Benden 14 yaş büyük, çok aşığım, korkuyorum.

Ya bak şöyle düşün 35 yaşındaki bir adam hayatıyla ilgili önemli bir karar alacağı zaman 21 yaşındaki birine sorar mı? Siz evlenseniz bence sizin düşüncelerine vs hiç önem vermez çünkü onun gözünde çok tecrübesizsiniz, kucuksunuz. Siz o zengin adamın yanındaki genç güzel kadın olacaksiniz ama bir hayat arkadaşı olamayacaksiniz. O yüzden bence kendi yaşlarınizda biriyle olsaniz daha iyi.

bir de kaldıramayıp ona kendini mecbur hissedebilirsin derken ne demek istediniz birwz daha açabilir misiniz çünkü tam olarak böyle olmasa da buna benzer bir duygu taşıyorum şuan

Keşke yazdıklarımda haklı çıkmasaydım ..şaka yollu vuruyor ama vurduğu yer morarmış demişsin..işte bak karısının onu boşama nedeni..vurmanın şakası olmaz..bu adam eli havada bir tip belli..flört döneminde ne kadar büyük tartışma olursa olsun şiddet girdiyse ilerisinde çok daha büyüğünü bekleyeceksin..bunu şimdiden şaka olarak kabul ettiysen, ileride yiyeceğin dayağı şimdiden sindirmişsin demektir..

Dayak,kaba davranma,yaş farkı,anlayışsızlık bunların hiçbirini sevgiyle örtüştüremezsin yada sevgiyle açıklayamazsın..sevgi herşeyin üzerini kapatamıyor..eğer kapatabilse kadınlar "onu seviyorum ama hayat onunla katlanılmaz o yüzden boşandım" diye itiraf etmezlerdi..sevgi, herşeyi biryere kadar tolere eder..gerisi katlanılmaz bir hal alır..

Aranızda dozu ne olursa olsun bir şekilde cinsellik yaşanmış..cinsellik insanları birbirine duygusal olarakta yakınlaştırır bu yüzden kendini ona ait ve ilkin olduğu için ona mecbur hissedersin..şuan yaşın gereği dünyanın en büyük aşkını yaşıyormuşsun, kimse seni onun kadar çok sevemez gibi düşünüyorsun..beni o kadar çok seviyor ki, ondan ayrılmamı asla kabul etmez,peşimi bırakmaz diyorsun..bunların hepsi laf salatası..senin yaşından bende geçtim..o günlerde sevgilimden bahsederken bile gözlerimden kalpler fışkırıyordu çünkü o yaşta o da benim ilkimdi..onsuz yapamam diye düşünüp ömürboyu kendimi ona mecburmuş gibi düşünürdüm..bu herkesin geçtiği bir dönem..fakat seviyorum dediğin adama nereden baksak ofsayt..seni tanımıyorum dışarıdan bir gözle yorum yapıyorum ama yazdıklarımı onaylıyorsun..demek ki doğru bakış açısı benim bulunduğum taraf..

Lütfen hayatın henüz başındasın..kimseye mecbur değilsin..kimse vazgeçilmez değil..sen onunla varolmadın ki o olmadan hayatını sürdüremeyesin..ondan ayrıl hayatına bak,yoluna bak..yoksa seni çalıştırıp paranı elinden alan, seni döven,seni hiçe sayan,sen ne anlarsın diye sürekli aşağılayan biriyle ömür tüketeceksin..kendine bunu yapma.

Benimde eşimle sizin kadar olmasa da epey yaş farkı var. Bence asıl sorun aranızdaki yaş farkı değil. Bir çok yorumda olumsuz nitelendirilse de erkekler geç olgunlaşır çoğu erkeğin karakterinin tam anlamıyla oturması 30 yaş ve sonrasıdır. Bu durumunda avantajlı yanları çok. Bu çerçeveden bakıp konuyu sizin ilişkinize indirgersek yaş farkı değil o yaşta bir erkeğin nasıl bir karaktere sahip olduğu ve mevcut yaşam tarzı önem taşır. Sizinde aklınızın karıştığı yer burası.

