Benden 40 günümü istiyor..

Saat olmuş 3.30 yatakta düşünüp dururken aklıma bir anda siz geldiniz inanın neden bilmiyorum .. Sizden yaşça küçüğüm benim düşüncelerim sizi ne kadar rahatlatır bilmiyorum ama yazmak istedim işte . Önceki konunuzunda tamamını okumuştum inanın harika birisiniz hayatından memnun olmayan basit şeylerden yıkılan insanlara örnek olarak parmakla gösterilebilcek bir insansınız .. Yaşadığınız her şeye rağmen pozitif düşünceleriniz takdir edilecek boyutta . Rabbim umarım sizi çocuklarınıza, eşinize , sevdiklerinize bağışlar , ömrünüze ömür katar..

Ben mucizelere inanan birisiyim zaten Allah'a inanan bir kimsede Allah'tan gelicek mucizeyede inanır diye düşünüyorum yanlış düşünüyorsamda affola..Bir çok arkadaş söylemiş "İyileştim " konusunu görücez artık diye buna bende gerçekten gönülden inanıyorum..Bence bu 40 gün sizin için yeniden doğuş olucak ve 40 gün sonra burada İyileştim başlığı altında sizi gülümseyen yüzünüzle görücez.. Doğduğunuz günü hep beraber kutlucaz

canim benim cok gecmis olsun... diger konunuzuda okumustum Rabbim acil sifalar versin...
sizin icin berat gecesinde cok dua etmistim.. insallah Rabbim dualarimizi kabul eder..
ve ne yalan söyliyim konunuzu okurken bana hicte öyle 1 yil ömrünüz kalmis gibime gelmedi...
bi umut var benimde icimde tüm kk arkadaslarimdaki gibi

yalniz bi sorum var size...
beyin tümörümü bu hastaliginiz ????
ona göre bisey daha paylasicamda..

Bir dileğin gerçekleşmesi için de 40 gün sabırla ve coşkuyla, büyük bir inançla istemek gerekirmiş. :)
40ın anlamı bu tarz şeylerde çok büyük denilenlere göre. Rakam konusunda sıkıntı yok.

Arkadaşlar merhabalar.. Uyku tutmadı,eşimi çocukları uyuttum ben kaldım :)) Sabah namazını bekleyeceğim bi arkadaş istihareye yatmamı önermiş sabahtan sonrada onu kılıp yatacağım.Dualarınız iyi dilekleriniz için canı gönülden teşekkür ediyorum.

Bazı arkadaşlar teyzeyle bu muhabbetin nasıl açıldığını sormuşlar onu kısaca anlatmak istiyorum : Teyze bizim kaldığımız evin(tatil evleri var kalınabilen) yanındaki evde kalıyorlar.Çok tonton bir çift kısa zamanda iyi anlaştık.Kadına durumumdan ilk ben bahsettim.Ve o da kendinin de böyle bir hastalığa yakalandığını her türlü yolu denediklerini ve en son oraya gittiklerini anlattı.Neler yaşadığını uzun uzun anlattı.

Eşimle bu akşamda bu konuyu konuştuk,o herşeyden umut bekliyor öyle hevesli ki sanki iyileşmem için sürekli gözlerimin içine bakıyor. Kafamızda ölçtük tarttık düşündük.Biz bi sonuca vardık bir sorun çıkmazsa inşallah. Eşim kendi işini yaptığı için iş yerini o zaman zarfında kardeşine emanet edecek,ben pastanemi birine işletmesi için bıraktım zaten.Çocukları annemlerin yanına(İstanbul'a) götüreceğiz,annemlere çocuklar bayılır ve babam eminim onların gönlünü eğlendirecektir hiç değilse oyalayacaktır.Eşimle ilk önce Ağrı ya geçip o köyün civarındaki köylerde dedeyi tanıyıp tanımadıklarını nasıl biri olduğunu araştıracağız..Sonrada köye gidip oradakilere sorup soruşturacağız.Ve kabul ederse o dedemizden başta bizi(eşimle-beni) 2-3 gün misafir etmesini isteyeceğiz içimize sinerse eşim oradan ayrılacak. birinde misafir kalacak yada dediği gibi arabada yatıp kalkmayı bile göze aldı.Ve hergün belirlediğimiz bi saatte ben kapı önüne en azından bi kaç dakikalığına çıkıp ona görüneceğim.
Bizim şimdilik tasarılarımız bunlar..Gerisini Allah'tan diliyoruz vesselam.

