Bende verecem:)

tabiki kardeşim ne demek çok memnun olurum ... çok kararlıyım ALLAH'ta bana inanılmaz kolaylık veriyor nerdeyse hiç acıkmadım gibi bi şey sen ne zaman başladın?

ben 16 agustosta basladım canım 1 ayımı doldurdum 7 kg verdımmm

haklısın sen nasıl bir diyet uyguladın ? en çok nelere dikkat ettin?

benımkı cakma karatay oldu aslında ılk etapta ekmegı şekerı ve aksam gec yemeklerını kestım karatay dıyetını okumustum aklımada yattı ama cevız badem falan yemıyordum cunku sıvılcelerım olur dıye korkuyodum:44: yaglı cerezler yedımmı oluyordu genelde o sekılde devam ettım gercekten işe yaradı sanada tavsıye ederım şimdi bunyem alıştıgı icin kılo vermem yavaşladı bende dukan dıyetıne gecmeyı dusunuyorum yulaf kepegımı beklıyorum haftaya cuma kesın başlıycam işallahh

yahu herkes kilo veriyor ben veremiyorum 3-4 gün kararlıyım ciddiyim daha sonra hiç bir şey yokmuş çok fitmişim gibi bir rahatlık allahım yaaa. ben nasıl bu işi ciddiye alıp aylarca diyet yapıcam spor yapıcam.

canım kac kılosun boyun kac yazarmısın ..oncelıkle dıyete başlamadan kendıne guvenıp ben bu işi bıtırıcem demelısın once. beyinde bitiyor herşey unutmaa

bende karatay diyetini uyguluyorm günde iki öğün zaten ben normaldede iki öğün yiyen bir insanım o yüzden çok kolay geldi ve acıkmıyorum.......dün akşam acıktım ilk defa ayranla batırdım tavsiye ederim....dukan Fransız bir doktor fransa da şu anda mahkemede hastaları tarafndan bilgin olsun.)))

aaa gerçektenmi hastalarımı şikayet etmiş mümkünse bahsedermisin biraz merAk ettimm

aaa gerçektenmi hastalarımı şikayet etmiş mümkünse bahsedermisin biraz merAk ettimm

sağlık kuruluşlarıda şikayet etmişti şu anda mahkemede ne aşamadalar bilmiyorum...ayrıca Dukan yalnızca bir aile hekimi kimse bilmiyorum ben fransada yaşadığım için bilgi ordan:))))

umarım istediğin kiloları verirsin . bende 89 kiloydum şuan 70 kiloyum. istersek istersen herşey olur yeterki azimli ve kararlı olmak :)

sağlık kuruluşlarıda şikayet etmişti şu anda mahkemede ne aşamadalar bilmiyorum...ayrıca Dukan yalnızca bir aile hekimi kimse bilmiyorum ben fransada yaşadığım için bilgi ordan:))))

anammmm ozaman uzak durımm benn zayıflıcamm dıye saglıgımdan olmak ıstemem acıkcası forumda tanıdıgım bırkaç kişi yapıyor du gayette memnundular bılemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…