Bende verecem:)

teşekkür ederm bende akşam çıkıyorum yürüyüşe senin kilon kaçtı kaça düşmek istiyorsun cnm

89 ile başladım son tartıldığımda 87 olmuştum bakalım hayırlısı 65 kilo ilk hedefim 60 'ta olabilir hayır demem bakalım nasıl olacak 65'e 22 kilo var sanırım haydi bismillah...ALLAH yardımcımız olsun

amin canım bende bi 70 olsam şimdilik yeter bir senede 35 kilo aldım vermem lazım

günaydın gülüm....nasıl gidiyor ? ben bu sabah kahvaltıda pek bişey yiyemedim iştahım yo bugün...(

bende bazen mecburiyetten yiyiyorum metobolizmam çalışsın diye ben 8 de kahvaltımı yapıyorum pazar günleri hariç biraz evelde elma şeftali yedim iyi gibi yani canım bazen gözümün önünde türlü türlü yemekler geçiyo ama sadece gözümün önünde geçmekle kalıyo sen neler yapıyorsun biraz kendinden bahsetsene evli misin fln çalışıyor musunn merak ettim

canım Allah yardımcımız olsun...evet evliyim ev hanımıyım:)şekersiz türk kahvesi acayıp iştah kapatıyor günde bir tanede bak...şekersiz içemedim yanına bir iki kuru kayısı yada kuru incir al...incirle süper oldu :))))

bunu duyduğum iyi oldu canım... kilo aldırmaz dimi

selamlar
bende türk kahvesi içiyorum hemde şekersiz gerçekten iştah kapatıyo.bazı akşamlar yemek yerine sütlü türk kahvesi içiyorum hiç acıkmıyorum o akşamlar.tavsiye ederim bende.

kolay gelsin hepimize,bu zor ama sonu güzel yolda

kahve ile ilgili bunları duymak hoşuma gitti teşekkürler

evet kardeşim bende test ettim ve onayladım :)) sende baya vermişsin hedeflerimiz aynı ben 70 leri daha göremedim çoooooooook varrrr

kolay gelsin umarım istediğin kiloya rahatca inersin azimli ve kararlı olursan inanki gidiyor kilocuklar

canım sağol ALLAH sanada kolaylıklar versin...bu kez çok kararlıyım....aynı kiloda başlamışız ama ben yine koyuldum bu yola İNŞALLAH VERECEM:)) tavsiye edeceğin bir şey var mı?

slm canım sende benım yasımdasın ve kılomuz yakın benımde hedefım 65 bakalım artık ..senı kendıme yakın gordum sayfanda banada yer varmı acaba kararlı arkadaş arıyorum kendımee

slm canım sende benım yasımdasın ve kılomuz yakın benımde hedefım 65 bakalım artık ..senı kendıme yakın gordum sayfanda banada yer varmı acaba kararlı arkadaş arıyorum kendımee

tabiki kardeşim ne demek çok memnun olurum ... çok kararlıyım ALLAH'ta bana inanılmaz kolaylık veriyor nerdeyse hiç acıkmadım gibi bi şey sen ne zaman başladın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…