Bende verecem:)

Rumeysagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
810
13
118
Samsun
1 hafta önce emin kararlarla başladım bu yolculuğa...yaşım 30...tam 89 kiloydum şimdi ise 87 (ÇOK ŞÜKÜR AZDA OLSA GİTTİ) yani bi haftada 2 kilo verdim ....10 eylül'De başladım hefedim 65 kilo olmak kolaylık olursa neden daha fazla olmasın...:)

inşallah her tartıldığımda buraya gelişmeleri aktaracağım...cuma grupları baya zor geldi gibi göründü bana..belki burda bir arkadaş destek verir diye yazmak istedim...

bütün yarışmacılara başarılar

Canım bende 82'yle başlamıştım 3 ay önce kilo vermeye. Kilo vermek zor degil buna inan öncelikle. Çünkü ben 70+ kilolardayken "daha fazla kilo veremicem galiba, o kadar kiloyu nasıl vericem" psikolojisini çok yaşıyordum. Genelde pes etmeler kilo verecegine artık inanmadıgın noktada başlıyor. Pes etmedigin sürece belki 3 ayda, belki 5 ayda, belki 1 yılda her türlü kilo verilir. İnşallah kurtulursun kısa sürede kilolarından

sağol arkadaşım inşallah bizlerede nasib olur..sabır ve dua ile bakalım ilk üç ayda ne kadarından kurtulacam :)

senin hedefin 60 kilo mu? az kalmış ne güzelll

bende 115 kilo ile başladım 22 temmuzda inşallah seneye haziran ayında istediğim kiloya ineceğim

sağol arkadaşım inşallah bizlerede nasib olur..sabır ve dua ile bakalım ilk üç ayda ne kadarından kurtulacam :)

senin hedefin 60 kilo mu? az kalmış ne güzelll

Kurtulursun canım inşallah, yeter ki bu konuda inancını, sabrını kaybetme.
Öncelikle 60 olmaya çalışıyorum, inşallah 60 olunca bi kaç kilo daha veririm belki diyorum. Kilo verdikçe insanın kendine güveni de geliyor ister istemez. O yüzden hepimiz istedigimiz kilolara ulaşırız inşallah.

darısı başıma ne deyim bakalım kasım ayına kadar ne kadarı gidecek benden:)))

Sağol gülüm belki bir motivasyon daha olur...bu kez zayıflama kararım kesin...geçen yıllarda hep hüsranla bitti bu kez olacak Allah'ın izniyle inanıyorum

İnşallah canım, bende hep başlayıp bırakmıştım. 1 ay bile sürmüyordu diyetlerim. İlk defa 60 lı rakamları gördüm bu sefer, sabrını, motivasyonunu korumak en önemlisi. Bu yüzden günlükte sürekli yazmak motivasyonunu korumana da yardım edicektir

inşallah canım ama çizelgeyi beceremedim neyse daha sakin kafayla denerim :) evet motivasyonu korumak en önemlisi....bazı metabolizma rahatsızlığım var zor kilo veriyorum aslında ama tedaviyle birlikte olacak inşallah

günaydın canım nasıl gidiyor...şeker ve unlu gıdalara elveda sevmiyoruz onları kaçamak yapmıyorsunuz değilmi?

benim 5 gün sonra tam iki ay olacak sayılıdır kaçamaklarım bu aralar hiç kaçamak yapmadım... hayatımda şeker yok unlu gıdalar yok ceviz yiyiyorum elma yiyiyorum aralarda senin nasıl gidiyo

benim 5 gün sonra tam iki ay olacak sayılıdır kaçamaklarım bu aralar hiç kaçamak yapmadım... hayatımda şeker yok unlu gıdalar yok ceviz yiyiyorum elma yiyiyorum aralarda senin nasıl gidiyo

aman hepp öyle devam eder inşallah...bende aynı inan nerdeyse hiç acıkmıyorum iki öğün yemek zaten normaldede hep iki öğün vardı bende:) daha 10 gün oldu :) haftaya salı tartılma günüm bakalım gelişmeleri neyi gösterecek...birazdan 1 SAAT yürüyüşe çıkacam ...sana kolay gelsin kardeşimmm

teşekkür ederm bende akşam çıkıyorum yürüyüşe senin kilon kaçtı kaça düşmek istiyorsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…