- 6 Ağustos 2013
- 3.505
- 3.630
- 198
- Konu Sahibi Rumeysagul
tabiki kardeşim ne demek çok memnun olurum ... çok kararlıyım ALLAH'ta bana inanılmaz kolaylık veriyor nerdeyse hiç acıkmadım gibi bi şeysen ne zaman başladın?
ben 16 agustosta basladım canım 1 ayımı doldurdum 7 kg verdımmm

ılk etapta ekmegı şekerı ve aksam gec yemeklerını kestım  karatay dıyetını okumustum aklımada  yattı ama cevız badem falan yemıyordum cunku sıvılcelerım olur dıye  korkuyodum:44:   yaglı cerezler yedımmı oluyordu  genelde o sekılde  devam ettım gercekten işe yaradı  sanada  tavsıye  ederım şimdi bunyem alıştıgı icin kılo vermem yavaşladı bende  dukan dıyetıne gecmeyı dusunuyorum  yulaf  kepegımı  beklıyorum haftaya  cuma  kesın başlıycam işallahh
 ılk etapta ekmegı şekerı ve aksam gec yemeklerını kestım  karatay dıyetını okumustum aklımada  yattı ama cevız badem falan yemıyordum cunku sıvılcelerım olur dıye  korkuyodum:44:   yaglı cerezler yedımmı oluyordu  genelde o sekılde  devam ettım gercekten işe yaradı  sanada  tavsıye  ederım şimdi bunyem alıştıgı icin kılo vermem yavaşladı bende  dukan dıyetıne gecmeyı dusunuyorum  yulaf  kepegımı  beklıyorum haftaya  cuma  kesın başlıycam işallahh 3-4 gün kararlıyım ciddiyim daha sonra hiç bir şey yokmuş çok fitmişim gibi bir rahatlık allahım yaaa. ben nasıl bu işi ciddiye alıp aylarca diyet yapıcam spor yapıcam.
 3-4 gün kararlıyım ciddiyim daha sonra hiç bir şey yokmuş çok fitmişim gibi bir rahatlık allahım yaaa. ben nasıl bu işi ciddiye alıp aylarca diyet yapıcam spor yapıcam.
 mümkünse bahsedermisin biraz  merAk ettimm
 mümkünse bahsedermisin biraz  merAk ettimm