Bende varim diyenlerin diyet günlügü

Hmmm o zmn seni hemen gaza getireyim senden 8 yas buyugum 3 cocuk annesi 1.68 boy bu sbh itibariyle 66.5 kilo dayim hemen baslamali birakmamalisin ok birlikte basaricaz bu isi bende ayca kaya ya uyarak diyet yapmaya calisiyorum ins gzl sonuclar alicaz

özellikle 3 çocuk konusunda gaza geldim Allah bağışlasın:) tamam o zaman ben kalkıp namzımı kılıp spor yapıyorum inşaallah bi kaç saate dönerim:)

özellikle 3 çocuk konusunda gaza geldim Allah bağışlasın:) tamam o zaman ben kalkıp namzımı kılıp spor yapıyorum inşaallah bi kaç saate dönerim:)
Amin cnm amin demek hedefime ulastim o yuzden yazmistim zati 3 cocuk diye basardim desene allah kabul etsin namazini ins hangi sehirdesin bu arada bende mutfaga geceyim yavastan yemeklere baslayim
Once sutlaci yapalim

Ymkler hazir bir sade soda ictim bu arada ve 4 kasik ta sutlac yedim 4kasik ta aksama yicem
Aksama:bir kase corba mercimek ,iki minik dolma biber yrm ekmek az yogurt yicem ufff biraz fazla oldu galiba gece de yesil cayimi icer egzersizlerimi yaparim artik napim
Nerdesinuz kizlar ymk yiyip cikcam birazdan dolasalim biraz

kimseye diyet yapıyorum demiyecem çaktırmadan dikkat edicem yediklerime..sordukları zaman ya da ne zaman vazgeçiyorsun dedikleri zaman sinirim bozuluyor.yeni geldim kuaförden yemeğimi ocağa koyup pişene kadar yürümeyi planlıyorum...akşama da türlü ve yoğurt yemeyi düşünüyorum...

Aynen bencede soyleme
Ya benim aksam yemegim fazla oldu bu saattede yedim bitti acikirim kesin ins dayanabilirim dayanmm lazim da yani

bence türlüyü yarın öğlen ye bu akşam çorba ,salata ye sadece

hosgeldin caniiiimmm.bendr 10 kilo vermek istiyorum.senin kilo ve boy kac?
arkadaşlar neydi sloganımız;

YİYEREK MUTLU OLACAĞIMA GİYEREK MUTLU OLAYIM ...
harika bir slogan.bundan sonra her gereksiz sey yemek istedigimde bu slogani hatirliycam :))
hosgeldin canim ayca kayacok ise yariyor inan )

en iyisi soylememek zaten kiskanc ve haset insan dolu etraf...ben soylemiyorum rahatim valla :))

Kizlar ben bugun doymak bilmedim valla...
oglen: 1 kepce tavuk suyuna corba bir dilim ekmek yetmedi bir kasede kellogs yedim arkasindan.ne alaka dimi?:))

aksamda: 1 tabak mantarli tavuk,2-3 kasik makarna ve 1 bardak ice tea 66 kalori...
bu aksami biraz sonra icecegim bir fincan kahve sonrasi boyle kapaticam...nasil sacmalamismiyim biraz?

yoooo bence guzel olmus sadece kellogs ne alaka dogru demıssın ama yenmıs oda zaten cok kolorılı degıl
bende az once yesıl cayımı ıctım bırazdan egzersızımı yapacam

Gunaydinnnnnn
Kimsecikler yok muuuuuu
Dukkani ben kapattim ben aciyorum ya en cok ben calisiyorum ama olmazki yaaaaaa
Sbh: peynirli tost azcik recel ve maydonoz yesil cayimla ekmk biraz fazla oldu ama aksama cok var dengeleriz cumata bildirim yapiyoruz sanirim artik

günaydın kızlar

sabah bi tane krep yedim üstüne karışım çayımı içtim ,sabahta kahve içmiştim

şu an metabolizma hızlandırıcı çorbam pişiyo akşam bir kase o var yanına salata öğlen e karar vermedim

bu arada kilo bildirimi ne zaman ?

cok calisan cok kazanir :))
canim cuma bildirim evet ama ben cuma esimle biyere gidicem sabah cikicaz yola aksam geliriz.ya aksama bildirim yaparim yada cumartesi sabah bu seferlik...
sadece bos bir krepmi yedin?
cuma bildirim yapicaz canim...

Bende egzerszlerimi yaptim karnim belim yan simitlerin oldugu kisimlar acaip aciyor iyice hamlamisim sanirim ben
Kilo bildirimi cuma cnm oglene kadar saat 12 olsun 12 ye kadar herkes kilosunu bildirsin mazereti olan onceden bildirsinki haberimiz olsun

İlk defa bildirim yapicak arkadaslar icin her cuma sabah ac karna tartilip saat 12ye kadar buraya bildirimde bulunursaniz memnun olur bizde listemizi ona gore hazirlanip size sunariz

eneee listemi hazirliyon?canim benim yaa seviyoum seni

Yok caniiiiimmmm hani bizzz dediydimmm bendeee sensiz ben yapabilirmiyiiiimmm
uckagitci seni :))
Ya su net bi duzeleydi yapardim ama gunduz yok biliyosun ama denerim olmadi sen yaparsin paslasiriz

canim biktim valla listeyle ugrasmaktan senelerdir hangi topikteysem hep ben yaptim.
bu sefer liste yapmiycam ama baska bir arkadas ustlenirse bu gorevi hos olur yani ,sevinirim :))

Anlasilmistir bu sefer yapabildigim kadar ben yapayim madem telden ozel mesaj acamiyorum ben o olaydi iyi olacakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…