Anlasilmistir bu sefer yapabildigim kadar ben yapayim mademtelden ozel mesaj acamiyorum ben o olaydi iyi olacakti
cok calisan cok kazanir :))
canim cuma bildirim evet ama ben cuma esimle biyere gidicem sabah cikicaz yola aksam geliriz.ya aksama bildirim yaparim yada cumartesi sabah bu seferlik...
sadece bos bir krepmi yedin?
cuma bildirim yapicaz canim...
Cnm nasil bi corbadr bu ?
amin canim ne is yapiyorsun?
bu arada benim kilom rakamsal olarak cok gozukmesede bolgesel zayiflamam lazim canim ,sadece sporlada olmuyor malesef(
hadi bakalim insallah olacak...ya hakikaten bendede oluyor o.diyet psikolojisi sanirim ne zamqn diyet desem canim atistirmak istiyor :) bunu yrnmek icin burdayiz)
canim kusburnu marmelatini hergun icme bence sonucta sekerli...
Tsk cnmya aslında kahvaltımı paşalar gibi yapıyorum normalde ama yok sıcak yok oğlumun peşinden koş derken vala canım istemedi bugün
öğlen küçük bir kase bulgur pilavı yedim şimdi kahve içiyorum yanına bitterim olmazsa olmazım akşama da metabolizma hızladırıcı çorba ve salata o kadar ...ya daha burda sütçü bulamadım ya yoğurt yapamıyorum dolayısıyla gece yoğurt yiyemiyorum 10 kilo verirken yoğurdun da çok etkisi olmuştu biliyosunuz
çorba nın tarifi ;
2 orta boy kabak.
1 orta boy domates
1 orta boy tatlı kırmızı biber
1 küçük boy kuru soğan
yarım demet maydanoz
1 yemek kaşığı sıvıyağ
malzemelerin hepsini sevdiğiniz kıvama göre düdüklü tencerede pişirin
soğumaya yakın yarım demet taze nane ile blenderdan geçirin
bu çorbayı haftada iki gün ard arda olsun akşam öğününüzde için.
arkadaşlar verdiğim tariflerde eksik veya fazla malzeme olmamalı ve miktarlar bu şekilde olmalı ,kitapta bunu özellikle her tarifte yazmış ,çünkü denenerek bulunmuş,yazılmış tarifler bunlar
budur canım :)
hic bi bilgim yokkızlar ya hani konuları aboneliklere ekliyoruz ya sonradan nasıl çıkarıyoruz ?
yumurta ve peyniri ayni ogunde tuetme cnm tercih et okmerhaba kızlar! Dün akşam menümü utancımdan yazamadım :) Pikniğe gittik mangal falan bide üstüne 2 dilim kek yedim
Ama bugün dikkat edilecek.Sabah kahvemi içip 1 saatlik sporumu yaptım, sonrada 1yumurta , 50 gr. kadar peynir ,5 zeytin yedim ve 5 i biyerde çayımı içtim.Öğle yemeği olarakta 1 kase yoğurt ve 1 dilim light ekmek yemeği düşünüyorum.
meslektasiz desene sinifciyim bende duzce senin hangi sehirCanım öğretmenim ben . Yaz tatili şimdi dinleniyorum Eylül de başlar maraton.
ehh yaniii.Ara:5 kasik sutlac
Ogle:bir kase corba
Yrm ekmk
2dolma biber
5kasik yogurt
Sanirim biraz abartiyorum ama birden de olmuyor yavas yavas :)
canim kullanici paneline git abonesi olfugun konulara tikla ordsn cikarabilirsin...kızlar ya hani konuları aboneliklere ekliyoruz ya sonradan nasıl çıkarıyoruz ?
Canım öğretmenim ben . Yaz tatili şimdi dinleniyorum Eylül de başlar maraton.
Ya biliyom o yuzden minik kaselere yaptim onu datam doldurmadim. Esime verdim bunun yarisi nerde diyo numune mi diyo :) dedim uzumu ye bagini sorma heheheehh yaniii.
fun 2 kasikti bugun 5 e cikti sutlac...yarin bir buyik kase obur gun 2 kase derkeeenn elsin.kilolaarr(
ama digerleri iyi bence cok degil)
canim kullanici paneline git abonesi olfugun konulara tikla ordsn cikarabilirsin...
iki ogretmenimiz oldu ne guzel :))
Kizlar benimde bugun yediklerim soyle:
sabah: 1 kase kellogs yedim sutle
ara bir parca ekmek bir catal omlet attim agzima oglumu yedirirken :)
oglen ,yani simdide :1 tabak (tavuk ve brokoli suyuyla yapilmis,tam bir vitamin deposu olan) tarhana corbasi :) , 1 cay bardagi kadar yogurt ve 2 galeta.(corbaya dogradim 100 kaloriymis
amin..başardın tabisi.ankaradayım,yıllardır talebeyim:)Amin cnm amin demek hedefime ulastim o yuzden yazmistim zati 3 cocuk diye basardim deseneallah kabul etsin namazini ins hangi sehirdesin bu arada bende mutfaga geceyim yavastan yemeklere baslayim
Once sutlaci yapalim
hoşbulduk..inş yarar 168e 68imhosgeldin caniiiimmm.bendr 10 kilo vermek istiyorum.senin kilo ve boy kac?
hosgeldin canim ayca kayacok ise yariyor inan)
valla evde hic kuruyemis yok ne ceviz ne badem nede findik.olsa iyi aslinda aralarda yemem lazim.bu ayi boyle gecireyimde birdahaki aya diyet alisverisi yapicam :)))Asgum supersin cok gzl olmus ya aksamida atlattinmi tmm dir ben ara yaptim simdi bir avuc ceviz yedim
Bu arada tartildiniz mi hic benim iyi gzl gidiyo
evet bencede 58 e insen super olursun.58 son hedefinmi?yani 58 olunca diyeti birakip kilo korumayami gececeksin?amin..başardın tabisi.ankaradayım,yıllardır talebeyim:)
hoşbulduk..inş yarar 168e 68im
Bende yrn cikcam biseyler alayim diyorum nesfitimi karinca basmisvalla evde hic kuruyemis yok ne ceviz ne badem nede findik.olsa iyi aslinda aralarda yemem lazim.bu ayi boyle gecireyimde birdahaki aya diyet alisverisi yapicam :)))
evet bencede 58 e insen super olursun.58 son hedefinmi?yani 58 olunca diyeti birakip kilo korumayami gececeksin?
Bende yrn cikcam biseyler alayim diyorum nesfitimi karinca basmissoda galeta yesil cay bilmem neeee
Bende 58 degil 52 olmali o hem genc hem bekar))
:)burda zayıflayabilirsem eğer teşekkür kabilinden 52 de olurum ablajımBende yrn cikcam biseyler alayim diyorum nesfitimi karinca basmissoda galeta yesil cay bilmem neeee
Bende 58 degil 52 olmali o hem genc hem bekar))
Uf asgummm ben onu cevaplamistim ya gitmemiskiz nazlis yolucam sacini basini..burdakilere hemen cevap veriyosunda :) face de 4 saat once bisey sordum gormussun niye cevap vermedin hala?
devreler karisti ya :))):)burda zayıflayabilirsem eğer teşekkür kabilinden 52 de olurum ablajım
da ben evli ve balık etliyim tartıda 60ı görmemek için 57-58 iyidir diye düşünmüştüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?