Bende verecem:)

Ya ip atliyorum surekli bebegimin.masallah8 var memesini emiyor yemeklerini yiyiyor ikinci cocugum zaten ama ben yerimde sayiyorum sinirlerim bozuldu.

benim kızımda 2 bucuk oldu nerdeyse benim karnım öylece kaldı sanki hamile gibi hiç inmedi geçenlerde şekeri ekmeği kesip çok hepsinden ama 2 kaşık 3 kaşık şeklinde yedim ve Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs Workout- Level 1 yaptım peşpeşe ama sadece 15 veya 19 dk kadar göbeğim indi vücudum bayağı şekle girdi göbeğim indi belki işine yarar ama sende rumeysagül ve haylazz gibi diyetisyen ve doktor kontrolünde yap daha iyi olur

Onlarda hipotroitmi.spira tazildim gittim basladigim gun baslayamadan daha dogrusu biraktim Kucuk kizim durmadi agladi yirtti kendini.biraktim ogun.butun gun sabah kahvaltimi yapiyorum aksama kadar ac gexiyorum aylardir sadece yogurt konfleks ya da meyva yiyorum.tik yok delirmemek elde degil bole bitkisel bir kur bise arastiriyorum hizlandiran falan bakalim off Allah herkezin yardimcisi olsun cok zor yaa valla psikoleji falan kalmıyor insanda.

selamuun aleykum arkadaşlar...

yarın 2 ay olacak inşallah tartılmayı düşünmüyorum biraz daha bekleyeceğim hayal kırıklığı olmaması için...

çok şükür aynı tempoda devam ediyorum...

hakkımızda hayırlısı

hipotiroid evet yavaş çalışanından çok yavaş veriyoru ben iki yıl önce diyet yaptığımda bir ayda 6 kilo vermiştim 2 ay olacak o kadar veremedim galiba dahada fazla gayret etmeme rağmen...doktor kontrollerini ihmal etme..kolay gelsin kardeşim

maşallah ALLAH bağşlasın yavrunu kardeşim

Sagol sanada 15 kilo vermek ostiyorum ama suanda 10 bile raziyim.

canım nasılsın nasıl gidiyo diyet tartı kaçı gösteriyo

canım nasılsın ? hamdolsun iyi gidiyor...bu sabah tartıldığımda 83'ü gördüm kahvaltıdan sonraydı 82 olmalıyım demek hayırlısı...benim biraz işlerim yoğun bu aralar ihmal ettim günlüğümü ... devam edecem yavaşta olsa verecem bu kiloları canım...sen neler yaptın ?

bende iyiyim canım sporu fazlalaştırdım biraz pazartesi tartılacağım canım inş tartı bu sefer 97 yi gösterir canım ya

bende iyiyim canım sporu fazlalaştırdım biraz pazartesi tartılacağım canım inş tartı bu sefer 97 yi gösterir canım ya

inşallah canım başaracaksın eminim...bende yavaş veriyorum ama olsun iki ayı geride bıraktım 7 kilo gitti toplamda çok mutlu...sonuçta ben bu kiloları farkına varmadan yavaş yavaş aldım öylede verecem inşallah

çok iyi gidiyorsun canım sende tebrikler istediğimiz kiloya ulaşırız inş... bu arada hayırlı cumalar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…