- 2 Kasım 2014
- 77
- 8
- 13
- Konu Sahibi pasiftiryaki
-
Herkese meraba..
Ben bir yıldır evliyim.Eşimle klasik evli sorunları dışında bi sorunumuz yok.Ancak beni üzen bi konu var..Aman aman kıskanç biri değilim..öyle müdahale falanda etmem eşime edemem..bu kim şu kim nerdeydin kim vardı falan diye asla soramam..telefonlarını kurcalayıp hesapda sormam..zaten doğru seyler değil bence bunlar..yapan arkadaşlarım var..kendimi ifade etmek için anlatıyorum..
Benim sorunum şu ki, eşimin başka kadınlara bakıyo olması..hemde yanımda olmasına rağmen..sanırım farketmediğimi sanıyo..ben dile getiremiyorum sadece içten içe üzülüyorum..bi kez çok üzüldüğümde düzgünce söylemeye çalıştım nişanlıyken böyle değildin neden şimdi böyle yapıyosun kırılıyorum dedim..bana küstü iki gün konuşmadı..sonra ben geri adım attım bana öyle geldi heralde yoksa bu kadar kırılmazdı diye düşündüm..konuştum aramız düzeldi..üstünden zaman geçti ama yine aynı..ya hani manyakmısın erkektir bakar diyebilirsiniz ama güzel biri olunca uzun uzun bakıyo..artık bişey demiyorum ama çok üzülüyorum..
Peki şimdi hanımlar bendemi sıkıntı..siz olsanız üzülürmüsünüz..yada başınıza geliyo mu gelmiyo mu..normal mi..erkekler hep böylemi..
Ben eskiden sevgilisi/eşi yanında olupda bana bakanı görünce yanındaki eşi için o adama gıcık olurdum..işte şimdi ben o eşlerden oldum..
Ben bu kafada değilim ama bu kafada olanlar var o yüzden acaba benmi abartıyorum diye düşünmeye başladımErkektir bakar kafasi gecen yuzyilda kalmadi mi ya? Kadin da erkek de insandir, karsi cinse bakiyosa ahlaki zaaftir, hele eşinin yaninda bakiyosa saygisizligin alasidir
Bakmak var, bakmak var hanimefendi. Gun icinde birsuru insanla yuzyuze geliyoruz. Onemli olan bakarken icinden ne gecirdiginizdir.Göz dür bakar:) sen çok yakışıklı bir erkek görünce bakarmisin mesela.
Sen kocanin yaninda ya da kocan yokken carsida pazarda yakisikli erkeklere mi bakiyosun dorugunannesi?Göz dür bakar:) sen çok yakışıklı bir erkek görünce bakarmisin mesela.
Ben bekarken bakardım..Evlenince gayri ihtiyari baktığım oluyo ikinciye dönüp bakmıyorum..Göz dür bakar:) sen çok yakışıklı bir erkek görünce bakarmisin mesela.
Kıyameti kopartmamamın sebebi pasiflikten değil birazda yasak tatlı gelir mantığını ateşlememek içindi..gerektiğinde sesini çıkartmayan biri değilim ama bu konuda kavga edemiyorum..Evet sorun sende.. Ne demek bakamam soramam kurcalayamam.. Veee birine baktığını görüyosun düzgüncemi anlatıyosun.. Üstelik paşa hem suçlu hem güçlü birde küsüyo sende geri adım atıosun.. Evet bence sorun sende.. Koparaydın kıyameti bak nasıl özür diler dikkat ederdi.. Bir gün o seni bakarken yakalarsa , nasıl uyarılması gerektiğini öğretir sana.. Valla hiçte güzelce konuşayım olmazsa geri adım atayım demez.. Kocalarından bu kadar çekinen kadınları anlamıyorum.. Sana git kapris yap annesine yollama bacısına yardım etmesin vs vs demiyorum.. Ama arkadaş yakaladıysan yanlışını haddini bildirecek aptal yada korkak olmadığını göstereceksin
Gerçekten bu şekilde yapmak çözümse inanın yaparım çünkü çok sinirleniyorum ve ondan sinirimi başka türlü çıkartıyorum..bu konu üzerinden değildeSen de bakmalısın.
Seni anlaması için bunu yapman gerek.
Ona yaşat.
Hatasını küserek bastırmaya çalışmış, sen de yemişsin ayrıca.
Bu kadar pasif kalmamalısın.
Saygısızlıktır uzun uzun bakması. Öküzce bir tavır.
İçten içe üzülmekle kendini yorarsın ancak.
O seninle evlenmişse bu tarz konularda haddini bilmek zorunda.
Ama senin gibi tepkisiz ve onun küsmelerini çeken birini ne kadar dikkate alacaktır bilemedim.
Değiştir kendini bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?