebekte olmadi 2.tup bebekte oldu.bu surecte hem beynen hem fiziksel cok yiprandim.birsuru hormon aldim.ara ara umutsuzlugum tavan yapsada asla vazgecmedim.sende vazgecme ne olursa olsun.evlat buyuk hazine...ben önce doğal yollarla korundum 9 ay falan
2 senedirde olmuyor
sebepsiz infertil
klomen ovitrelle 3 kez debedik
hsg temiz
aşılama tutmadı
olmazsa seneye mecbur tüp yapcaz inş gerkmez
amiinn insallah canim.saglikli olsunda...canım ya zor şeyler yaşamıısın allah evladını sana bağışlasın tez zmanda haırlı sağlıklı bide kızçe versin cicler giydiresin inş
ve banada nasip olsun inş tez zamnda
ya canım tüp bebeği hangi tarihte hangi merkezde ne fiayata yaptırdın acaba istersen özelden yaz yada buraya nasıl uygun görürsen
çünkü araştıryorum hala ve bilgim yok
ya canım tüp bebeği hangi tarihte hangi merkezde ne fiayata yaptırdın acaba istersen özelden yaz yada buraya nasıl uygun görürsen
çünkü araştıryorum hala ve bilgim yok
Hosgeldin kurkcu dukkanina caniiimmrb arkadaslar benide alin araniza ya en az 5 kilo vermem gerekli hemde 1 aydabir ay sonra dugun var biraz zayifken elbise aldim suan icine zor giriyorum bi turlu kendimi toplayip diyete basyamadim bugun yarin diye erteleyip duruyorum ama zamani geldi birbirimize destek olup verelim su kilolari
mehayyy :) liste varsa ekle anacim benide tilki gibi dondum yine kurkcu dukkanina
Tam bende seni soyleyecektim girip yazmissin canim...bende fransadayim ama turkiyede umut tup bebek merkezinde tedavi gordum ilk seferde tuttu suam kizim 2 yasina girecek, kesinlikle orayi tavsiye ederim
Bır bardak su ıle basladım gune
Ama super bi kahvaltı geliyor ardından inş az ve öz yenen bir pazar gecer
Sempatim hoşgfldin
bende fransadayim ama turkiyede umut tup bebek merkezinde tedavi gordum ilk seferde tuttu suam kizim 2 yasina girecek, kesinlikle orayi tavsiye ederim
.....................BAŞLNGÇ.....GÇN HFT.....BU HF.......FARK....TOP
nazlıbahar ........ 67.8........ 64.5...........65........+0.5......-2.8
mehay................64..........63.4...........63.5.......+0.1.......-0.5
katre99 .............68...........67.2..........67.........-0.2.........-1
hadeka..............58.3........................59.3........................
Bu hafta bu kadar bildirim olmuş.
1 hafta ne kadar çabuk geçiyor yahu
Ekledim ama kilosunu göremedim??Canim sympatigide eklermisin listeye bir zahmet)
Ekledim ama kilosunu göremedim??
Diğer arkadaşları da öyle olduğu için yazmamıştım.Listeye topikte aktif olan herkesi mi yazayım bildirim yapanları mı?Karar veremiştim ben de .
Bır bardak su ıle basladım gune
Ama super bi kahvaltı geliyor ardından inş az ve öz yenen bir pazar gecer
Sempatim hoşgfldin
Hosgeldin kurkcu dukkanina caniiimliste varda katre 99 yapiyor canim.dugune az kalmis hic bozmaman lazim bir ay boyunca diyetini tabiki sporda sart...
Tam bende seni soyleyecektim girip yazmissin canim...
Valla 3 gundur verdigim 1 kiloyu almisim yazmayada yuzum olmadi.artik hergun yazicam sporda yapicam boyle olmaz ya(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?