Benden 14 yaş büyük, çok aşığım, korkuyorum.

Zenginmi. Annen sesini cikarmadigina göre. Eski türk filmlerindeki gbi.

21 yas insanın hayatı toz pembe gördüğü tecrübe sahibi olmadığı , büyüklerin yönlendirmesinin hoşuna gitmediği yaşlardan .. eğer bu yaşlarda akıllı davranmazsa hayatı boyunca pişmanlık yaşayabileceği şeyler yapabiliyor . Herkesin yorumuna katılıyorum . Büyük aşk diye birşey yok , uyum , sevgi , saygı , anlayışlı bı insan olursa evlilikte mutluluk yakalanıyor . Flört veya nişanlılık döneminde insanlar zaten kendini belli ediyor .. 32 yasimdaki tecrübem ile bı daha 20 yaşına gitsem kesinlikle eş seçiminde çok daha dikkatli olurdum . Kendinize yazık etmeyin ..

Ben de 21 yaşındayken çok aşıktım sevgilime ama o üst sınıfta ve 22 yaşındaydı :) bir ünv. öğrencisi dul ve çocuklu adamda ne bulur, hangi ortak paydada buluşur anlamak zor..

Eski eşi bunu boşadığına göre adam gerçekten çekilmez biri olmalı çünkü kadınlar çocukları bu kadar küçükken herzaman sürdürme tarafında oluyorlar evliliklerini..kısacası adam sandığın kadar iyi olsa karısı onu boşamazdı..

Anneniz "erkeğin dulu olmaz" kafasında herhalde..koca kaçıyormu ki anne onay veriyor? kızım kendi yaşıtlarına bak, senin neyine bu moruk demiyor mu? 35 yaşlı değil ama 21 yaşındaki cıvıl bir öğrenci için moruktur net..Babanın onay vereceğine ihtimal vermiyorum..

Aranızda cinsel yakınlaşma olmamıştır umarım çünkü olduysa adam kabalaşmaya başlar, seni kıskanır vs.. eğer henüz yakınlaşma yaşamadıysanız o ana kadar sana prenses gibi davranır..ayrıca yaşın çok genç bunu kaldıramayıp ona kendini mecbur hissedebilirsin..

Okulda etrafına bak..birlikte tüm gün vakit geçirebileceğin,şu ülkeyi görmeye gidelim diye hayal kurabileceğin, çılgınlar gibi dans edip eğlenebileceğin biri olabilecekken, neden çocuklu bir morukla vakit kaybedesin ki..kendi dünyandan birini bul.

Çok gençsin daha,acele etme.
Adam,neredeyse baban yaşında,bir de çocuğu var.
Senin yeni yeni yaşamaya başladığın heyecanları o,çoktan yaşamış bitirmiş.
Evlenseniz bile ortak zevkleriniz,paylaşımlarınız olmayacak.Sorun yaşayacaksınız.
Adam şimdiden sert davranmaya başlamış zaten niye devam ettirmek için ısrar ediyorsun.
Eski eşi,aranızda hep 3.kişi olarak kalacak.Bu da ayrı bir sorun.
Neresinden tutsan elinde kalıyor.Bitir bu ilişkiyi.İleride daha uygun birisi çıkar karşına."İyi ki" dersin.

14 yas farkı değil de sorun eğer yasın mesela 30 lu yaslarında olsaydın tamam derdim ama 21 yas daha öocuk sayılır . Evlilik olgunluğunda değil bana göre 21 yas .
Adam evlenmiş boşanmış bir kızı var bu ilerde çok büyük sorunlara sebep olur . Kız çocukları hele de babaya düşkün olur . Maddi manevi öncelik olarak kızına yetmesi gerekir . Bu noktada senin beklentilerini karşılayamayabilir .
Hem Eşinden neden ayrılmış ? Bu da önemli .

Bir de daha yasın çok genç bence hayatında daha karşına sana uygu. Kişiler çıkar . 1 senede birini tanımak için çok uzun bir zaman dilimi değil .
Senin yaslarında herkes böyle büyük Aşklar yasar.

Gençliğine yazık.onun senin peşinde pervane olması gerekirken sen bu yaşta zorla ilişki yürütüyorsun.1 yıl hiç uzun bir süre değil bugün ayrılsanız birkaç aya unutursunuz.çocuk ayrı sorun,yaş farkı ayrı sorun.

21 yaşındasın ve çocuğu olan bir adamla evlenmeyi umuyorsun öyle mi....Ve annen destekliyor öyle mi ? Ben yorum yapmama hakkımı kullanacağım sanırım ki ağır konuşup kalbinizi kırmayayım... İleride evlendim çok mutsuzum diye konu açmasan bari...

Kardeşim dinlemedi pişman oldu sen dinle. Yaşi büyük adamla olmaz. o 20 yaşındayken sen 5 yaşındaymışsın böyle düşün 20 yasindakiyle 5 yaşındaki nasıl olmayacağı gibi 35 ile 21 olmaz. Kendini senden üstün görür bilgili görür üzerinde hakimiyet kurar. Senle evlenip eski eşine bak ben genç bekar bulabiliyorum mesajı verir evde de mutlu olmazsın. Şu siteyi oku 1 yaşında çocukla boşayan kadınlar hep aldatma vs diyorlar neler diyorlar. Yapma gülüm yapma kuzum trilyoner olsa yapma huzursuz olma

Bizim de 12 yaş farkımız var. :) seni ben anlarım..
O da 2 ay evli kalmış bi tane pislikle, çocugu falan yok.
Ama senin durumun için şunu söyleyebilirim; çocukları oldugu için iyice düşün derim...

Merhaba, onunla cinsel anlamda yakınlaştık evet.. sahiplenmesi kıskanç olması bunların hepsi var.. ilk başta çok sakin olan insan şimdi ters ya da onu kıslandıracak bir şey yaptığımda/söylediğimde bana vuruyor. çok ciddi olmasa da canım yanıyor, koluma vurmuştu vurduğu yer morarmış.. çok üzgünüm ya gerçekten..

Bizim de 12 yaş farkımız var. :) seni ben anlarım..
O da 2 ay evli kalmış bi tane pislikle, çocugu falan yok.
Ama senin durumun için şunu söyleyebilirim; çocukları oldugu için iyice düşün derim...
siz kac yasındasınız suanda?

bir de kaldıramayıp ona kendini mecbur hissedebilirsin derken ne demek istediniz birwz daha açabilir misiniz çünkü tam olarak böyle olmasa da buna benzer bir duygu taşıyorum şuan

bir de kaldıramayıp ona kendini mecbur hissedebilirsin derken ne demek istediniz birwz daha açabilir misiniz çünkü tam olarak böyle olmasa da buna benzer bir duygu taşıyorum şuan
Burda bu yaş farkı olan ilişkiyi yaşamayıp kınayanların yazılarını okuyarak moralini bozma sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…