Benden 40 günümü istiyor..

bence araştırıp git ve dene.. inşallah iyileşirsin ve buraya yazarsın

Bence inançda çok önemli yüreginin sesini dinle ama adama durumu anlat ve ailende gelsin.Rabbim size şifa versin.

Bu konu çok enteresan geldi banada, bir yanım acaba diyor, bir yanım denize düşen yılana sarılmış misali nasılsa kaybedecek bir şey yok gidilmesinde fayda var Ama araştırın yalnız gitmeyin. Bu dedeyle ilgili geniş bilgi almak istiyorum, sonucunu merak ediyorum.Lütfen gelişmelerden bilgi verin.Acil şifalar dualarımız sizinle.

Dededen yana hiç şüphem olmadı. Eşin bırakmaz zaten. Tek konu 40 gün evlatlarından uzak olmak. Sonuçta oda onlar için.
Yüksek rakım hücrelerin çoğalmasını önlüyormuş. Yüksek yaylalarda şifa bulan çok kişi duydum.

Mutlaka haberdar edin.

Peki o teyze, sağlığına kavuşmuş mu ?
Ve o teyze ile konuşurken, ona hastalığınızdan ilk siz mi bahsettiniz ?
Yoksa teyze durup dururken mi anlattı ?
Üstüne siz de, rahatsız olduğunuzu söylediniz ?

Eşiniz gelsin orada bir yerde kalsın. Ve sizi her gün belli bir saatte uzaktan bir kez görsün.

öncelikle hayırlı şifalar diliyorum...
bahsettiğiniz tarzda bir şey ilk kez duydum,hayatın bize sunduğu fırsatlara,mucizelere,kadere inanrım,
hayatta yaşadığımız her şeyin bir sebebi var ,neden bu da sizin şansınız olmasın?
güvenilirliğini araştırıp ,gitmekte fayda var tabi karar sizin içinizden geleni yapın hayırlısı olsun.

Ablacım geçende hastalığın hakkında yazdığın konuyuda okumuştum çok kötü olmuştum. ama şuan sanki içimde bir umut var gibi geldi ben de olsam denerdim galiba..
Allahım karşına o teyzeyi çıkarmış ve ben kurtuldum demiş.. belkide bir işarettir içimden hiç kötü bir his geçmiyor.. Bir dene bir umut var karşındaa.. Allahım seni yavrularına ve eşine bağışlasın inşallah şifanı bulursun.. Allaha emanet ol ablacım..

bu konuda çok çok dikkatli olun

yani bilmiyorum ama doktorların verdiği ilaçları bırakıp bir dedenin peşinden gitmek bana pek iyi bir şey gibi gelmiyo. durumunuzu biliyorum . inşallah düzeleceksiniz ama şu anki psikolojinizle acele karar vermeyin lütfen.

alternatif tıp tedavi ile birlikte ilerlemelidir. gittiğiniz tatil yerindeki kadını ömrünüzde ilk kez gördünüz. dolandırıcı olmadığını nerden bilebiliriz ki... yani eşi kansermiş, iyileşmiş filan uyduruyo bile olabilir. yazarken kelimeleri dikkatli seçmeye çalışıyorum ama parasız iş yapıp sonra cebini doldurup kaçanlar çok.

lütfen çok dikkatli olun. bir kadının aklıyla hareket etmeyin sakın. burda ağrıda oturan üyeler belki fikir sahibidir bu konuda.

