- Konu Sahibi Rumeysagul
-
teşekkür ederm bende akşam çıkıyorum yürüyüşe senin kilon kaçtı kaça düşmek istiyorsun cnm
89 ile başladım son tartıldığımda 87 olmuştum bakalım hayırlısı 65 kilo ilk hedefim 60 'ta olabilir hayır demem bakalım nasıl olacak 65'e 22 kilo var sanırım haydi bismillah...ALLAH yardımcımız olsun
amin canım bende bi 70 olsam şimdilik yeter bir senede 35 kilo aldım vermem lazım
hedefine inşallah hemen ulaşırsın sağlıkla....
günaydın canım
günaydın gülüm....nasıl gidiyor ? ben bu sabah kahvaltıda pek bişey yiyemedim iştahım yo bugün...(
bende bazen mecburiyetten yiyiyorum metobolizmam çalışsın diye ben 8 de kahvaltımı yapıyorum pazar günleri hariç biraz evelde elma şeftali yedim iyi gibi yani canım bazen gözümün önünde türlü türlü yemekler geçiyo ama sadece gözümün önünde geçmekle kalıyo sen neler yapıyorsun biraz kendinden bahsetsene evli misin fln çalışıyor musunn merak ettim
canım Allah yardımcımız olsun...evet evliyim ev hanımıyım:)şekersiz türk kahvesi acayıp iştah kapatıyor günde bir tanede bak...şekersiz içemedim yanına bir iki kuru kayısı yada kuru incir al...incirle süper oldu :))))
bunu duyduğum iyi oldu canım... kilo aldırmaz dimi
selamlar
bende türk kahvesi içiyorum hemde şekersiz gerçekten iştah kapatıyo.bazı akşamlar yemek yerine sütlü türk kahvesi içiyorum hiç acıkmıyorum o akşamlar.tavsiye ederim bende.
kolay gelsin hepimize,bu zor ama sonu güzel yolda
selamlar
bende türk kahvesi içiyorum hemde şekersiz gerçekten iştah kapatıyo.bazı akşamlar yemek yerine sütlü türk kahvesi içiyorum hiç acıkmıyorum o akşamlar.tavsiye ederim bende.
kolay gelsin hepimize,bu zor ama sonu güzel yolda
kolay gelsin umarım istediğin kiloya rahatca inersin azimli ve kararlı olursan inanki gidiyor kilocuklar
evet kardeşim bende test ettim ve onayladım :)) sende baya vermişsin hedeflerimiz aynı ben 70 leri daha göremedim çoooooooook varrrr
70leri gördüm ama takıldım kaldıminşallah başarıcaz.pes etmicez
asla pes etmek yok...:) bir süre tartılma ki moralin bozulmasın ben öyle yapıyordu durakladığım zaman
1 hafta önce emin kararlarla başladım bu yolculuğa...yaşım 30...tam 89 kiloydum şimdi ise 87 (ÇOK ŞÜKÜR AZDA OLSA GİTTİ) yani bi haftada 2 kilo verdim ....10 eylül'De başladım hefedim 65 kilo olmak kolaylık olursa neden daha fazla olmasın...:)
inşallah her tartıldığımda buraya gelişmeleri aktaracağım...cuma grupları baya zor geldi gibi göründü bana..belki burda bir arkadaş destek verir diye yazmak istedim...
bütün yarışmacılara başarılar
slm canım sende benım yasımdasın ve kılomuz yakın benımde hedefım 65 bakalım artık ..senı kendıme yakın gordum sayfanda banada yer varmı acaba kararlı arkadaş arıyorum kendımee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?