Bende verecem:)

hmmm enteresanyumurta kaynadıktan sonra 5 dakika yeterli oluyor bir dene bakalım...olursa haber ver

bugün yapmadım yarına artık söylerim eşim makine alcakmış ben zaten bu yemek konusunda pek becerikli değilim elim yakışmıyor babama çekmişim herhalde )

sevgili günlük kahvaltıda bir dilim esmer ekmek yedim uzun zamandan sonra miğdem çok ağrıyordu belki iyi gelir diye düşündüm...azıcık peynir 5 zeytin o kadar 3 bardak açık çay

2.öğünüme ıspanak yemeği düşünüyorum

bol su

bol hareket

bol yeşil çay hepimize kolay gelsin

2.öğünüme ilave bir tabak makarnabiraz pişman oldum ama çok canım istedi

üzülme canım arada olan kaçamaktan birşey olmaz hem yemişsin artık kendine zehiretme keyfini çıkar yarın dengelersın
benim yolum çokk uzun sanırım bende boyle dayanamama halleri daha çok olacak i-rabbim hepimize kolaylık versin

bende çok severim makarnayı helede ketçaplı mayonezli .bu diyet işi çıkalı yağsız sossuz yoğurtla yiyorum .biraz değişiklik iyidir.mehmet öz haftanın bir günü diyeti bozun istediğinizi yiyin diyordu

doğru söylüyorsun hayırlısı olsun ne yapalım...sanada kolay gelsin arkadaşım...başaracağız hep beraber inşallah....güzel haberlerinizi bekliyorummm

başardım başardım oldu yumurta bu sefer sağol arkadaşım.elimden geldiğince yapıyorum tabi yemekleri eeeeeee mecburrr

kahvaltı :

2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
azıcık beyaz peynir
bir çay kaşoğı bal

2.öğünüm :

salata
4 yemek kaşığı makarna
1 yumurta

bakalım bu sefer neler olacak çok merak ediyorum

Günaydın bugün iştahım yok onun için çok güzel bir gün :)
kahvaltıda pek bişey yiyemedim
yarım domates
yarım salatalık
1 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim ekmek
birazda bol yeşillikli lor peyniri
şimdi tabana kuvvet pazara gitcem gezerken bir diyet listesi buldum ona göre bir hafta denicem .
1. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk 10.00 : ARAÖĞÜN MENÜSÜ
Öğle : 100 gr. kırmızı et (ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : araöğün menüsü

Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Gece : 2 porsiyon meyve, 1 çay bardağı süt

2. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu kaşar peynir, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : araöğünmenüsü
Öğle : 100 gr. tavuk (ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : : araöğünmenüsü
Akşam : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Gece : 3 porsiyon meyve, 1 çay bardağı süt

3. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : : araöğünmenüsü
Öğle : 100 gr. kırmızı et (ızgara veya haşlama), 1 kâse yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 6 yemek kaşığı makarna
Gece : 3 porsiyon meyve

4. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : : araöğünmenüsü
Öğle : 100 gr. tavuk (ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : araöğünmenüsü
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

5. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 adet haşlanmış yumurta, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : araöğünmenüsü
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Akşam : 100 g balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 6 yemek kaşığı pirinç pilavı

6. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : araöğünmenüsü
Akşam : 100 gr. tavuk(ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, 1 küçük boy haşlanmış patates, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

7. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 adet haşlanmış yumurta, 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 2 adet etimek, 1 adet karper peynir
Akşam : 100 g balık (ızgara veya buğulama), 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
bakalım ne olcak bende akşamları kendimi tutamıyorum eşimle flim izliyoruz sanki yanında bişey yemesem flimi sessiz izliyomuşum gibi geliyor hiçbir zevk almıyorum

Son düzenleme:
sağol canım inşallah . sen 2 öğünmü yemek yiyosun

evet günde iki defa :) zaten normaldede öyle yapardım benim için zor olmadı

kahvaltı :

sucuk ve 1 yumurta
6zeytin
1 kupa nescafe (ilk defa içiyorum bu süreçte canım istedi)

2. öğünüm :
3 parça balık
bol marul salatası
2ceviz

bugün iştahım yok biraz rahatsızım ondan herhalde

geçmiş olsun meyveyide eksik etme.ben 2 defa içiyorum gün içinde nescafe çok seviyorum .maşallah Rabbim ne güzel sabır vermiş sana ben dayanamam gibi geliyor çok azmış.çalışıyomusun nasıl geçer günlerin

ben bi kaç gündür giremeyorum yani girip çıkıyorum takip edemedim canım nasılsın kilo verme işi nasıl gidiyo kaç kilo oldun

sağol canım....sabretmek zorundayım arkadaşım bu kilolar sağlığıma çok zarar verdi...o yüzden çok dikkat etmek zorundayım dahada güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…