Yaşınızın bir avantajı var. Hemen evlenmek gibi bir zorunluluğunuz yok. Üç beş sene daha bu kişiyi tanıma yolunu seçebilirsiniz. Sizde olgunlaşacak onun hakkında düşünceleriniz dahada netleşecektir. Kaldıki buraya yazma geregi hissettiğinize göre sevdiğiniz bir çok artı yönünü gördüğünüz değer verdiğiniz biri. Yorumlarda yazıldığı gibi ipini salmak o kadarda kolay değil.

Bir insanın evli kaldığı sürece bakıp ön yargıyla kimbilir ne halt etmiştir de boşanmıştır demeyi kendimce uygun bulmuyorum. Taş yerinde ağırdır. İyi adam olup şirret kadına, iyi kadın olup berbat adama denk gelen çok insan var. Boşanmasının ardında olan gerçeği anlamak öğrenmek için zaman gerek. O zaman geldiğinde zaten kafanızda netleşir çoğu şey. Gerçeği bilmeden buradan ne yazsak boş

Çocuğunun olması ve buna bağlı eski eşle olacak diyoloğunun sizi ne derece rahatsız edeceğine yine siz en doğru kararı verirsiniz. Bazı kadın eski eşten dolayı cinnet geçirir, bazısı da yaşadığı güven duygusuyla bunu sorun etmez. Ama yaş itibariyle sorun etmeniz normal. İnsan yaş aldıkça olgunlaşıp daha sağlıklı düşünebiliyor. Bunun için zamanınız var.

Ben 10 yıldan fazla oldu evleneli. Çokta mutluyum. Oda boşanmıştı ama çocuğu yoktu. İyiki karşıma çıktıda yaşıtım biriyle evlenmedim. Senin yaşlarda içinde bulunduğum şartlarla çok sorun yaşardım. Eşimin olgunluğunun hayatı anlamışlığının bana çok faydası katkısı oldu. Dünyayı insanları hayatı farklı bir bakış açısıyla görerek onunla büyüdüm. Her erkek öyle değil tabi. Ben yinede 30 yaşlarında bir erkeğin 20 li yaşlardaki erkeklere göre daha sakin ve olumlu davrandığını düşünüyorum. Aranızdaki yaş farkının gezme tozma eğlenme açısından sorun olup olmayacağı yine sizin karşılıklı sevginize saygınıza anlayışınıza bağlı. Karşıdaki insan bir odun değilse birlikte her yaşta heyecanı ayakta tutarsınız.

Siz yaştan çok onda gördüğünüz olumsuz yönlere odaklanıp kendinize zaman verin. Bu olumsuz yönler zamanla daha olumsuz hale geliyorsa onsuz yolunuzu çizersiniz çünkü yaş olarak zamanınız çok.

Kendi tecrübem yok ama size tanıdığım bir kadınla ilgili şunu diyebilirim. 10 yaş var eşiyle arasında ve şu an hiç bir yere eşiyle gitmiyor, düğün olsun gezmek olsun, tatil olsun. Bir çok yere 30 yaşında bir oğlu var onu sürüklemenin peşinde. Eşiyle paylaşabildiği bir şey yok ve bence bu hep böyleydi. Gençliğinde yaşayamadıklarını oğluyla yaşamaya çalışıyor.

Geçmiş olsunnnn sevmeye devam

Çocuğu çok istediyse alsın paşa paşa baksın, kolay öyle ninemde yapar çocuğu ben istiyim anasına paslıyım ne güzelmiş ya.

evlensenız bıle bu ısın sonu yok bosanırsınız
nerden tutsan elınde kalır annenızın onay vermesıne epey sasırdım
sahsen benım kızım 21 yasındayken karsıma ondan 14 yas buyuk cocuklu bırını getırse kalbıme inerdi

Izmirin bilinen bir şirketinin sahibiymiş beyfendi .
Annesinin neden onay verdiği burdan anlaşılıyor bence .

