Bendemi sıkıntı var?

Basta geri adim atmakla büyük hatta yapmissin..

Sahsen benim esim yanimda oyle birsey yapsa , kiyameti koparirim..
Kiskancliktan felan degil cok kotu bir hareket esi yanindayken baskasina bakmasi....

Sorun sende adam kusecek kizacak diye gikini cikartamaz hale gelmissin artik kirildigini bile soylemiyosun farkinda misin ?

Bakmak derken nasıl bakıyor?
Dikkatini çekmiş gibi..
Yanlış anlamıyn benimle aynı sorunu yaşayan biri var diye sevinmedim ama yalnız olmadığımı görünce üzüntüm hafifledi sanki..

Sen kocanin yaninda ya da kocan yokken carsida pazarda yakisikli erkeklere mi bakiyosun dorugunannesi?
Bak şimdi beni polemiği çekip prim yapma! Başkalarının yorumlardan alıntı yapıp gece gece millete istediğiniz yorumu yapma hakkınız yok.kendi fikrini yaz beni edilecek cevaba yazacağım şey sende bak ne hissettiğini anlasın olacaktı. Ama her konuda olduğu gibi illa bir kurcalayan çok bilmiş olacak.msj kovanı benle dolduramazsin başkasını polemiği çek:)

Dikkatini çekmiş gibi..

Yanlış anlamıyn benimle aynı sorunu yaşayan biri var diye sevinmedim ama yalnız olmadığımı görünce üzüntüm hafifledi sanki..
Huylar değişmiyor.. Etrafimizdaki evli admalar ya da sevgilisi yaninda olan adamlar bile baskasina bakiyor. Tabiki bakmayani vardır genelleme yapmak yanlis olur. Sizi gerçekten seviyorsa bu konudan dolayoiuzuntunuzu belirtirseniz bir daha yapmaz ya da dikkat eder diye düşünüyorum. ama huylu huyundan vazgeçmez Allah sabir versin bize

Ben bekarken bakardım..Evlenince gayri ihtiyari baktığım oluyo ikinciye dönüp bakmıyorum..
Yahu şaka yapayım dedim.bakarken ne gördüğümüz u bilmediğimiz zamanlar bile oluyor gayri ihtiyari.bakiyiruz bazen. Ama eşi bakıp birdaha bakiyirsa oda baksın bakalım ne olacak.

Evet sıkıntı direk sizde allah aşkına bu durumu eşinize söylediğinizde ne yüzle küsüyor ve yetmiyor bir de özür diliyorsunuz. Bir de siz bakın bakalım yoldaki yakışıklıya ya da siz de kendinize çeki düzen verip dikkat çekici bir şekilde giyinin sonra da eşiniz kızdığında ona küsüp Özür diletin

Sorun sende adam kusecek kizacak diye gikini cikartamaz hale gelmissin artik kirildigini bile soylemiyosun farkinda misin ?
Küsecek kızacak diye değil bu konu dha çok dikkatini çekmesin diye bahsetmiyodum ama değişen bişey olmadı..o konu için sinirlenip başka bişey için tartıştığım oldu çünkü içimdeki öfkeyi başka türlü atamıyodum. ..ancak sizlerin yorumuyla anladımki açık açık o mesele için tartışmalıyım tartışacaksamda..

Ben bir.yorumda yazdiginiz "bu konuda degilde baska seylerden cikariyorum hincimi" cumlesine takildim.
Baska seylere degilde bu bakma mevzusundan cikarin bence hincinzi.
Bir de kusen erkek cok zor oluyordur heralde..Belki bu sekilde davranmak zorunda kaliyorsunuz ama bu konudaki tepkinizi sade ve yalin belli edin.Bence alttan almayin...

Hırsini bu konudan cikarsan senin icin daha iyi olur. Bence kesinlikle normal degil. Ben kabul edemem arkadas. Nasil katlanılir boyle seye bilmem. Eget cok dikkat cekici birisi varsa etrafında kadinlar bile bakar ya hani,bakarsın gecer. Ama surekli olmasi kesinlikle bana gore normal degil.

Bunu yapmayı düşünüyorum..

Bende bi kere gözünün üzerine yapıştırıvermiştim arabadaydık mini etekli kadınlar geçiyordu birde baktım bizimki direksyona eğilmiş yukarı bakıyo o an nasıl olduğunu anlamadığım bi şekilde yapıştırıverdim gözünün üzerine meğer garibim ışıkları görmek için eğilip lambalara bakıyomuş sakin bi kafayla düşününce gerçekten direksyondaki bi insan karşısından geçen birine niye eğilip baksın neyse dedim bidaha bakarsan ona sayarız bu tokatı şunu dicem karşısındaki insana baksa bile nasıl baktığını içinden ne geçtiğini bilemeyiz bende bakıyorum herkese bön bön bazen,ay ne giymiş bu nasıl ceket falan diye :) eğer siz onu uyardıysanız kırılıp iki gün sizle konuşmadıysa gerçekten kötü niyetlerle bakan insan bidaha sizin yanınızda yapmaz siz yokken yapardı hala sizin yanınızda yapıyorsa art niyetsiz olabilir bu. Dalgınlıkla istemsizde yapıyor olabilir.Eğer gerçekten bakıyorsada sadece kadınlara ben sizin yerinizde olsam tam o bakarken saçlarınıda güzel toplamış ama Allah var güzel kız falan derim o anlar zaten vaziyeti :)

"ya hani manyakmısın erkektir bakar diyebilirsiniz"işte bunu aklı başında kimse diyemez, dememesi lazım.
diyorsa erkeğin egemenliğini kabul etmiş demektir.
Bence sende de bir miktar bu duygudan var.

Gozu kayar bakar anlik ama gözünü dikip bakanlar var esinin yaninda.cok igrenc bencr.senin kirilcagina o kirilmis .Ne ustune dusuyorsun kuserse kussun.simartmissin adami korkma kacmaz bir yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…