- Konu Sahibi Rumeysagul
-
Canım bende 82'yle başlamıştım 3 ay önce kilo vermeye. Kilo vermek zor degil buna inan öncelikle. Çünkü ben 70+ kilolardayken "daha fazla kilo veremicem galiba, o kadar kiloyu nasıl vericem" psikolojisini çok yaşıyordum. Genelde pes etmeler kilo verecegine artık inanmadıgın noktada başlıyor. Pes etmedigin sürece belki 3 ayda, belki 5 ayda, belki 1 yılda her türlü kilo verilir. İnşallah kurtulursun kısa sürede kilolarından
Canım bende 82'yle başlamıştım 3 ay önce kilo vermeye. Kilo vermek zor degil buna inan öncelikle. Çünkü ben 70+ kilolardayken "daha fazla kilo veremicem galiba, o kadar kiloyu nasıl vericem" psikolojisini çok yaşıyordum. Genelde pes etmeler kilo verecegine artık inanmadıgın noktada başlıyor. Pes etmedigin sürece belki 3 ayda, belki 5 ayda, belki 1 yılda her türlü kilo verilir. İnşallah kurtulursun kısa sürede kilolarından
sağol arkadaşım inşallah bizlerede nasib olur..sabır ve dua ile bakalım ilk üç ayda ne kadarından kurtulacam :)
senin hedefin 60 kilo mu? az kalmış ne güzelll
bende 115 kilo ile başladım 22 temmuzda inşallah seneye haziran ayında istediğim kiloya ineceğim
Kurtulursun canım inşallah, yeter ki bu konuda inancını, sabrını kaybetme.
Öncelikle 60 olmaya çalışıyorum, inşallah 60 olunca bi kaç kilo daha veririm belki diyorum. Kilo verdikçe insanın kendine güveni de geliyor ister istemez. O yüzden hepimiz istedigimiz kilolara ulaşırız inşallah.
maşallah arkadaşım güzel gidiyorsun ALLAH yardımcımız olsun hep güzel haberler verelim birbirimize inşallah
alttaki çizelgeyi nasıl yaptınız ?
teşekkür ederim canım... beraber verelim kiloları ben 23 yaşındayım izmirde oturuyorum senin yaşın kaç
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Bu linkte açıklıyor canım.
Sağol gülüm belki bir motivasyon daha olur...bu kez zayıflama kararım kesin...geçen yıllarda hep hüsranla bitti bu kez olacak Allah'ın izniyle inanıyorum
İnşallah canım, bende hep başlayıp bırakmıştım. 1 ay bile sürmüyordu diyetlerim. İlk defa 60 lı rakamları gördüm bu sefer, sabrını, motivasyonunu korumak en önemlisi. Bu yüzden günlükte sürekli yazmak motivasyonunu korumana da yardım edicektir
günaydın kızlar...
günaydın canım nasıl gidiyor...şeker ve unlu gıdalara elveda sevmiyoruz onlarıkaçamak yapmıyorsunuz değilmi?
benim 5 gün sonra tam iki ay olacak sayılıdır kaçamaklarım bu aralar hiç kaçamak yapmadım... hayatımda şeker yok unlu gıdalar yok ceviz yiyiyorum elma yiyiyorum aralarda senin nasıl gidiyo
aman hepp öyle devam eder inşallah...bende aynı inan nerdeyse hiç acıkmıyorum iki öğün yemek zaten normaldede hep iki öğün vardı bende:) daha 10 gün oldu :) haftaya salı tartılma günüm bakalım gelişmeleri neyi gösterecek...birazdan 1 SAAT yürüyüşe çıkacam ...sana kolay gelsin kardeşimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?