ben ewlenırkende öle pek zayıf deqıldım..57 kiloydum ama belim inceydı gelınlıkte alt tarafı kapatıyoduşimdi hem koca popolu hem göbeklı bı hatun hatun oldum..ve bu durum hiç hoşuma gitmio o yuzden azımlıyım..akşam ewe gıdıncede plates yapmayı dusunuyorum..bırasda kondısyon bısıkletınde çalışırım..ohhh
Salı günü başladım dikkat etmeye canım.
Ay bir tartıldım ptesi günü 71 kilo şok oldum aşırı üzüldüm
Bir dönem düzenleyici ilaç kullandım bırakmama rağmen kilo vermem çok ama çok yavaştı.
En son salı gübü isveç diyeti yaptım.3. günün sonunda -1800 gördüm.Bu sabah 69.20 dim.
Hedefim 55 olmak.Benim için zor olacağı için biran önce başlamak istedim.Kasıma kadar 55 şart.
Hatta ben hedeflerimi büyüttüm haziranın sonu gibi 55 olabilirim inşallah.
ben diyetisyene giderken doktor bana 7de akşam yemeği veriyodu 9 da meyve yatmadan öncede süt :26:
ben diyetisyene giderken doktor bana 7de akşam yemeği veriyodu 9 da meyve yatmadan öncede süt :26:
Bir süre evden yemek götürebilirsin canım pratik rahat hazırlıyabileceğin bir şeyler.
Ben öyle yapıyorum mecbur kaldığımda.
inşallah olucaksın canım..hepımız ıncecık olucaz..moral bozmak yok..yap dıyetını yap sporunu bak kılon kalıyomu..kalmıcak zayıflıcas..benm kilom 62-63 öle degısıyo canım..
kızlar smdı tartı günü pazartesi mi o gunler mı bıldırım yapıcas..
öyle yapcam artık, başka çare yok
Hepimize yürüyüş şart o zaman hanımlar ben geçen yıl bu yolla baya bir eriitmiştim darısı bu yılın başına inşallah
Benim yine KK dan alıp uyguladığım bir listem var canım.
Mesela bu öğlen haşlanmış yumurta vardı mecbur ne yaptım evden getirdim.
akşam için ızgara köfte var ne yaptım evden getirdim bir süre böyle idare edicez artık.
Benim yine KK dan alıp uyguladığım bir listem var canım.
Mesela bu öğlen haşlanmış yumurta vardı mecbur ne yaptım evden getirdim.
akşam için ızgara köfte var ne yaptım evden getirdim bir süre böyle idare edicez artık.
sporu sakın ihmal etmeyın kızlar..özellikle benm gibi kalçalı olanlar..özellıkle şu yanlardaki çıkıklar yok mu basenlermden nefret edıyorum
bende bügün yürüycem 20dk falan ama olsun hiç yürümemekten iyidir dimi ? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?