- 18 Ocak 2018
- 3.145
- 8.772
- 158
- 33
- Konu Sahibi karkedisi35
-
bir de kaldıramayıp ona kendini mecbur hissedebilirsin derken ne demek istediniz birwz daha açabilir misiniz çünkü tam olarak böyle olmasa da buna benzer bir duygu taşıyorum şuan
Geçmiş olsunnnn sevmeye devamMerhaba, onunla cinsel anlamda yakınlaştık evet.. sahiplenmesi kıskanç olması bunların hepsi var.. ilk başta çok sakin olan insan şimdi ters ya da onu kıslandıracak bir şey yaptığımda/söylediğimde bana vuruyor. çok ciddi olmasa da canım yanıyor, koluma vurmuştu vurduğu yer morarmış.. çok üzgünüm ya gerçekten..
Izmirin bilinen bir şirketinin sahibiymiş beyfendi .evlensenız bıle bu ısın sonu yok bosanırsınız
nerden tutsan elınde kalır annenızın onay vermesıne epey sasırdım
sahsen benım kızım 21 yasındayken karsıma ondan 14 yas buyuk cocuklu bırını getırse kalbıme inerdi
boyle bırsey olabılır mı ya ınanasım gelmıyorIzmirin bilinen bir şirketinin sahibiymiş beyfendi .
Annesinin neden onay verdiği burdan anlaşılıyor bence .
Izmirin bilinen bir şirketinin sahibiymiş beyfendi .
Annesinin neden onay verdiği burdan anlaşılıyor bence .
Bana kalırsa adam boşanmamış bile olabilir.boyle bırsey olabılır mı ya ınanasım gelmıyor
ısterse dunya merkez bankası onun olsun
sıddet de varmıs ısın ıcınde anne demıyor mu kızım kolun nıye morarmıs senın dıye
adam koluna vurmus ve bu vurma degıl vursam ucardın demıs. vurdugu yerde morarmıs
hanım kızımız da densız laf etmıstım dıyor ustelık
bılınen sırket sahıplerıde ne ortamlara gırıyorlar kımlerle tanısıyorlar 21 yasında hayatdan bı haber kızı napsın... adam bence cıddı yalan soyluyor hayatıyla ılgılı
Ya yaşım geçiyor diye çocuk yapıp çocuk 1 yaşındayken bu kızla ilişkiye başlamış bir adamdan bahsediyoruz .Çok parası olması evliliğini sürdürmeye yetmemiş..keşke anne bunu görebilse ama yok
Ya yaşım geçiyor diye çocuk yapıp çocuk 1 yaşındayken bu kızla ilişkiye başlamış bir adamdan bahsediyoruz .
Madem çocuk istiyordun el kadar bebekle kadını neden ortada bıraktın .
Bende 35 yaşındaki adamin 20 yasindaki kizdan ne bekledigini anlayamıyorum.Genç kızların bu kendinden çok büyük erkek takıntısını anlamıyorum anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?