Mide kanseriyle uğraştım ilk önce ama onu yendim.Şuan uğraştığım dediğiniz gibi beyin tümörü.

Mide kanseriyle uğraştım ilk önce ama onu yendim.Şuan uğraştığım dediğiniz gibi beyin tümörü.

bilmem belki haberiniz vardir ama bi haber okumustum o geldi aklima hemen anlatmak istedim...

En kötü huylu beyin kanserine yakalanan bir hastaya doktor 1 yil ömür bicmis...
bu hasta ve esi isirgan otuyla beyin tümörünü yenip doktorlari saskina cevirmis... bir mucizeyi gerceklestirmis

esi hasta karisina ''Isırgan tohumu, çörek otu ve karakovan balından hazırladığı karışımı her gün eşine yedirmis
ve cekilen filmde tümörün yok oldugu görülmüs..

Allahtan ümit kesilmez... birde bunu deneyin isterseniz insallah faydasini görürsünüz tekrardan acil sifalar dilerimm

allah şifa ve sabır versin eski konunuzuda okudum hepimiz kadere inanan insanlarız alacağımız tek nefes varsa alır yoksa alemi cihan olsa kar etmez umut fakirin ekmeği derler bir deneyin derim anladığım kadarıyla tıpta denemediğiniz yöntem kalmamış işiniz allaha kalmış belki adam gerçekten muhterem bir insandır gerçekten duası kabul olan bir insandır denenebilir dua açısından söylüyorum alternatif tıp tek başına işe yararmı onu bilemeyiz apple nin sahibi hasta olduğunu öğrendiğinde ve ameliyat olması gerektiği zaman ameliyat olmamış 9 ay alternetif tıpla kendini iyileştirmeye çalışmış ama işe yaramamış kader allah hakkınızda hayırlısını versin yavrularınızı sizden ayırmasın

Isırgan otuna ve çörek otuna hayranım zaten ne dertlere deva olmuş onlar.Ama karakovan balıyla hiç denememiştim.en kısa zamanda deneyeceğim inşallah.Çok teşekkürler..

Sağolun.okudum ve bi kat daha güvenim arttı. bu dağ başında bulabilir miyiz bilmiyorum ama deneyeceğim bulmayı.Erteleyebilme diye bir alternatifimiz yok hayatta malesef..

dag bası dediginiz yer nasıl ki :26:
aslinda dagda veya ormanlık alanlarda arıları olan birileri muhakkak vardir... bir sorup arastirsaniz belki bilen birileri cikar

Önceki konunu da takip ediyordum,ama ilk kez yazıyorum.
Ne kadar üzüldüğümü anlatamam.İyileşmen için dualar ediyorum.
Tüm konuyu okuyamadım,hastalığın tam olarak ne bilmiyorum ama kanser diye tahmin ettim.
Kemal Miları belki duymuşsundur karbonatlı suyla kanseri temizlemiş birçok hastasında.Tam hastalığın ne bilmediğim için yorum yapamıyorum.
Ama bir araştır derim canım,nerden ne şifa geleceği belli olmaz.
Bu dede hakkında yorum yapamıyorumm.
Ama ben giderdim galiba,eşim de gelicekse tabi.İyi düşün olur mu.
Allahım sana acil şifalar versin uzun bir ömür versin inşallah...

