- Konu Sahibi karkedisi35
-
ben onunlayken o yaş farkını hiç hissetmiyorum ki.. hatta bazı anlar geliyor benim ona şefkat gösterip kol kanat geresim geliyor, ondan büyükmüsüm gibi..Burda bu yaş farkı olan ilişkiyi yaşamayıp kınayanların yazılarını okuyarak moralini bozma sen.
Ya adam sende 14 yaş büyük bunu geçtim çocuğu var .Çok zor olabiliyor bazen öyle değil mi.. umarım mutlu olursun, çocuğu yokmuş senin adına çok sevindim. :)
Aynı şekil.. sorun zaten yaşınız değil. Bunu yaşayan bilir.ben onunlayken o yaş farkını hiç hissetmiyorum ki.. hatta bazı anlar geliyor benim ona şefkat gösterip kol kanat geresim geliyor, ondan büyükmüsüm gibi..
Tabiki de sevdim. 20 yaşımda +14 değil. Ayrıca bir soruya bu kadar alınman kendinden emin olmadiginı gösterir.Siz sevmediniz mi hiç? Seven için kırıcı olabiliyor böyle cümleler. Bence biraz dikkat edin.
İnsan kınamadığını yaşamaz.
Boşanma sebebi, ailesinin istediği biriyle evlenmiş olması ve onu sevmemiş sevememiş hiç. 1 yıl evli kalmışlar. Çocuğu da isteyerek yapmış, yaşım geçiyor vs diye.Aynı şekil.. sorun zaten yaşınız değil. Bunu yaşayan bilir.
Ama çocukları var ve o bir baba.. Boşanma sebebi çok çok önemli bu konuda. Sebebi biliyor musun?
Konu sahibesi için kırıcı olabilir demek istedim. Ben eminim yani sorun yok..Tabiki de sevdim. 20 yaşımda +14 değil. Ayrıca bir soruya bu kadar alınman kendinden emin olmadiginı gösterir.
Hmm. Anladım o eski eş ve çocuklar sorun çıkarabilir diyemem ama balık baştan kokar canım ya iyi düşün sen. Kimse kimsenin mecburi istikameti de değil, onsuz da olurum kafasıyla yaşa..Boşanma sebebi, ailesinin istediği biriyle evlenmiş olması ve onu sevmemiş sevememiş hiç. 1 yıl evli kalmışlar. Çocuğu da isteyerek yapmış, yaşım geçiyor vs diye.
Tabii ben yoktum..
Kadın boşanmak istememiş çok diretmiş, hala diretip sürekli arıyor. Çocuğu bahane ederek çağırıyor. aslında zaten beni asıl düsündüren bu durumlar.
Maddi durumu çok iyi. İzmirin en bilindik şirketlerinden birinin sahipleri.
Evet şakayla karışık vurdu.. ben gerçekten vursam uçardın beni çok sinirlendirdin ben sana vurur muyum hiç dedi üstünü örttü öyle.Hmm. Anladım o eski eş ve çocuklar sorun çıkarabilir diyemem ama balık baştan kokar canım ya iyi düşün sen. Kimse kimsenin mecburi istikameti de değil, onsuz da olurum kafasıyla yaşa..
Bir de galiba vurmuş sana doğru mu?
Benim sorumda kırıcı bir kelime yokki. Sadece neden diye bir soru.Konu sahibesi için kırıcı olabilir demek istedim. Ben eminim yani sorun yok..
Bana vuruyor demişsiniz farkında mısınız? Şiddetin ciddisi şaka mı olur? canım yanıyor morardı demişsiniz üstelik kolunuzu kırarsa mı ciddi olucak?Merhaba, onunla cinsel anlamda yakınlaştık evet.. sahiplenmesi kıskanç olması bunların hepsi var.. ilk başta çok sakin olan insan şimdi ters ya da onu kıslandıracak bir şey yaptığımda/söylediğimde bana vuruyor. çok ciddi olmasa da canım yanıyor, koluma vurmuştu vurduğu yer morarmış.. çok üzgünüm ya gerçekten..
Tabiki de olmamalı. Haklısın. Sen böyke düşünürken bu ilişkiyi sürdürmenin de anlamı yok farkındaysan "şiddet" olduğu için. Yaş farkı vs aşılacak küçük sorunlar ama şiddet.. Asla. Bir kere yapan mutlaka emin ol ki bir kere daha yapar..Evet şakayla karışık vurdu.. ben gerçekten vursam uçardın beni çok sinirlendirdin ben sana vurur muyum hiç dedi üstünü örttü öyle.
ben de densiz bir laf etmiştim kıskandırmak için sanırım ama hic bir seyin bedeli şiddet olmamalı haksız mıyım
Hayır,hayır yavrucuğum hayır!Merhaba ben 21 yaşındayım, yaklaşık 1 senedir beraber olduğum bir adam var kendisi 35 yaşında. 2 yaşında kız çocuğu var, boşanmış birisi.
Biz birbirimizi saygı sevgi çerçevesinde tesadüfen tanıdık.. birbirimizle alakalı bilmediğimiz şey yok.
Büyük Aşk'tı diyebilirim. Sevgim ve onun sevgisinden eminim..
Çok fazla fedakarlığım oldu, arkadaşlarım çok karşı çıktı yaş farkından dolayı. Okulun bitmesine 1 sene var..Annem destek verdi karşı çıkmıyor..
Son bir kaç aydır bana karşı hiç olmadığı kadar sert. Çok fazla kavga ediyoruz bazı güven sorunlarımız var. Aşabileceğimizi düşünüp ilişkiyi devam ettiriyoruz.. henüz bir evlilik sözü vs almadım onun tarafından ya da böyle bir şey konuşmadık ama ben yine de sormak istiyorum sizlere..
*Sizce bu ilişkide karşılaşabileceğim sorunlar nedir?
*Aranızda eşiyle bizimki kadar yaş farkı olan var mı?
*Bu ilişkide ciddiye alınmak için nasıl davranmam gerekiyor, arada yaş farkı olduğu için saf davranmak istemiyorum, evlilikle sonuçlanmasını umuyorum..
sizlere sorularım genel olarak bu tarz, sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?