- Konu Sahibi karkedisi35
-
Zenginmi. Annen sesini cikarmadigina göre. Eski türk filmlerindeki gbi.Merhaba ben 21 yaşındayım, yaklaşık 1 senedir beraber olduğum bir adam var kendisi 35 yaşında. 2 yaşında kız çocuğu var, boşanmış birisi.
Biz birbirimizi saygı sevgi çerçevesinde tesadüfen tanıdık.. birbirimizle alakalı bilmediğimiz şey yok.
Büyük Aşk'tı diyebilirim. Sevgim ve onun sevgisinden eminim..
Çok fazla fedakarlığım oldu, arkadaşlarım çok karşı çıktı yaş farkından dolayı. Okulun bitmesine 1 sene var..Annem destek verdi karşı çıkmıyor..
Son bir kaç aydır bana karşı hiç olmadığı kadar sert. Çok fazla kavga ediyoruz bazı güven sorunlarımız var. Aşabileceğimizi düşünüp ilişkiyi devam ettiriyoruz.. henüz bir evlilik sözü vs almadım onun tarafından ya da böyle bir şey konuşmadık ama ben yine de sormak istiyorum sizlere..
*Sizce bu ilişkide karşılaşabileceğim sorunlar nedir?
*Aranızda eşiyle bizimki kadar yaş farkı olan var mı?
*Bu ilişkide ciddiye alınmak için nasıl davranmam gerekiyor, arada yaş farkı olduğu için saf davranmak istemiyorum, evlilikle sonuçlanmasını umuyorum..
sizlere sorularım genel olarak bu tarz, sevgiler.
Güven sorunu olması daha büyük sorun bence.çocuk sorun olur mu yani sizce
Bizim de 12 yaş farkımız var. :) seni ben anlarım..Merhaba ben 21 yaşındayım, yaklaşık 1 senedir beraber olduğum bir adam var kendisi 35 yaşında. 2 yaşında kız çocuğu var, boşanmış birisi.
Biz birbirimizi saygı sevgi çerçevesinde tesadüfen tanıdık.. birbirimizle alakalı bilmediğimiz şey yok.
Büyük Aşk'tı diyebilirim. Sevgim ve onun sevgisinden eminim..
Çok fazla fedakarlığım oldu, arkadaşlarım çok karşı çıktı yaş farkından dolayı. Okulun bitmesine 1 sene var..Annem destek verdi karşı çıkmıyor..
Son bir kaç aydır bana karşı hiç olmadığı kadar sert. Çok fazla kavga ediyoruz bazı güven sorunlarımız var. Aşabileceğimizi düşünüp ilişkiyi devam ettiriyoruz.. henüz bir evlilik sözü vs almadım onun tarafından ya da böyle bir şey konuşmadık ama ben yine de sormak istiyorum sizlere..
*Sizce bu ilişkide karşılaşabileceğim sorunlar nedir?
*Aranızda eşiyle bizimki kadar yaş farkı olan var mı?
*Bu ilişkide ciddiye alınmak için nasıl davranmam gerekiyor, arada yaş farkı olduğu için saf davranmak istemiyorum, evlilikle sonuçlanmasını umuyorum..
sizlere sorularım genel olarak bu tarz, sevgiler.
Ben de 21 yaşındayken çok aşıktım sevgilime ama o üst sınıfta ve 22 yaşındaydı :) bir ünv. öğrencisi dul ve çocuklu adamda ne bulur, hangi ortak paydada buluşur anlamak zor..
Eski eşi bunu boşadığına göre adam gerçekten çekilmez biri olmalı çünkü kadınlar çocukları bu kadar küçükken herzaman sürdürme tarafında oluyorlar evliliklerini..kısacası adam sandığın kadar iyi olsa karısı onu boşamazdı..
Anneniz "erkeğin dulu olmaz" kafasında herhalde..koca kaçıyormu ki anne onay veriyor? kızım kendi yaşıtlarına bak, senin neyine bu moruk demiyor mu? 35 yaşlı değil ama 21 yaşındaki cıvıl bir öğrenci için moruktur net..Babanın onay vereceğine ihtimal vermiyorum..
Aranızda cinsel yakınlaşma olmamıştır umarım çünkü olduysa adam kabalaşmaya başlar, seni kıskanır vs.. eğer henüz yakınlaşma yaşamadıysanız o ana kadar sana prenses gibi davranır..ayrıca yaşın çok genç bunu kaldıramayıp ona kendini mecbur hissedebilirsin..
Okulda etrafına bak..birlikte tüm gün vakit geçirebileceğin,şu ülkeyi görmeye gidelim diye hayal kurabileceğin, çılgınlar gibi dans edip eğlenebileceğin biri olabilecekken, neden çocuklu bir morukla vakit kaybedesin ki..kendi dünyandan birini bul.
siz kac yasındasınız suanda?Bizim de 12 yaş farkımız var. :) seni ben anlarım..
O da 2 ay evli kalmış bi tane pislikle, çocugu falan yok.
Ama senin durumun için şunu söyleyebilirim; çocukları oldugu için iyice düşün derim...
Siz sevmediniz mi hiç? Seven için kırıcı olabiliyor böyle cümleler. Bence biraz dikkat edin.21 yaşında gencecik bir kızsın. Neden 35 yaşında bir adam?
Ben 21 o 32. Bu sene evlenmeyi planlıyoruz.siz kac yasındasınız suanda?
bir de kaldıramayıp ona kendini mecbur hissedebilirsin derken ne demek istediniz birwz daha açabilir misiniz çünkü tam olarak böyle olmasa da buna benzer bir duygu taşıyorum şuanBen de 21 yaşındayken çok aşıktım sevgilime ama o üst sınıfta ve 22 yaşındaydı :) bir ünv. öğrencisi dul ve çocuklu adamda ne bulur, hangi ortak paydada buluşur anlamak zor..
Eski eşi bunu boşadığına göre adam gerçekten çekilmez biri olmalı çünkü kadınlar çocukları bu kadar küçükken herzaman sürdürme tarafında oluyorlar evliliklerini..kısacası adam sandığın kadar iyi olsa karısı onu boşamazdı..
Anneniz "erkeğin dulu olmaz" kafasında herhalde..koca kaçıyormu ki anne onay veriyor? kızım kendi yaşıtlarına bak, senin neyine bu moruk demiyor mu? 35 yaşlı değil ama 21 yaşındaki cıvıl bir öğrenci için moruktur net..Babanın onay vereceğine ihtimal vermiyorum..
Aranızda cinsel yakınlaşma olmamıştır umarım çünkü olduysa adam kabalaşmaya başlar, seni kıskanır vs.. eğer henüz yakınlaşma yaşamadıysanız o ana kadar sana prenses gibi davranır..ayrıca yaşın çok genç bunu kaldıramayıp ona kendini mecbur hissedebilirsin..
Okulda etrafına bak..birlikte tüm gün vakit geçirebileceğin,şu ülkeyi görmeye gidelim diye hayal kurabileceğin, çılgınlar gibi dans edip eğlenebileceğin biri olabilecekken, neden çocuklu bir morukla vakit kaybedesin ki..kendi dünyandan birini bul.
Burda bu yaş farkı olan ilişkiyi yaşamayıp kınayanların yazılarını okuyarak moralini bozma sen.bir de kaldıramayıp ona kendini mecbur hissedebilirsin derken ne demek istediniz birwz daha açabilir misiniz çünkü tam olarak böyle olmasa da buna benzer bir duygu taşıyorum şuan
Ben 21 o 32. Bu sene evlenmeyi planlıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?