Kolloidal Gümüş suyu diye bir şeyden de bahsediyorlar,bak canım nete gelince hemen araştır olur mu.Kemal Milar yaz facebook sayfasını arastır ozellikle.Orda her şeyi anlatıyor.
Bikarbonatla her türlü kanser tedavi edilirmiş.Ölümcül seviyede prostat kanseri olan bir adam karbonatlı suyla kendi kendini tedavi etmiş,daha bir çok şey.Umarım iyileşirsin ya.

arkadaşım bu hayatta yaşadığımız sürece umut hep vardır. sende bu umud ışığını yakalamışsın belli bende bırakma git peşinden derim. zor bi karar biliyorum ama eşinizle aldığınız kararı destekleyenlerdenim. eşiniz yanınızda olduğu sürece Ağrı nedir ki.... yalnız araştırmadan başlamayın derim .civar köylerden bi sorun bakalım muhakkak tanıyanlar vardır.
eşinizle arada sıradada olsa en azından göz teması kurabileceğiniz bi zaman dilimi olacaksa hiç düşünmeyin gidin derim.
Yüce Rabbim tez zamanda şifanızı versin inş.

bu güzel cuma gününde Rabbim acil şifalar versin.inşallah dermanınız oradadır..
Sağlıkla evlatlarınıza ve eşinize kavuşmanız dileğiyle...

Cok ilginc. Cocuklari da al git diyecem de, kolay mi yaa... :18:
Ben senin yerinde olsam sanirim giderdim. Normalde boyle seylere inanmam, ama bu durum farkli. Ne yapar eder giderdim herhalde, cocuklari ve mumkunse esimi de alip.

İlk konunuzu da okumuştum. Cevap yazma gücü bulabilmiş miydim, bulamamış da öylece kalakalmış mıydım? Hatırlamıyorum.
Ama bu konuyu okurken inanın benim de içimde bir ışık yandı sanki. Pek bu tür şeylere itibar etmem ama mutlaka ki vardır bir açıklaması. Sonuçta dünyanın en uzun ömürlü insanları Tibet'te yaşıyor, yükselti belki bir faktördür. Ya da bir neden aramadan sadece Allah'ın mucizesi demek gerekir, bilemiyorum. Ben orada başınıza kötü birşey geleceğini de düşünmüyorum.
Yalnız en önemli nokta ve tek endişem 40 gün ilaçlarınızı kesecek olmanız. Bu noktayı iyi düşünün.

Allah seni yavrularına ve eşine bağışlasın canım. Ben de alternatif tıbba inanıyorum. Çünkü ben de bitkiler sayesinde bir rahatsızlığıma çare buldum. (İbrahim Saraçoğlunun lavanta kürü ile karaciğer hastalığıma) Tek sorun bu dönemde ilaçlarına ara vermen olacak. Senin için bol bol dua edeceğim. Sen yeter ki moralini yüksek tut çünkü en önemli şey o.

Hemen hemen herkes aynı şeyleri yazmış düzeleceğinize biz yürekten inanıyoruz
bi arkadaş ısırgan otundan bahsetmiş evet bu doğru bir yakınım kansere yakalandı ve tedavi görüyordu
belki inanmayacaksınız ama bir doktor ona ısırgan tohumu ve balı karıştırıp yemesini söylemiş yan tedavi olarak bunu da kimseye deme demiş yanlız tahta kaşıkla yenecek bunu unutmayın ( ayrıca idrar yollarınada çok iyi geliyor aklınızda olsun ) şükür şifa buldu sizde yapın hiçbirşey kaybettirmez
ayrıca özel mesajımı aldınızmı ?
dilerim yollarınız açık ve şifayı bulacak yollardan olur gidişiniz
bizi lütfen habersiz bırakmayın
bu tür tedavi olup mucize hikayeler varsa lütfen herkes yazsın size daha da umut olup motive eder
hep iyiyi düşünün emi HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…