Benden 40 günümü istiyor..

Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim umrım atladığım bir yzı olmamıştır. Özel mesajlarınızı alıyorum ama ne yazık ki cevap veremiyorum kusuruma bakmayın lütfen. Bir arkadaş nazarla ve büyüyle ilgili birşeyler anlatmış ve ben ona son derece inanırım.Öyle yerlerede gitmiştik annem her yere dolaştırdı beni sağolsun ama öyle birşey görünmedi yada gören olmadı.

Isırgan otunuda tohumunuda hep devam etmişimdir çokda severim.Şuan tatilde olduğumuz için karakovan balı nereden nasıl bulacağız bilmiyorum ama buradan pazar günü ayrılıyoruz nasılsa dönerken zaman kaybetmeden alacağım.
Kemal diye bir uzman önermiştiniz onunla iletişime geçmeye çalıştık ama ulaşamadık ne yazıkki.umarım çağrılarımıza iletilerimize cevap verir.
O teyzeyle hep birlikteyiz öyle tatlı sohbetlilerki anlatamam..Eşim onu dinleyip dinleyip bana gelince "Esen görüyor musun sende iyileşirsin demi karıcığım ne olur hiç aksini düşünme duydun demi neler anlatıyor ? " tarzından konuşmaları heyecanlı heyecanlı anlatıyor :)) onun hali benden daha yaman.. Çocuklar kendi halinde zatn..
Akşamki tavsiyeye uyup yattım.rüyamdada hayırlı şeyler gördüm.Kötü renkler değillerdi.

Dediğiniz gibi bunlar tesadüf olabilecek şeyler değil.Önlemimizi alıp düşeceğiz yollara..Sizinde iyi dileklerinizi,dualarınızı bekliyorum.. Bir kez yendim bu illeti,şimdi niye pes edeyim ki ?
Hayat her zorluğa rağmen güzel.. Ben daha kızlarımın ilk aşklarını,ilk kalp sancılarını görüp teselliler vereceğim.Sınav heyecanlarında yanlarında olup dualar edeceğim.Üniversitedeki mezuniyet törenlerine katılacağım.Evlendiklerini yuva kurduklarını göreceğim. Hayatın nasıl mucizelerle dolu olduğunu şuan yazdığım satırlardan değil,bizzat annelerinden öğrenecekler..Kalpten dileyip,O'ndan istiyorum.. Hepinize bir kez daha sevgimi sunuyoorum..Teşekkürler hepinize kızlar.

Canım 4444 Tefriciyemiz bitti,Rabbim kabul etsin inşallah
ben çok inanıyorum,seneye bu zamanlar yaz tatiline nereye gitsek diye konular açacaksın ve bizde fikirlerimizi sunacağız sana
çok öpüyorum seni

allah şifalar versin canım yavrularına bağişlasın seni . allah verdiği derdin dermanında vermiştir onu bulmak lazım senin dermanın belki ordadır eşinle gidin derim.

Geriye kalan 40 senemi çocuklarımla geçirebilmek için 40 günümü verir giderdim.
Günahı da, sevabı da onların boynuna.

Allah acil şifanızı versin...

Sevgili arkadaşım mesajlarinizi basindan beri takip ediyorum.

İcimden gecenleri bir turlu toparlayip yazamadim; su an da pek beceremeyecegim saniyorum.

Size butun kalbimle acil hayirli sifalar diliyorum.

Allah size kuzularinizin kuzularini da sevmeyi koklamayi nasip etsin.

inşallah umut olur sizin için... böyle şeylere pek inanmam ama yerinizde olsaydım ben de giderdim herhalde...güzel haberlerinizi bekliyoruz...

