- 16 Mayıs 2012
- 627
- 90
- 118
- 40
- Konu Sahibi Rumeysagul
-
hmmm enteresanyumurta kaynadıktan sonra 5 dakika yeterli oluyor bir dene bakalım...olursa haber ver
bugün yapmadım yarına artık söylerim eşim makine alcakmış ben zaten bu yemek konusunda pek becerikli değilim elim yakışmıyor babama çekmişim herhalde)
2.öğünüme ilave bir tabak makarnabiraz pişman oldum ama çok canım istedi
2.öğünüme ilave bir tabak makarnabiraz pişman oldum ama çok canım istedi
üzülme canım arada olan kaçamaktan birşey olmaz hem yemişsin artık kendine zehiretme keyfini çıkar yarın dengelersın
benim yolum çokk uzun sanırım bende boyle dayanamama halleri daha çok olacak i-rabbim hepimize kolaylık versin
pişman olma canım,afiyet olsun.arada can çeker.bende bugün ödül yaptım kendime.
bende çok severim makarnayı helede ketçaplı mayonezli .bu diyet işi çıkalı yağsız sossuz yoğurtla yiyorum .biraz değişiklik iyidir.mehmet öz haftanın bir günü diyeti bozun istediğinizi yiyin diyordu[/QUOTE
hmmm doğru söylüyorsun arada sırada mutlu olmak önemli
doğru söylüyorsun hayırlısı olsun ne yapalım...sanada kolay gelsin arkadaşım...başaracağız hep beraber inşallah....güzel haberlerinizi bekliyorummm
başardım başardım oldu yumurta bu sefer sağol arkadaşım.elimden geldiğince yapıyorum tabi yemekleri eeeeeee mecburrr
tebrik ederim canıminşallah hep lezzetli yemekle yaparsın...yapa yapa öğreniyor insan
sağol canım inşallah . sen 2 öğünmü yemek yiyosun
geçmiş olsun meyveyide eksik etme.ben 2 defa içiyorum gün içinde nescafe çok seviyorum .maşallah Rabbim ne güzel sabır vermiş sana ben dayanamam gibi geliyor çok azmış.çalışıyomusun nasıl geçer günlerinevet günde iki defa :) zaten normaldede öyle yapardımbenim için zor olmadı
kahvaltı :
sucuk ve 1 yumurta
6zeytin
1 kupa nescafe (ilk defa içiyorum bu süreçte canım istedi)
2. öğünüm :
3 parça balık
bol marul salatası
2ceviz
bugün iştahım yok biraz rahatsızım ondan herhalde
geçmiş olsun meyveyide eksik etme.ben 2 defa içiyorum gün içinde nescafe çok seviyorum .maşallah Rabbim ne güzel sabır vermiş sana ben dayanamam gibi geliyor çok azmış.çalışıyomusun nasıl geçer günlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?