Bende verecem:)

ben bi kaç gündür giremeyorum yani girip çıkıyorum takip edemedim canım nasılsın kilo verme işi nasıl gidiyo kaç kilo oldun

evet ya sen nerelerdesin arkadaşım gözlerim hep seni aradı inanki...bir yaramazlık yok inşallah...valla ben 84 takılı kaldım kilolar beni çok sevmiş olmalı benden ayrılıyorlarpes etmek yok inşallah bende haftaya tahlillerimi kontrol edecem bakalım hayırlısı

doktordaydım canım hipotroit var bende o yüzden konturole gittim doktor ilacın dozunu arttırdı canım bende 98 e takıldımkaldım haftalardır aşağıya doğru gram oynamıyor neredeyse bi ara yine 99 fln oldum dün diyetisyene gittim canım pazartesi yeni listeme başlayacağım canım bakalım hayırlısı doktor bidahaki görüşmemize 6 kilo vermiş olarak gel dedi :18: 2 aralıkta tekrar gideceğim canım

geçmiş olsun aynı rahatsızlık bendede var 2 ay önce öğrendimumarım düzene girmiştir...diyet listen nasıl ? daha fazla şeyler mi var?
inşallah 6 kiloyu rahatlıkla verirsin canım

geçmiş olsun aynı rahatsızlık bendede var 2 ay önce öğrendimumarım düzene girmiştir...diyet listen nasıl ? daha fazla şeyler mi var?
inşallah 6 kiloyu rahatlıkla verirsin canım

canım ilacın dozunu yükseltti doktor canım diyete gelince az ve sık yiyeceğim canym biraz daha saatlere dikkat edeceğim canım

canım ilacın dozunu yükseltti doktor canım diyete gelince az ve sık yiyeceğim canym biraz daha saatlere dikkat edeceğim canım

geçmiş olsun arkadaşım ikinizide demin okudumda nasıl bir rahatsızlıktır diye gerçekten dikat gerektiriyor amanın sakın doktorsuz yapmayın diyetlerinizi ilerlemesin kilo almanıza nedende o olmuş olabilir.yavaş yavaş olsun sağlığınızada biran önce kavuşun inşallah

evet doktor kontrolündeyim çok şükür.. kiloları hep o sebepten dolayı aldım hayırlısı olsun, ben normaldede çok fazla yemek yemem...tek zaafın çikolataydı onuda yendim

kahvaltı : 1 bardak çay
1 dilim cevizli ekmek
2 kuru inci

2. öğünüm :

2 tabak çorba
1 kase yoğurt
4 kuru incir...

iştahım yok

evet doktor kontrolündeyim çok şükür.. kiloları hep o sebepten dolayı aldım hayırlısı olsun, ben normaldede çok fazla yemek yemem...tek zaafın çikolataydı onuda yendim

bide bana öğretsen hiçbişeye hayır diyemiyorum ne olcak böyle bilmiyorum.valla öyle güzel gidiyosun ki bu hastalık bile seni engelleyemeyecek canım bu irade sende olduğu sürece ölsün kilolar yaşasın zayıflamak

bugün turşu kurdum suyunun tarifini araştırıken HAYATCEMRESİ bu siteyi buldum çok beğendim herşeyden biraz var dedikleri bir site olmuş vakit bulursan incele belki hoşuna gider

teşekkür ederim canım ben 4 aydır ilaç kullanıyorum canım ben kilo veremeyince gittim doktora meğer hipotroit varmış bu yüzden kilo veremiyor muşum canım tiroit hormonunu vücut kendi salgılayamadığı için dışardan takviye ilaçla bu hormonu vücuda veriyorlar canım inşallah düzenli kilo veririz hepimiz

canim sende basaracaksin eminim! bugun 4 lahmacun yedimonun disinda bir sey yok !!!! birazcik pismanim ama birisi cok israr ettiiiiii

hafta sonu eşim evdeydi annem bize geldi biz onlara gittik derken böyle vakit geçti diyete pek uyamadım bugün dikkat etmeye çalışıyorum.leslieyede başlıcam .sizede iyi gördüm arkadaşlar .maşallah rumeysagül iştahın açılmış :) afiyet olsun bende dayanamam lahmacuna bu hafta dengelersin sporla falan no problem :)vercez arkadaşlar bu hafta tam gaz ilerlicez inşallah spora fazla zaman ayırırız tek başına diyet çok yavaş yürüyor ve kilo verdikçe vücut salıyor onun için sıkılaştırmamız lazım hadi bakalım hepimize kolay gelsin

Merhabalar kizlar bende zayiflamak ustiyorum ve aylardir ugrasiyorum hipotroit hastasiyim ilac kullaniyorum ama nafile gram farkediyor sonra degisiyor.bebegim var 9.5 aylik emziriyorum nerdeyse hic yemiyorum kahvalti su yogurt disinda pek bise yemiyorum.kizlar sizin bir bilginiz bir ilac kur cay lutfen banada yardimci olun.
.

aman dikkat et arkadaşım ilk önce araştır aman zarar gelmesin bebeğine spor yap bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…