- 16 Mayıs 2012
- 627
- 90
- 118
- 40
- Konu Sahibi Rumeysagul
-
Ya ip atliyorum surekli bebegimin.masallah8 var memesini emiyor yemeklerini yiyiyor ikinci cocugum zaten ama ben yerimde sayiyorum sinirlerim bozuldu.
benim kızımda 2 bucuk oldu nerdeyse benim karnım öylece kaldı sanki hamile gibi hiç inmedi geçenlerde şekeri ekmeği kesip çok hepsinden ama 2 kaşık 3 kaşık şeklinde yedim ve Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs Workout- Level 1 yaptım peşpeşe ama sadece 15 veya 19 dk kadar göbeğim indi vücudum bayağı şekle girdi göbeğim indi belki işine yarar ama sende rumeysagül ve haylazz gibi diyetisyen ve doktor kontrolünde yap daha iyi olur
Onlarda hipotroitmi.spira tazildim gittim basladigim gun baslayamadan daha dogrusu biraktim Kucuk kizim durmadi agladi yirtti kendini.biraktim ogun.butun gun sabah kahvaltimi yapiyorum aksama kadar ac gexiyorum aylardir sadece yogurt konfleks ya da meyva yiyorum.tik yok delirmemek elde degil bole bitkisel bir kur bise arastiriyorum hizlandiran falan bakalim off Allah herkezin yardimcisi olsun cok zor yaa valla psikoleji falan kalmıyor insanda.
benim kızımda 2 bucuk oldu nerdeyse benim karnım öylece kaldı sanki hamile gibi hiç inmedi geçenlerde şekeri ekmeği kesip çok hepsinden ama 2 kaşık 3 kaşık şeklinde yedim ve Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs Workout- Level 1 yaptım peşpeşe ama sadece 15 veya 19 dk kadar göbeğim indi vücudum bayağı şekle girdi göbeğim indi belki işine yarar ama sende rumeysagül ve haylazz gibi diyetisyen ve doktor kontrolünde yap daha iyi olur
hipotiroid evet yavaş çalışanındançok yavaş veriyoru ben iki yıl önce diyet yaptığımda bir ayda 6 kilo vermiştim 2 ay olacak o kadar veremedim galiba dahada fazla gayret etmeme rağmen...doktor kontrollerini ihmal etme..kolay gelsin kardeşim
Sagol sanada 15 kilo vermek ostiyorum ama suanda 10 bile raziyim.
canım nasılsın nasıl gidiyo diyet tartı kaçı gösteriyo
canım nasılsın ? hamdolsun iyi gidiyor...bu sabah tartıldığımda 83'ü gördümkahvaltıdan sonraydı 82 olmalıyım demek hayırlısı...benim biraz işlerim yoğun bu aralar ihmal ettim günlüğümü ... devam edecem yavaşta olsa verecem bu kiloları canım...sen neler yaptın ?
bende iyiyim canım sporu fazlalaştırdım biraz pazartesi tartılacağım canım inş tartı bu sefer 97 yi gösterir canım ya
inşallah canım başaracaksın eminim...bende yavaş veriyorum ama olsun iki ayı geride bıraktım 7 kilo gitti toplamda çok mutlu...sonuçta ben bu kiloları farkına varmadan yavaş yavaş aldım öylede verecem inşallah
çok iyi gidiyorsun canım sende tebrikler istediğimiz kiloya ulaşırız inş... bu arada hayırlı cumalar canım
diyet aynen devam ediyor...tartılmak istemiyorumbir ay sonra neler olacak bakalım?
nasıl gidiyor diyet arkadaşım?
sağol kardeşim ben ocak ayına kadar 75 olacağıma inanıyorum o zamana kadar tartılmayacam inşallaj senin nasıl gidiyor? Allah yardımcın olsunmaşallah arkadaşım iradene eminim baya farketmıştır rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasıp eder inşallah hepimize
iyi gidiyor canım 97.6 oldum en son canımyeni yıla 90 kilo olarak girmek istiyorum inş inerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?