canim benim cok gecmis olsun... diger konunuzuda okumustum Rabbim acil sifalar versin...
sizin icin berat gecesinde cok dua etmistim.. insallah Rabbim dualarimizi kabul eder..
ve ne yalan söyliyim konunuzu okurken bana hicte öyle 1 yil ömrünüz kalmis gibime gelmedi...
bi umut var benimde icimde tüm kk arkadaslarimdaki gibi
yalniz bi sorum var size...
beyin tümörümü bu hastaliginiz ????
ona göre bisey daha paylasicamda..
Mide kanseriyle uğraştım ilk önce ama onu yendim.Şuan uğraştığım dediğiniz gibi beyin tümörü.
bilmem belki haberiniz vardir ama bi haber okumustum o geldi aklima hemen anlatmak istedim...
En kötü huylu beyin kanserine yakalanan bir hastaya doktor 1 yil ömür bicmis...
bu hasta ve esi isirgan otuyla beyin tümörünü yenip doktorlari saskina cevirmis... bir mucizeyi gerceklestirmis
esi hasta karisina ''Isırgan tohumu, çörek otu ve karakovan balından hazırladığı karışımı her gün eşine yedirmis
ve cekilen filmde tümörün yok oldugu görülmüs..
Allahtan ümit kesilmez... birde bunu deneyin isterseniz insallah faydasini görürsünüz tekrardan acil sifalar dilerimm
Isırgan otuna ve çörek otuna hayranım zaten ne dertlere deva olmuş onlar.Ama karakovan balıyla hiç denememiştim.en kısa zamanda deneyeceğim inşallah.Çok teşekkürler..
en kisa zamanda degil hemen deneyin... sabah olunca gidip alin bunlari ve hergün yemeye baslayin
bu arada o haberide buldum linki burda birde siz okuyun isterseniz
Isirgan Otuyla Beyin Timörünü Yendi, Doktorlar şaşkina Döndü
Sağolun.okudum ve bi kat daha güvenim arttı. bu dağ başında bulabilir miyiz bilmiyorum ama deneyeceğim bulmayı.Erteleyebilme diye bir alternatifimiz yok hayatta malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?