Son düzenleme:
Yaradan'ın bu dünyada gönül dostlarının olduğunu düşünmüşümdür bende..
Ama lütfen tedbirinizi elden bırakmayın. Teyzeye de sorun neler yaptığını, nasıl bir yol izlediğini detaylı detaylı anlatsın.. Bir şekilde eşinizle irtibatı kesmeyin hiç.
Çıkmadık candan asla ümit kesilmez. Allah sizi evlatlarınıza bağışlasın.

esencim hayırlı haberlerini bekliyoruz, tüm kalbımızle, tüm dualarımız seninle...
ALLAH YARDIMCIN OLSUN......

acil şifalar diliyorum sana canım
Allah seni yavrularına sevenlerine bağışlasın
güzel haberlerini bekliyoruz

arkadaşa katılıyorum kesinlikle git esen9.rabbimden dileğim sağlığına bir an önce kavuşursun.ben nedense doğu tarafındaki insanların temiz yüreğine ve inancına inanıyorum.genelde zaten dua da bu dünyadan irtibat kesilipte dua edilmez mi ?onun havası bile yeter insana.
hepimiz geçiciyiz bu dünyada kesinlikle denemelisin.ruhumuzun beslenmeye ihtiyacı var.

inşallah senin için Allaha yalvarıp gözyaşı döken bizler senin iyi haberlerini alıp burada mutluluktan gözyaşı dökeriz (amin)

siz öyle muhteşem bir insansınız ki, inanın ilk konunuzdan itibaren sizin için sürekli dua etmeye çalışıyorum. Rabbim inşallah sizi evlatlarınıza, eşinize bağışlar ve saydığınız tüm o şeylerin hepsini görürsünüz. Ağrı ya gideceksiniz sanırım. Lütfen 40 gün sonra bizi haberdar edin. Siz orada dualar ederken bizde burada sizin için edeceğiz. Ne demişler dünya dualar üstüne kurulu. Ümidinizi kaybetmeyin.

yüce rabbim seni yavrularina esine bagislasin dualarimiz seninle herseyin iyi olmasini diyiliyorum senin icin

Yüce rabbim size acil sifalar verir ve sevdiklerinize bagislar insallah Esen hanim. Benim dedemde akciger kanseriymis ve doktorlar onada bir kac ömür bicmisler. Ve inanirmisiniz kendisi on senenin üstünde yasamis. Yani demem o ki siz sakin ümidinizi yitirmeyin, ben inaniyorumki siz iyilesiceksiniz.

allah acil sifalar versin.sevdiklerinize kavustursun.eger gideceksenizde esinizde sizinle birlikte mutlaka gitsin.dünya hali.ne olur ne olmaz.yakinda bir yerde kalsin.hemen ona ulasabilin..insallah hayirli haberlerinizi aliriz.Ömürü ancak allah bilir.Rabbimizden duayi eksik etmeyin.

hiç unutmayacağım topic burası...
dualarımız seninle.
Allah yavrularına kavuştursun, haberlerini bekliyoruz...

bence gitme 40 günü orda geçirceğine çocuklarınla geçirirsin ya dede işe yaramazsa nolcak 40 gün kaybolacak sonrada pişmanlık duycaksın rabbim en yakın zamanda size sağlık uzun ömür versin amin

okudum,okudum,okudum...sıktım kendimi ama buraya kadarmış,şu an ağlıyorum.
Allah yardımcınız olacak inşallah,hepimizin duasıyla.unutmayın ki en çok insanların başkaları hakkında ettiği dualar kabul olurmuş.
eşime de okudum,ve yorumu şu 'eee 40 gün nasıl bekleyeceğiz,dönünce yazacak değil mi,ben çatlarım şimdi meraktan':)))
yani sözün özü,maaile güzel haberlerini almayı bekliyoruz burda.

canım benimm çok sıkkın olduğu şu anda yazın çıktı karşıma.. Allah inşAllah başta sana, ardından tüm şifaya ihtiyacı olanlarımıza hayırlısıyla derman versin, şifa versin.. dede konusuna gelince haklısın 40 gün uzun hele böyle bir durumda çok uzun bir süre ama unutmamak gerek ki doktorlar çok ilgili alakalı olsalar dahi Tövbe haşa Allah değil çok insan var şu kadarlık ömrün var deyipte hayırlısıyla yaşayıp giden çok insan var.. ben olsam sanırım dedenin yanına giderdim hatta mümkünse bir kez daha tlfla konuşmaya çalışırdım bişey söyleyin ben oraya geleyim tarzı beni ikna etmeleri için içime ferahlık verecek bişeyler söylemelerini ric ederdim.. ayrıca teyze de kalmış mı 40 gün boyunca.. Allah ım hakkında hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…