Ben bu tur seylere artik inaniyorum...benim bir yerimde yillar once kucuk sivilce kadar bir yara cikti yani gogsumde..gitmedigim dr kalmadi bu yara giderek buyudu ve her ikisinde cikti...devlete ozele ufurukculere hocalara her yeri dolasmaktan biktim tam 4 yil cektim kimisi tahris olmus dedi kimi mantar en son uyuz teshisi bile konuldu dr recetesiyle ozel yapilmis ilaclar bir sure gecse bile yine tekrarliyordu kasinti kanama kabuklanma offf neler neler en son dr demesi yara icten distan tedavi ediyoruz bir sure sonra icerdeki disa atiyor belki ameliyatla aliriz gogsunu felan dediler koyde bir hocaya en son gittim o bile anlayamadi...birgun bize bir bayan geldi annem saha onceden sorunumu anlatmis kadin bir kina ve bir tas getirdi bu tasi yastigin altina koy her gece uyu 3 carsamba bu kayi sur dedi sebebini sorduk bu nazardan olmus bir kadin size gelmis ilk seni gordugunde ay ne guzel kiz demis sana nazar deymis nazari ise gogsune deymis dedi ben daha 13 14 yasindaydim inanmadim tabi bunlara yinede denize dusen yilana sarilur misali bunu uyguladim 3 carsamba surmem lazimken kinayi ben 2 carsambada surdum gecti o yara yalan gibiydi inanamadim...4 yil boyunca gitmedigim dr kalmamisti en son ameliyata kadar onerdiler allah dermansiZ Dert vermesin bazen tipin basaramayacagi seyi cahilce dedigimiz sey basariyor...bunun ustunden 9 sene gecti hic tekrarlamadi evlendim 2 tane cocugum oldu cok sukur izi ile yok bu hocayi iyice arastirin durustlugunnananiz gidin belkude sizin dermaniniz orda denemekte fayda var allah acil sifa veersin size evlatlariniza esinize bagislasin sizi.....

Ne kaybedersin ki
dua ettik karşına bu çıktı
belki de bir hayır vardır

esencim ne diyiceğime bilemedim duaya çok inanırım ve bu durumda olsam ne yaparım bilemedim ama aklımda bir takım sorular oldu yani hani direk tanıdğın değil ilk kez gördüğün bir kişinin demesi beni biraz düşünceye itti belkide çok iyi biridir .birde mutlak eşin uzaktanda olsa seni görsün yani ağrı ve köy .birde 40 gün tedavini bırakıcan ve çocuklarından ayrı kalıcan allah inşallah ettiğimiz duaları kabul edip karşına çıkarmıştır dedeyi bu 40 sonunda eskisinden sağlıklı olursun canım.

yer gök dua ile arkadaşım,benimde ablam bu tarz ciddi bir hastalık geçirdi şimdi iyi hamdolsun,bizde çok alternatif şifa yöntemleri denedik ve tabi ki en çok da dua,madem eşinde gelebilecek,aynı köyde kalacak bence denemeye değer neye kaybedersin ki,belki rabbim şifanı bu yolla verecek,inşallah burdan iyileştiğinin müjdesini de yazarsın rabbim yavrularına bağışlasın seni,yavruları annesiz bırakmasın şu mübarek günler,geceler,yapılan dualar hürmetine...

rabbim şifanızı versin sizi eşinize çocuklarınıza ailenize bağışlasın bence istihareye yatıp direk rabbimize sorun

onceki konunuzu da, bu konunuzdaki tum yorumlari da okudum. sadece bir arkadas benim gibi dusunmus. tanistiginiz teyzeyle bu konunun nasil acildigini sormus. benim de aklima ilk bu geldi. hastaliginizdan siz mi bahsettiniz, yoksa teyze kendi mi anlatti ilk olarak? neden sordugumu anlamissinizdir, planli, kotu niyetli bisey olmasin diye soruyorum..

onun disinda, bircok kisi gibi benim de icimde bi umut var iyileseceginize dair. ne bileyim oralarin havasi suyu farkli olur gibime geliyor. esinizle birlikte onceden bi sorup sorusturarak giderseniz, birsey olacagini dusunmuyorum. tum kalbimle en kisa surede iyilesmenizi diliyorum. insallah allah sizi cocuklariniza, esinize, ailenize, tum sevdiklerinize bagislar.

dıger konunuzdan bılıyorum sızı rabbım sıfa versın ınsaallah

ben boyle seylere ınanırım rabbım bu gıbı ınsanları aramızdan eksık etmesın ınsaallah hem adam esın ıle gel demıs zaten gıttınız koyde adamın ne yaptıgını bılenler vardır hatta cevre koylere gıdın once bır sorun ama kesınlıkle gıdın.
konunuzu aglıyarak okudum ve o gece sızın konunuzdan sonra okudugum konular oyle anlamsız geldıkı aklımdan cıkmadınız