Izmirin bilinen bir şirketinin sahibiymiş beyfendi .
Annesinin neden onay verdiği burdan anlaşılıyor bence .
boyle bırsey olabılır mı ya ınanasım gelmıyor
ısterse dunya merkez bankası onun olsun
sıddet de varmıs ısın ıcınde anne demıyor mu kızım kolun nıye morarmıs senın dıye
adam koluna vurmus ve bu vurma degıl vursam ucardın demıs. vurdugu yerde morarmıs
hanım kızımız da densız laf etmıstım dıyor ustelık

bılınen sırket sahıplerıde ne ortamlara gırıyorlar kımlerle tanısıyorlar 21 yasında hayatdan bı haber kızı napsın... adam bence cıddı yalan soyluyor hayatıyla ılgılı

Bana kalırsa adam boşanmamış bile olabilir.
Böyle anneyede çok şey söylerdim ama ...
Normalde asla kabul etmeyeceği birini (yaşca büyük, çocuklu, siddey içerikli )sırf zengin diye onayliyorsa ona anne demem ben .
Ayrıca zaten adamın evlenmeye niyeti yokmuş hic lafını bile açmamış .
Neyse velhasıl kelam kızımıza yazık olmaz inşallah .
Ya bende densiz laf ettim diyor ya ...
Tatlım bugün kolunu morartan yarın o kolu kırar anlayabiliyor muyum .
Kendide demiş zaten gerçekten vursam uçardın diye.

Çok parası olması evliliğini sürdürmeye yetmemiş..keşke anne bunu görebilse ama yok
Ya yaşım geçiyor diye çocuk yapıp çocuk 1 yaşındayken bu kızla ilişkiye başlamış bir adamdan bahsediyoruz .
Madem çocuk istiyordun el kadar bebekle kadını neden ortada bıraktın .

Bi bayan vardı hatrlamıyorum adını 2.evlilikti eşinin kendisinin ilkti.adamın kızı vardı çok severek evlenmişlerdi ama bi süre sonra kız çocugu ikisinin ortasında yatmak istiyordu hep burdan patlak veriyordu sanırım yanlış hatrlamıyorsam ..

Bence hem 2.evlilik hem yaş farkı hem çocuk biri sorun olmazsa biri olur gibi geldi bana çok destek vermeyeceğim size umarım olmaz ama şu an kavak Yelleri başınızda evlilik gerçekten zor bir kurum onca zorluğun üstüne sağlam bir evliliğiniz olur da istisna olursunuz inşallah

Ya yaşım geçiyor diye çocuk yapıp çocuk 1 yaşındayken bu kızla ilişkiye başlamış bir adamdan bahsediyoruz .
Madem çocuk istiyordun el kadar bebekle kadını neden ortada bıraktın .

Karımla anlaşamıyorduk..

Onunla evlenmeme ailem zorladı..

Baba olmak istedim..

1-2 kez birlikte olduk onda da hamile kaldı..

Karımı hiç sevmedim..

Karım beni hiç sevmedi..

İyi bir ev hanımı değildi..

Param için benimle evlendi..

Vs.. vs..

Adam atarda atar..

Yersen (!)

Yaşının büyüklüğünden daha da önce zengin de olsa dünyanın en yakışıklı erkeği de olsa çocuğu daha bir yaşındayken eşini boşayan adamdan sana da hayır gelmez emin ol.. Ailesinin istediği biriymiş sevmemiş bahane değil koskoca iş adamıymış ya baştan kabul etmeseymiş o zaman aklı neredeymiş.. Üstelik şiddet te uygulamış morarana kadar hemde şiddetin şakası olmaz..Nasıl bu kadar basit birşey miş gibi algıladınız hayret ettim.. Kusura bakmayın lütfen ama kim ne derse desin bence siz vazgeçmeyeceksiniz gibi hissettim yazdıklarınızdan.. Fazla ümitlenmeyin ama işin sonunda evlilik yok bence adamın niyeti ciddi değil...Çok afedersiniz ama sizi kullanıyor sadece..Küçücük çocuğunun annesinden bir çırpıda vazgeçen adam sizden haydi haydi vazgeçer..Sizle olunca huyu değişmez yani eşine ne yaptıysa size de aynısını yapacaktır emin olun.. Ne demek istediğimi anladınız siz..

Bu aşık olduğun adam fakir olsaydı annen ne derdi?ve sen severmiydin?dayak var,kıskançlık var, ortada bir yavru var,hala kocasını seven ilk es var,adamın şuan evlenmek gibi bir niyeti yok...... düşün taşın hayat senin karar senin ama yolun iyiye gitmiyor haberin olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…