Hmmm o zmn seni hemen gaza getireyim senden 8 yas buyugum 3 cocuk annesi 1.68 boy bu sbh itibariyle 66.5 kilo dayim hemen baslamali birakmamalisin ok birlikte basaricaz bu isihosbulduk hakkaten hoş bulduk iltifatlar motiveler oh oh
ımm kem küm yaklaşık 15 yıldır zayıflamak isteyen balık etli bir bağyanım diyim özetle.
25 yaşındayım 168 boy 68 kiloyum.evdeyim çalışmıyorum aslında baya vaktim var günde 2-3 saat spor bile yapabilirim.
çok yemek yemediğimi düşünüyorum ama demek ki öyle böyle günde 2000i buluyorum ki ne alıyorum ne veriyorum
ayça kaya yapayım diye düşünüyorum.spor ve diyetle verebiliyorum da evde spor bana zor geliyo iştezorlanınca bırakıveriyorum
Hmmm o zmn seni hemen gaza getireyim senden 8 yas buyugum 3 cocuk annesi 1.68 boy bu sbh itibariyle 66.5 kilo dayim hemen baslamali birakmamalisin ok birlikte basaricaz bu isibende ayca kaya ya uyarak diyet yapmaya calisiyorum ins gzl sonuclar alicaz
Amin cnm amin demek hedefime ulastim o yuzden yazmistim zati 3 cocuk diye basardim deseneözellikle 3 çocuk konusunda gaza geldim Allah bağışlasın:) tamam o zaman ben kalkıp namzımı kılıp spor yapıyorum inşaallah bi kaç saate dönerim:)
Aynen bencede soylemekimseye diyet yapıyorum demiyecem çaktırmadan dikkat edicem yediklerime..sordukları zaman ya da ne zaman vazgeçiyorsun dedikleri zaman sinirim bozuluyor.yeni geldim kuaförden yemeğimi ocağa koyup pişene kadar yürümeyi planlıyorum...akşama da türlü ve yoğurt yemeyi düşünüyorum...
kimseye diyet yapıyorum demiyecem çaktırmadan dikkat edicem yediklerime..sordukları zaman ya da ne zaman vazgeçiyorsun dedikleri zaman sinirim bozuluyor.yeni geldim kuaförden yemeğimi ocağa koyup pişene kadar yürümeyi planlıyorum...akşama da türlü ve yoğurt yemeyi düşünüyorum...
hosgeldin caniiiimmm.bendr 10 kilo vermek istiyorum.senin kilo ve boy kac?Ben de varım(inşaallah:))!!!!
Bir sürü böyle başlık var ama girip yarım bırakmak ya da söz vermek istemiyorum
Hem burası yeniymiş henüz çok sayfa birikmemiş
şimcik nereden başlasam bilemiyorum yer imlerimde o kaddddar çok spor ve diyet sayfası tüyosu bilmem nesi işaretli ki onları okuyana kadar şevkim puff
neyse negatif olmaya gerek yok di mi
10 kilo vermek istiyorum ama hemen istiyorum şimdi istiyorum hatta uyumak istiyorum uyanıp fıstık gibi olmak istiyorum!!!!!!
harika bir slogan.bundan sonra her gereksiz sey yemek istedigimde bu slogani hatirliycam :))arkadaşlar neydi sloganımız;
YİYEREK MUTLU OLACAĞIMA GİYEREK MUTLU OLAYIM ...
hosgeldin canim ayca kayacok ise yariyor inanhosbulduk hakkaten hoş bulduk iltifatlar motiveler oh oh
ımm kem küm yaklaşık 15 yıldır zayıflamak isteyen balık etli bir bağyanım diyim özetle.
25 yaşındayım 168 boy 68 kiloyum.evdeyim çalışmıyorum aslında baya vaktim var günde 2-3 saat spor bile yapabilirim.
çok yemek yemediğimi düşünüyorum ama demek ki öyle böyle günde 2000i buluyorum ki ne alıyorum ne veriyorum
ayça kaya yapayım diye düşünüyorum.spor ve diyetle verebiliyorum da evde spor bana zor geliyo iştezorlanınca bırakıveriyorum
kimseye diyet yapıyorum demiyecem çaktırmadan dikkat edicem yediklerime..sordukları zaman ya da ne zaman vazgeçiyorsun dedikleri zaman sinirim bozuluyor.yeni geldim kuaförden yemeğimi ocağah koyuphosgrldi pişene kadar yürümeyi planlıyorum...akşama da türlü ve yoğurt yemeyi düşünüyorum...
Kizlar ben bugun doymak bilmedim valla...
oglen: 1 kepce tavuk suyuna corba bir dilim ekmek yetmedi bir kasede kellogs yedim arkasindan.ne alaka dimi?:))
aksamda: 1 tabak mantarli tavuk,2-3 kasik makarna ve 1 bardak ice tea 66 kalori...
bu aksami biraz sonra icecegim bir fincan kahve sonrasi boyle kapaticam...nasil sacmalamismiyim biraz?
cok calisan cok kazanir :))Gunaydinnnnnn
Kimsecikler yok muuuuuu
Dukkani ben kapattim ben aciyorum ya en cok ben calisiyorum ama olmazki yaaaaaa
Sbh: peynirli tost azcik recel ve maydonoz yesil cayimla ekmk biraz fazla oldu ama aksama cok var dengelerizcumata bildirim yapiyoruz sanirim artik
sadece bos bir krepmi yedin?günaydın kızlar
sabah bi tane krep yedim üstüne karışım çayımı içtim ,sabahta kahve içmiştim
şu an metabolizma hızlandırıcı çorbam pişiyo akşam bir kase o var yanına salata öğlen e karar vermedim
bu arada kilo bildirimi ne zaman ?
Bende egzerszlerimi yaptim karnim belim yan simitlerin oldugu kisimlar acaip aciyor iyice hamlamisim sanirim ben
Kilo bildirimi cuma cnm oglene kadar saat 12 olsun 12 ye kadar herkes kilosunu bildirsin mazereti olan onceden bildirsinki haberimiz olsun
İlk defa bildirim yapicak arkadaslar icin her cuma sabah ac karna tartilip saat 12ye kadar buraya bildirimde bulunursaniz memnun olur bizde listemizi ona gore hazirlanip size sunariz
uckagitci seni :))Yok caniiiiimmmm hani bizzz dediydimmm bendeee sensiz ben yapabilirmiyiiiimmm
Ya su net bi duzeleydi yapardim ama gunduz yok biliyosunama denerim olmadi sen yaparsin paslasiriz
Cnm nasil bi corbadr bu ?günaydın kızlar
sabah bi tane krep yedim üstüne karışım çayımı içtim ,sabahta kahve içmiştim
şu an metabolizma hızlandırıcı çorbam pişiyo akşam bir kase o var yanına salata öğlen e karar vermedim
bu arada kilo bildirimi ne zaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?