40 gun suan ıcın cok bır zaman gıbı gelebılır ama bır ömur ıcın cokda bır sure degıl lutfen bunu ıhmal etmeyın

esinizi ve cocuklarinizida alin tatilmis gibi dusunun her serde bi hayir bu hastaliktan kurtulmak icin belkide orada icecek suyunuz gorucek gunleriniz varr
ben olsam giderdim denerdim
allah yolunuzu acik etsin sizi sewediklerinize bagislasin acil sifalar versin melekleriniz herdaim yaninizda ve sifaniz olsun
opuyorummm
esinizle gidebiliyosaniz denemeye degerr......
allaha emanet olun

Evet haklısınız Lokman Hekim'e bir aralar çok merak sarmıştım araştırınca neler neler öğrendim..İnşallah bizim için hayırlı bir karar veririz.Ne yalan söyliyim içimde umut var

Çok teşekkür ederim size ve herkese..Görmeden tanımadan derdimi dert eden kişilere minnettarım..

ınanın su umut dolu yazılarını bıle aglıyarak okudum eger gıtmeye karar verırsen lutfen yaz guzel haberlerını hepımız beklıyoruz.

bende bır arkadasımın tanık oldugu seyı anlatmak ıstıyorum.

almanyada yasıyorum ve arkadasım alanyada bır kadın ıle tanısmıs orta yaslı bırı kadın ve alman, arkadasımla sohbet ederken konu konuyu acmıs kadın kanser hastasıymıs doktorlar 6 ay yasarsın demısler ve kadın turkıyeyı daha onceden bıldıgı ıcın en azından guneslı yerde zaman gecıreyım demıs gelmıs ev kıralamıs bahcelı bır ev .

kadın bahce yapmaya baslamıs almanyada yasayanlar bılırler almanlar bahce ıslerını sever ve zevkle yaparlar kadın domates bıber aklına ne gelırse ekmıs bunlarla ugrasmaktan hastalıgını unutmus resmen her sabah bahcesı ıle ugrasır kazar yenı fıdeler ekermıs zaman gecırırmıs .

kadın 6 ay sonra almanyaya donuyor kontrole doktorlar ne yaptın kendıne sen nasıl ıyılestın hucrelerın azamıs demısler ve 2 senedır kadın alanyada yasıyormus .

rabbım sana saglık versın su mubarek gunlerde,ınsaallah burada ıyılestıgın haberlerını alırız tum gonlumle ınancımla rabbım cocukların ıcın sıfanı versın

orada ıbadet etmek huzura cıkmak gonulden ıbadetın ardından dualar etmek rabbım bunları sıfana sebep sayar ınsaallah .

dıger konunuzu okudugumdada sıze hayran kalmıstım gucunuze ve yasama ıstegınıze...acıkcası sıze bısey olacagına ıhtımal vermıyorum ben..ben sızden daha umutluyum bıle denebılır...sız bu hastalıgı yenebılırsınız bence...alternatf tıbba duaya o guce ınanıyorum bende fazlasıyla...ve bence kesnlıkle gıtmelısınız esınızle bırlıkte...ınanın hıc bısey olmasa orda ruhen arınmanız sızın omrunuze omur katıcaktır 40 gun dıye bakmayın belkı gıtmessenız 3 ay yasayacaksınız gıtsenız 3 aydan uzun...ama ben sızın bu hastalıgı tamamen yenecegnıze cok ınanıyorum...ve bızıde burada mutlaka bılgılendırmenızı sızden rıca edıyorum...hepmzın dualarındasınız ve sızınle ılgılı haberlerı mutlaka ogrenmek ıstıyoruz..acıl sıfalar dılıyorum..ve ayrıca cocuklarınız ve esınızle saglıklı upuzun bır omur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…